Powered by Blogger.

Noutăţi

de Alki

Nu-s multe. În primu' rând, după cum bine se vede, scriu cu diacritice. Consider că e totuşi o imbunătăţire, şi, deşi îmi ia mai mult timp, măcar pot să mă exprim exact cum vreau.
Bun. Încă caut oameni cât de cât competenţi. Repet, nu mă interesează cum, despre cine, ce sau de ce scrieţi, atâta vreme cât mă face să râd. Detalii aici.
Unii poate aţi văzut că am schimbat etichetele pentru aprecierea postărilor. Erau patru, acuma's trei, vă descurcaţi voi.
Ăia de aveaţi la mine banner sau link si io nu m-am regăsit la voi, v-am şters dă-vă-n pula mea de păduchioşi, aici nu e comunitate friendly ca să o ardem aiurea ca tâmpitii ăia spălaţi pe creier din reclama Cosmote, care cânta la solniţă si fac solo-percuţie la borcan si tavă. Care are nevoie de reclamă, să mă anunţe, să-mi lase link sau să-mi dea banner şi-l pun. O să fac acelaşi lucru după ce văd banneru' ăsta de mai jos pe linku' lăsat de doritori.



Ăsta e codu' pentru banner, link nu vă las, că deşi sunteţi dobitoci, mă gândesc că nu e chiar aşa greu sa dai copy-paste dupe bara dă sus.

Nu în ultimu' rând, că în ăla de obicei vă înjur de mamă, am făcut pagină de FaceBook pentru blog. Şi, deşi mi se pare o tâmpenie FaceBook-ul în ansamblu, mulţimea îl simpatizează. Personal, pe iniţiatoru' FB l-aş fute-n bot, deşi ii trebuie gât de girafă să-mi poată face deep-throat.

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Blogu-Lu-Bloo/137209409667913

Poftim. Puteţi deveni fani.

Mă-ta cheală. PA!

4 comentarii:

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!