Powered by Blogger.

De cacat: Addendum

Din ciclul "Fata draga, nu fi pizda", va prezint, ca un adaos la postarea De cacat, tre' sa explic cum sta treaba si cu cacatu' propriu-zis. In functie de alimentatie, stress, consumul de fluide si tipul lor, cacatu' se poate clasifica dupa cum urmeaza:
• Cacatul cu efect intarziat
Dupa ce te caci, mai stai un pic, ca a iesit greu, iti tragi sufletu', rupi hartia, te stergi la cur si cand sa te ridici, iti dai seama ca iti mai ai mizerie in tine si te asezi iar pe tron. Apare ori dupa o betie cronica, sau te face sa iti para rau ca ai mancat toata branza.
• Cacatul mai ieftin ca apa
E ala care, nu are nevoie de prezentare sau introducere de orice fel. E doar... lichid. Curge din tine si nu mai stii daca te pisi sau ce morti faci pe buda. Te ustura curu, te stergi, se rupe hartia, treci cu degetele prin ea. Ce sa faci, asta e.

• Cacatul camunflat
Te caci usor, nu scremi, nu nimic, te stergi la cur, hartia curata, te uiti in buda, doar o dara care iti indica prezenta dar cacatu'... NICAIERI!
• Cacatul "buci ude"
Il stiti, e ala gros, care iese dupa un gemet prelung(aaah!) si face fleaosc cand loveste apa, asa de puternic incat stropeste cu apa cat de mult si te uda pe buci.
• Cacatul incapatanat
Te gadila prin burta, te basesti, pute, scremi, "aaaaaa bagami-as pulaaaa!", te ustura, simti ca nasti "aaaaaaaaah!" si... SI! SIIIII! nimic...
• Cacatul "supravietuitor"
E cacatu' ala, a dracu' care numa' nu se duce desi ai tras apa de cel putin 4 ori. Asta e, ii dai pace, doar ca ma-ta o sa fie surprinsa neplacut.

Hai cu ma-ta!

9 comentarii:

  1. Sincer, nici macar nu am avut rabdare sa citesc tot "cacatul" asta.

    Spun doar atat: TI SE DUCE BLOGUL PE PULA.

    ReplyDelete
  2. hai maa
    =))))))))))))))
    e foarte tare
    :)))
    =))))))



    :X

    ReplyDelete
  3. Yeah...
    Trust him, he knows SHIT!

    ReplyDelete
  4. Nu i se duce ma blogu' nicaieri. Vorbiti prostii. La cum il stiu eu pe asta, nici Prigoana nu i-l inchide. Pace!

    ReplyDelete
  5. Oricine ai fi, crede-ma ca eu il stiu mai bine.

    Si nu m-am referit ca i-ar inchide astia blogul, ci ca articolele de genul acestuia, chiar sunt de cacat, dar cum scrie si la "Ce fac eu aici": "Scriu cand vreau, ce vreau, cat vreau despre cine sau ce pula mea vreau."
    All the best!

    ReplyDelete
  6. Ma,eu ma cac acid.Tu?Cum ti-e cacarea?

    ReplyDelete
  7. Cacatul "incapatanat"
    Te pui pe buda te scremi o jumatate de ora, injuri pana te aud vecinii ncepe si wc`ul sa tipe : luati`l de pe mine, nu mai vreau , nu mai pot!!! si ce vezi? iese doar un cap...propuneri cu tine insuti, si te mai scremi 30 de min pana iese tot!....dupa merge o crema de galbenele, ca ustura al dracului de tare

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!