Powered by Blogger.

Viața după desenele animate

1. Desenele animate pot merge pe aer atâta vreme cât nu se uită în jos și nu realizează că n-au nimic solid sub picioare.
2. Soluția insomniei este să furi ZZZzzzZZZzzzZZZ-urile altuia.
3. Trenurile care ies din tuneluri lovesc doar personajele negative, cele pozitive scapă mereu, sfidând noțiuni ca locație, spațiu, timp.
4. Dacă mănânci spanac, nu se duce în stomac, ci direct în brațe, formând mușchi cu forme ciudate.
5. Personajele negative pot cumpăra, distribui și folosi armament și echipament destul de puternic.
6. Bomba cărată de un personaj nu va exploda, până nu observă că i s-a terminat fitilul și face o strâbătură ciudată.
7. În întuneric ți se văd doar ochii. Dacă închizi ochii, monștrii nu te mai văd.
8. Poți să înghiți cu ușurință, un obiect mult mai mare decât tine, uneori asimilându-i și forma.
9. Când un animal cu pete se sperie, petele îi părăsesc imediat corpul.
10. Mirosurile pot fi văzute, cele plăcute sunt albe sau roz, cele neplăcute sunt verzi, si pot căra personaje doar intrându-le în nări.
11. Șoarecii și păsările câștigă întotdeauna.
12. Toată lumea are patru degete.

Sergiu Nicolaescu arzând, sau Cum îşi bagă Biserica coada, în loc să-şi vadă, în pula mea, de lanţurile şi inelele gen 50Cent

Aşa îi mai fute grija pe tâmpiţii ăştia de prin biserici despre tot și toate, de ajung să facă spume la cur când sunt sfidaţi. Se sare în sus, ca şi cum ar avea jar sub cur, că Sergiu a vrut incinerat. Şi? E dreptu' omului să aleagă ce vrea să rămână din curu' lui zbârcit când se curăţă. Desigur, îndoctrinaţii ăştia care fură în numele domnului, nu dau un scuipat pe leşul lui Sergiu. Nu. În schimb caută reclamă gratuită. Că dacă murea un oricare alt lache, un anonim, îl durea în măduva pulii pe scapetu' ăla răguşit de Teodosie, ce se întâmplă cu cadavrul.
Ah, dar stai, că ăsta e Sergiu! E comunistul îndoctrinat care a pus în gura lu' Mircea cel Bătrân citate comuniste. E lingăul care a dezbrăcat-o pe Jojo. E însuşi comisaru' Moldovan. Și acum e ciuruit.

Băieţii din cleric şi-au cam luat-o-n cap de când nu-i mai asupreşte comunismul şi nu le mai dărâmă nimeni bisericile placate cu aur donat din pensiile necăjiţilor. Curios totuşi cum ştiu ei că lu' Doamne-Doamne nu îi mai place fumu'. Doamne-Doamne care, în Vechiul Testament tragea la pipă niscaiva păstăi şi brusturi de la Abel, oi şi cerbi de la Cain, ba chiar şi pe copchilu' lu' Avraam, dacă nu era un mistreţ în zonă. Dintr-o zeitate însetată de sânge şi pufăitoare de hoituri, a ajuns brusc, un milos care admiră schelete.
Sergiu nu vroia să facă viermi, să fie hrană pentru viermi. De aia a vrut să fie cenusă. Desigur, viermii din biserici se hrănesc, chiar şi aşa, pe îndelete, din leşul lui. Normal că aşa se duce şi treaba cu ADN-ul, copiii bastarzi şi pretenţiile la avere. Hei, nimeni nu-i perfect, şi eu cred că am vreo 3 copii prin sat, da' nu mi-ar conveni să-l lase pe drumuri pe ăla care o să beneficieze de numele meu.

Averea o lasi in urma. Cu tine iei doar pământ. Şi n-am înţeles mulţimea de idioţi care o huiduiau pe nevastă-sa, că-l arde. Serios. Femeia aia e zob psihic, e distrusă complet, şi aştia ţipă în drum că se arde un cadavru. De parca ai nevoie de carne, piele, oase şi organe ca să poţi celebra amintirea cuiva. Cu ce e asta diferit de un borcan de cenuşă? Nuuu... hai să dăm cu pietre că altcineva gândeşte în afara cutiei.

Bineînţeles, biserica uită de asemenea perioade glorioase, precum Cruciadele sau Evul Mediu şi Inchiziţia sa, când, cu nenumărate rotisoare verticale, perpeleau, care mai de care, pe toţi cei ce aveau curaj să gândească. Cum a fost fraierul de Galilei, care a murit pentru că a zis erezia aia, cu Pământul se învârte şi chestii. Normal că l-au ars. A contrazis Biblia. De acolo, din Biblie, ştim clar că Pământul e pătrat, are colţuri, margine şi poţi să pici de pe el. De aia toate "excursiile" pe Lună au fost filmate în Nevada. Că Soarele se învârte în jurul Pământului.
Online NOW!