Powered by Blogger.

Ce nu este în hypermarket

Nu ştiu io care era treaba pe vremea lu' răposatu' Ceauşescu, da' din câte am înţeles, bani erau, n-aveai ce lua cu ei. Acu' sunt de toate, nu-s bani. Paradox?
Şi aş vrea să văd o multe chestii de cumpărat pe la magazine, după cum urmează:

Artificii pentru zi.
La revelion toţi ciocneau veseli şi se minunau gen "oau mă, ce cul îs pocnitorile ăstea şi câte culori faine pă ele!" şi io, ţapăn de bat, strigam cu şampania-n mână "irakienii!! bombardează irakienii!!!!!!1!". Mă gândesc io că ne-ar da atac noaptea şi la revelion, că e pe nepregătite. Aşa că să-şi pună ăştia mintea la contribuţie şi să facă petărz şi pentru zi, să mă bucur şi io de ele nestingherit.

Mâncare de post pentru animale.
Că toţi se fălesc în mare hal că ţin post şi se smeresc, de parcă postu' în sine înseamnă să nu bagi în tine carne ca un spart. Şi plus de asta, v-aţi gândit vreodata unde ajung pisicile când crapă? N-au şi ele purgatoriul lor felinez, iadul plin de câini şi raiul plin de şuareci şi lădiţa cu nisip etern curată?

Deodorant de cameră anti-pârţ.
Am o boală pe prostiile ăstea de ţâşnitori care mă sperie de fiecare dată. Şi mai put şi nasol. Nasol de tot. Măr şi scorţişoară, a Crăciun. Aqua essences, a munte. Anti tabac pentru fumători. Pussy flagrance, a pizdă. Persil-power gel, miros anti-cur, anti-băşână.

Vibrator cu telefon.
Deja orice căcănar are telefon cu vibrator. Vreau să găsesc la sexshop un dildo, cât pula lu' Freak Of Cock, cu touch-coae şi antenă în floci. Să aibă vene şi venişoare, şi coiţe atârnând lejer şi relax, cu aplicaţie de FaceBook inclusă.

Pastile pentru sporit impotenţa.
Peste tot sunt reclame, pe orice site, blog, adresă, pop-up: "cum să-l măreşti pe Atârnache în 3 zile cu noile pastile PulaSus", "cum să-ti crească cucuţu' cu aparatu' minune ÎntindeCoi". Plus că primesc zilnic zeci de mesaje spam cu sute de site-uri cu pizde-n pizda goală.
GATA! Vreau să vad un ad, undeva, oriunde... "Încearcă noul complex Cucu Mic Plus. Ti-o frăgezeşte mai ceva decât Cocolino".

4 comentarii:

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!