Powered by Blogger.

Seriale TV

de Alki, zis Bloo

E adevarat ce se zice. Ce incepe bine, se termina prost. Si punctul cel mai bun de a apara asta este un scurt rezumat a catorva serii tv ce au inceput fantastic, mind-blowing dar au ajuns intr-un prag teribil, la fel ca melodia aia de cacat a lu' Puya cu Fely, Vreau sa te sun, care, mai nou, o are orice darlau nasol ca ton de apel.

House M.D.
Il stiti, sigur il stiti. E nenea ala obtuz de la un spital obscur, mare medic diagnostician, renumit maniPULAtor si potential geniu medical. Ei, de-a lungul seriei, aflam ca nenea Greg House, a suferit de un anervism, adicatelea i-a murit un nerv in piciorul drept, fapt care il face dependent de un anabolizant puternic, Vicodin. Acu' nevasta-sa ii spune sa si-l amputeze, sa-si puna prostetic, si stie o treaba, dar el o tine pe a lui: "It's my leg!" :(
Cum am mai mentionat, omu' e potential geniu, si ma gandesc asa, in perspectiva... Pai BA! io daca eram House, pai... imi faceam picior bionic BA! De ala cum era Data in Star Trek, android, ca si asa se poarta ca orice prapadit sa aiba android, macar pe mobil.

Prison Break

L-ati vazut toti. A fost interesant, vag interesant. Din nou, un potential geniu, Michael Scofield afla ca fra'su e condamnat la curentare pentru o crima nedreapta, isi tatueaza pe chept planurile inchisorii si se roaga sa il poata scoate. Mai rau e ca degenereaza, afland ca fra'su a fost inscenat de o corporatie multinationala, denumita "Compania", incearca sa o distruga insa, spre surprinderea lui, ajunge sa lucreze chiar pentru ea.
Deci ma... tu sa fii cu fratele iesit din bulau, te mai intere' unde sloboz esti, cand ai pe maini, piept, spate si pula tatuat fiecare aspect ? NU! Normal ca nu. FUGI! Asta faci, FUGI. In pula mea de heartbreaker ce e el, Wentworth Miller... ntz ntz ntz.

Dexter
Asta e un copchil care, la o varsta frageda, vede cum ma-sa e tunsa cu o drujba aka fierastrau mecanic. Adoptat de un politzai, devine mare criminalist, da' are instinct de ucigas. Si omoara tot ce prinde.
Frate! HO!
Din ambitia lui tampita, ii moare nevasta, familia, pierde tot, si copchila-su se "renaste" si el intr-o baie de sange. uau... go go go Dexter...

Lie To Me
Da da da... am inteles, Cal Lightman iti citeste microexpresiile de pe mecla, vede daca minti sau nu, si faci bulau(sau nu). Bun. Ideea buna, cercetare reala, e chiar si un nenea care a facut tot ce face si personaju', dar culmea... are 3 sezoane.
ADICA BA! Cat body-language poti citi? Sincer...? Eu sa stiu jumate cat el, as folosi ce stiu ca sa agat femei.

The Young and The Restless
Adica Tanar si Nelinistite-as... astia au 15 ani de cand se difuzeaza la noi, odata cu PRO-TV-ul, da' in America, au vreo 30... gen... cei ce erau in castingul initial... pii... sunt 70% morti. Bunica se uita, si a murit. Anu' trecut. Si tot n-a vazut cum se termina. La o vreme ii ajunse si ei, ca na... prindea un episod la 3 saptamani, si aia tot la aceeasi petrecere erau...


Si oricum ar mai fi multe care merita pula sub nas, dar deocamdata doar de astea imi amintesc. Nu ca nu mi-ar fi placut, dar unele faze sunt prea... PREA trase de par.

Pace!

4 comentarii:

  1. http://blog.8-mile.org/2010/10/16/tv-series-stuff/

    Blogger nu accepta pingback-uri deci tre' sa le fac manual. Cacat.

    ReplyDelete
  2. In primul rand, singurul serial finalizat din cele enumerate mai sus e Prison Break. Deci cum poti sa spui ca "ce incepe bine, se termina prost" cand nici n-ai idee cum se poate termina unul dintre celelalte trei? Problema care intervine aici e plictiseala ta, nu ca serialul si-ar fi schimbat conduita.

    Referitor la House M.D. ... serialul ca serialul, dar vii tu aici si ne spui ca ti-ai pune tu picior de nu-stiu-care cand habar n-ai cu ce se mananca medicina? Sau ca House ar putea renunta la dependenta de Vicodin cand tu nu poti nici macar renunta la fumat?
    Pe langa asta, cu ce naiba s-a schimbat sezonul 7 fata de celelalte 6 sezoane? Nu-ti place relatia dintre House si Cuddy? Huh?


    "ADICA BA! Cat body-language poti citi? Sincer...? Eu sa stiu jumate cat el, as folosi ce stiu ca sa agat femei." - ALOOO?!? Cat body-language poti citi?! Stiinta e aceeasi, oamenii nu. Cal Lightman aplica aceeasi stiinta pe oameni diferiti.


    "Si oricum ar mai fi multe care merita pula sub nas, dar deocamdata doar de astea imi amintesc." - Din punctul tau de vedere, tot ce exista ar merita "pula sub nas", nu conteaza daca ai argumente fondate sau nefondate. Doar ai oameni care iti dau incredere in tine, iar apoi ii ungi cu cacat.


    De Dexter n-am mai spus nimic pentru ca as da-o in treburi prea serioase, iar in cele din urma nu e decat un serial.


    Hai... acum sa-ti sara fanii in ajutor. Sanatate!


    P.S. Nu am mentionat nimic de The Young and The Restless deoarece nu m-a interesat si nu ma intereseaza. Nici tu nu l-ai vazut, dar deh...

    ReplyDelete
  3. Of of, mai mai. Ia uite ca mi-am mai facut o prietena negativa. Barbatii n-ar fi comentat prea mult la articolu' asta(vezi ViruS) deci, buna pretina *wave*.

    In cazul in care ai nefericita uitare de a uita ce am scris in dreapta, RECITESTE. Cat despre sfarsitul nesfarsit a serialelor, Prison Break trebuia sa aiba inca un sezon. Google it.

    Cat despre cunostintele mele medicale, irelevant, atata vreme cat membrele bionice sunt ceva palbabil si realizabil in ziua de azi.

    So lady-friend, read some shit, and stfu :)

    ReplyDelete
  4. habar n'ai sa critici un film.... da te chinui...de apreciat! incearca pe viitor sa iti faci o parere a ta nu asculta taranu'(room mate).

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!