Powered by Blogger.

Cum stii ca te-ai pierdut de tot intr-un joc

de Alki, zis Bloo

Primu' simptom e faptu' ca numa' aia faci, numa' despre aia vorbesti, altceva decat jocu' ala, cola, tigari, chipsuri si ne-somn nu mai stii.

Nici nu-ti mai pasa ce comenturi dau gagicile pe hi5, da-le dracu', tu esti gamer.

Toti sunt n00bi, oricum, tu esti miez, stii tot, n-o sa te faca nimeni, da' parca tot nu esti multumit si-ai vrea sa tragi mai mult.

Daca reusesti sa te mai scapi la chat, e buba, ca ori dai enter inainte sa scrii, ori numa' tu stii ce ai scris, ca deja cuvinte-s coduri preamarete, si cine nu stie l33t e un total retard.

Cand iesi cu tovarasii la o bere, nu eziti sa razi de ei, sa evidentiezi cat sunt de praf, si cum ai reusit tu sa-ti iei un item sau sa inteplinesti ceva inaintea lor. Oricum asta e singuru' subiect de discutie.

Nu mai dormi, nu stii de tine, ai cearcane pana la bot, puti, ca n-ai facut un dus de o saptamana, da' nu-ti pasa, n-ai adversar pe server.

Ai uitat ce zi e, nu-ti pasa, oricum nu mergi nicaieri.

Daca ai prietena, ori n-ai sa mai ai, ori o tampesti de cap pana se apuca si ea. Oricum esti zeu, si-o poti antrena intr-o saptamana sa stie tot ce vrea si poate face ce nu fac 80% din ceilalti sub tutela ta.

Telefonu' e prea mult, suna prea des, iti sparge capu' soneria, in pula mea, toti si-au gasit tocma' acu' sa te caute?

Disperi, esti in stare sa plangi cand vezi ca altu' te considera inapt, desi stii sigur ca e degeaba, ca n-are ce sa-ti faca si ca oricum si-a ratat vocatia cand s-a apucat de joaca.

Si tot asa, oricum, daca dintr-un joc ati facut viciu, o sa va dati seama singurei.
Pana data viitoare, ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

3 comentarii:

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!