Powered by Blogger.

Întreabă pă Alki

Cum bine se ştie, ca un izvor infinit de înţelepciune, putere, genialitate, omnipotenţă, omniştiinţă, omniprezenţă ce sunt, primesc adesea întrebări din diferite domenii, pe diferite subiecte. Vă mai aştept şi cu alte chestiuni, dar astăzi voi răspunde celor mai comune şi găsite mai frecvent.

1. Cum poţi fi aşa de nesimţit, dar în acelaşi timp atât de dulce?

Răspunsul e la fel de simplu ca şi întrebarea. CĂ POT!

Dar, dezvoltând, pentru că nu îmi pasă, că oamenii sunt proşti şi nu ascultă, nu vor să schimbe, să înveţe, să îmbunătăţească. Astfel, pe aceştia, ca şi pe cei ce ridică mâna la concerte la comandă, îi fut în inimă.

Dulce sunt pentru că mă spăl la poponeaţă cu miere şi mă clătesc cu lapte. Pupaţi cu încredere!


2. De unde vin copii?

Din pizdă.


3. Cum ai schimba tu lumea?

Aici nici miss univers, de-şi doreşte pace globală sau hrană pentru toată lumea nu mă bate. Lumea n-ai cum s-o schimbi, că omu', stupid şi încăpăţânat, n-ar să vrea decât să zacă în propria mocirlă pe veci. Dar să fiu preşedinte pentru o zi, ce să mă cac pe mine, v-aş fura şi eu subtil şi aş citi discursuri academice. Şi cu cinci mii ale tale, am avea cinsprăzece mii.


4. Cum ajunge lumea aici?
Păi, unii ajung destul de uşor, alţii caută te miri ce, iar Gugăl le face o favoare, trimiţându-i aici. Iată câteva exemple de cautări fără sens care te trimit aici. Le-am încercuit pe cele mai idioate, dar nu se rezumă doar la ele:


ahlol.JPG









Click pe poză pentru a o mări.


5. De ce a dispărut subit postarea cu Ghidul Anti-Turistic?

Pentru cî aşa am considerat momentan. Şi nu e ştearsă. E doar pusă deoparte. N-am de ce sau de cine să mă tem din moment ce acolo nu apare nici un nume de persoană fizică sau juridică. Am să explic cât de curând de ce îmi permit să scriu ce vreau aici, până atunci, mai vedem. Oricum mi-e frică de reacţiile voastre.
Au ce m-am speriat, mă las de scris!

3 comentarii:

  1. Alki, explică-mi, te rog, de ce-mi vine să mă piş câteodată?


    Aştept răspuns. Pup. xoxoxo :*

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=yP_-rHjBiSY - pentru "negriciosi" ce fac miau de invidie

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!