Powered by Blogger.

De cacat

Varietatea primeaza in lumea in care traim, si e de datoria mea sa explic aceasta varietate, pana si in cele mai ascunse unghere, ca sa zic asa. "De cacat" e un articol despre cum ne stergem la cur, evident, de cacat.
Aceasta procedura complexa, variaza de la individ la individ, scopul fiind acelasi, dar prin diferite mijloace.

Astfel, omu' dupa ce se caca, se poate sterge la cur de pe buda sau din picioare.
Procedeele sunt diverse. Rupi hartia, ori cate 2-3 patratele, ori o fasie mai lunga si-o pui in doua. Poti sa o pui si in patru daca te-ai cacat strasnic si ti-e greata de propriul cur. Neaparat din fata-n spate ca sa nu-ti dai cu cacat pe coaie/pizda.

Dupa pregatirea hartiei, te poti sterge de pe vasul de toaleta, printr-o miscare subita si apasata, dupa care sa dai drumul la hartie peste... produsul finit. De asemenea, poti sa te ridici, sa-ti privesti balegaul si sa te stergi gandindu-te de ce pula ta nu ai digerat porumbu' sau de ce nu-ti pluteste cacatul.

Stersul la cur se poate face si cu o miscare dute-vino, ce-i drept mai putin practicata sau agreata, deoarece risti sa-ti dai cu lut peste tot curu' si sa ti se lipeasca bucile de nadragi.
Hai cu ma-ta!

5 comentarii:

  1. Cum e si numele articolului acestuia... DE CACAT!

    ReplyDelete
  2. Ha! :))
    Tu cand mi-ai spus sa votez, credeam ca te referi la cele de sub articol (Super!, E ok, Slabut, Varza ba!). De abia acum vad sondajul se sus. Si daca tot vrei sa votez, clar e: "Ce pula mea e cu sondaju' asta?". You know me.

    ReplyDelete
  3. Uitasem ceva. Primul comentariu e tot de la mine (stiu ca ti-ai dat seama) si la "Cum a fost postarea?" ai "Varza ba!".

    Ma gandesc sa comentez la fiecare articol nou. Sunt destui care citesc acest blog, dar nimeni nu are curajul sa-si expuna punctul de vedere. Si stii de ce? Din cauza textului de la "Ce fac eu aici" si pentru ca esti tu Alki.
    But no problem.

    P.S. Asteptam urmatorul articol.

    ReplyDelete
  4. @Adelin - Eu nu am treaba cu ce scrii tu sau oricine altcineva aici, exclusiv Alki.

    Plus ca el e "seful" aici. :))

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!