Powered by Blogger.

CV Anti-European

Nume si Prenume: Bloo, Alki

Sex: Cat mai mult, la betie chiar si cu urate

Starea civila: It's complicated(am dat copy-paste de pe hai-faiv), desi asta e un mod vag de a spune ca daca ai pizda, iti plac, si ai vrea sa mi-o simti, NU EZITA sa ma cauti.

Adresa: Vatra Dorn3y, Sat organizat metodic sub denumirea de Municipiu, District of Suceava.

Studii: Ceva legat de un Grup Scolar dintr-un sat vecin, cu tigari la bucata fumate in spatele veceului, urmate de abuzuri in facultati cu profani esuati si ceva alcolisti de pe la Dorohoi.

Experienta profesionala:
-Arbitru la meciuri de skandenberg in liceu,

-Mandru antreprenor in studiul combinarii diferitelor feluri de alcool,
-Blogger fara succes.

Limbi straine: Am futut odata o turcoaica, da' n-am inteles decat "Allah", in alte limbi stiu decat sa injur

Hobby-uri:
-Pescuitul, in licee, poate-poate agat o minora in "carlig"
-Munca in folosul comunitatii stiintifice, dar doar daca implica testari de droguri sau alte substante erogene si potential periculoase

Sporturi practicate: Ridicatul din pat, Fuga la buda, Vomatul acid si repetat

Apartenenta politica: Anarhist

Apartenenta religioasa: In momentul de fata, aplic pentru aprobare aici

Autocaracterizare: Fire sedentara, antisociala, sovinista, cu lipsa de respect pentru 95% din lucruri si oameni; dorm pan' la amiaza, ragai din tot sufletul(care probabil e localizat in fundul stomacului), fut tare si fac zgomot. Am avut par lung si-am suferit pentru ca am crezut ca emochizi traiesc tru si ca as avea priza la pizde cu floaca in ochi, tunsa cu ciobu', desi acu' vreo 6-7 ani ascultam manele intr-o veselie, dar ma vedeam mare rapper. Consider necesar sa spulberi din pumni orice fasolar care sparge in doru' lelii bomboane agricole pe banca cu "baetii lui", ciumegii din scara blocului. N-am respect nici de sine, constient fiind ca pielea mea nu face nici 3 capace de bere necastigatoare si ca m-ar respinge si de pe piata neagra de organe. Nu ma astept sa realizez cine stie ce cacat roz in viata, mai ales in modu' in care traiesc si in special daca o tin tot asa. N-am nevoie de ajutor, intelegere, compasiune, spirit de echipa sau orice alta forma de socializare intr-un mod ghei neplacut; de asta nici sa nu te gandesti sa mi le ceri, poti sa crapi in fata mea, ca eu am sa ma intorc si-am sa ma pis pe zid. De fapt sunt adoptat, tatal meu biologic e Nicolae Ceausescu si am fost nascut intr-o pestera undeva prin Aconcagua. Apoi am fost carat de un soim cu banderola rosie cu alb pe aripa si o swastika tatuata pe gheara pana in locul in care ma aflu si azi, insa astept sa-mi implinesc destinul si sa conduc tara cu un pumn de fier, adica cu o mana de cuie.

Job(uri) de interes: Presedinte al US of A / Inalt Mag Mason / Player In Matchmaking Proffession (PIMP)

Salariul Asteptat: UN MILIARD DE DOLARI!!!!1! Neimpozabili.

Contact: tel. 074******2, sau lasa-mi un PM pe FaceBook desi nu intru niciodata acolo. Mail nu mai am, mi l-au spart hekarii. :((

Si acu' ca mi-am dat singur cu barda-n coaie, spune-mi ceva ce nu stiu deja despre mine, iubite-ar Hitler rece.
Primu' fara pacat s-arunce piatra. Biblie... gen.

Pace! Pardon. MUIE!

8 comentarii:

  1. De azi ma fac fan al acestui blog.

    ReplyDelete
  2. recunosti ca esti un ratat! un inceput bun!

    ReplyDelete
  3. Cu toate astea, io nu citesc, io scriu.

    ReplyDelete
  4. Chuch of Satan?PFAHAHAHAHAHAAHAAAAAA=))))) you are kiddin me, no?
    Daca e pe bune, atunci imi pare rau de creierasul tau . si crestinismu si satanismu, are the same fucking shit, with different underwear.
    Daca ai avea creier in loc de cacat in cutia craniana, ti-ai da seama ca orice religie(fie ea Satanista,Crestina,pulameapulamea) e de cacat.

    Fail.

    ReplyDelete
  5. E destul de evident că e pus la mişto linkul. Că tot ai ajuns până aici, mă mir că n-ai ajuns şi pe ălalalt blog al meu, să vezi cum se desface religia bucaţi acolo.

    ReplyDelete
  6. Oh well. Initial m-am gandit ca e pus ampulea, dar in ziua de azi nu ma mai mira nimic.

    ReplyDelete
  7. Apropo de blogul ala, I will take a look , daca e asa.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!