Powered by Blogger.

Despre Alki
Probabil eşti aici ca să aflii mai multe despre mine. Pe scurt, sunt un ateu misogin, dezordonat, neatent, leneş, egoist, nepăsător. Am şi o latură sensibilă, totuşi, se manifestă supararea când nu mai am bere sau când sunt prea beat să fut.
Cât despre activitatea online, activez de prin 2007, pe un alt blog. E încă sub construcţie. Acesta a rămas însă prioritatea mea. Nu am un program regulat după care scriu, nici un itinerar de urmat sau o anumită tematică. Scriu ce gândesc, fără resentimente sau mustrări de conştiinţă. Nu te invit să mă citeşti şi să critici inutil, ci doar constructiv.
Dacă doreşti să mă contactezi pentru o oarecare colaborare, gaseşti detalii pe pagina de contact. Totuşi, nu abuza de Y!M, decât daca eşti pizdă bună şi vrei să ma fuţi animalic.

Eu nu scriu aici să fac pe interesantu', să amuz, sau să bine-dispun. Scriu când vreau, ce vreau, cât vreau despre cine sau ce pula mea vreau.
E mai mult decât evident că la un moment dat o să te regăseşti aici, că o să te oftic la culme şi o să laşi comentarii plângând. Asta nu face decât să-mi întărească spusele. Astfel, iţi place ce scriu, citeşte si comentează, nu-ţi place, nu-i nimic. Am un buton roşu cu X, apasă-l şi dispar!
Sincer, mă doare-n cur de părerea ta, rea sau bună pentru că nu ma incălzeşte cu nimic. Aşa că de la tine nu astept nimic, decât să faci ca mine, adică doar ce te taie capu'.
Dacă crezi că m-ar interesa totuşi ce ai de zis, desi mă indoiesc straşnic, ai date de contact pe orice fel de reţea alături.
Cu stimă, respect şi ce căcat mai vrei tu,
Alki.
Online NOW!