Powered by Blogger.

Lord of the Rings e soft-gay

Zilele trecute, pe PROtv a rulat a nu ştiu câta oară, prima parte din Stăpânul Inelelor. Mai de mult citisem toate cinci cărţile: Silmarillion, Hobitul, Frăţia, Turnurile şi Regele. Mi se părea ok, chiar mult mai bună povestea decât risipa de hârtie făcută pe Twilight sau Harry Potter.
Ştiu că mulţi dintre voi mâncaţi mult câcat când e vorba de eterna dispută carte vs. film. E stupid. Filmul e mereu mai bun. De ce să pierd zile sub un pom, pe o pătură, citind ceva şi pierzâdu-mă uşor într-o lume fantastică şi închipuită, când pot să vad un film într-o oră jumate şi să îmi văd de restul treburilor după aia? Şi stiu, ştiu, filmele nu ating toate aspectele, când citeşti descrierile copacilor mistici în 22 de pagini şi în film ăia n-au imortalizat acest aspect esenţial care pe tine te-a marcat profund.
Repet. Până să revăd Frăţia, uşor beat, n-am realizat cât de prost e de fapt realizat filmul, per ansamblu. În primul rând, Frăţia e făcută numai din dârlăi. Nu e o pizdă cu ei. Nici una. Toţi jură credinţă unui pitic cu picioare păroase şi păr inelat; privirea lui galeşă le înmoaie sufletul şi se gândesc ei că oricum, la întuneric, se lipesc de un foot-fetish.

Aragorn e frustrat că nimeni nu-l recunoaşte ca rege. El ştie că asta se datorează faptului că are coae mici şi trebuie să demonstreze virilitatea.

Frodo e destul de mic ca să o poată suge din picioare, alături de prietenii săi cu nume de fată, Merry şi Pip.

Boromir pare veşnic beat, ar da şi el o bucă.

Gandalf are fixaţie orală, mereu cu pipa-n gură. De asemenea îi place să ţină toiagul.

Gimli e un homalău pasiv care compensează pula lui ca piuneza cu o bardă de două ori cât el.

Gollum e de-a dreptul pervers, cum umblă el cu pielea goală şi doar cârpa aia îi ascunde cuculeţu'.

Sauron e un pervers ordinar. Din el a mai rămas un ochi care vede tot. Vede unde şi cine cu cine şi cât de mult se fute în cur.

Si Legolas e tata lor. Îngrijit, cu părul întreptat cu placa, voce suavă, urechi date cu loţiune. Ce să mai... metrosexual de pădure.

Pe lângă asta, în film îs o grămadă de faze absurde, chiar si pentru o aventură. Adică era... elfa aia... Arwen sau cum i-o zice, de era borţoasă cu Aragorn. Şi vine nazglul ăla înfricoşător, călare pe dragon să-i rupă mufa, şi ea, în vitejia ei maternă infinită, ia paloşul şi-l croieşte de nu se vede. Păi mă gândesc că o femeie gravidă, la faza aia, făcea avort spontan.
Mai devreme, Gandalf cade în neant şi Frodo îl plânge. Oare ce funcţie ascunde toiagul vrăjitorului? Aplicaţie de FaceBook?
Şi-s oricii ăia puturoşi care se nasc din propiul căcat, toţi la grămadă, cu dosu' gol.

Mai trebuie argumente? Mai e ceva de spus? Nu mă credeţi, nu-i nimic. Îmbătaţi-vă şi uitaţi-vă la film. Dar singurei, nu cu un amic că s-ar putea să se lase cu curiozităţi, doseală gravă şi rozete sparte.

8 comentarii:

  1. placeee:)) ai dreptate cu filmu.mai bine ma uit o ora jumate decat sa citesc 2 saptamani =))

    ReplyDelete
  2. Totuși sunt cărți care chiar merită citite fără să fie văzut filmul :)

    ReplyDelete
  3. Clar ... totul timpul o cartea bate filmul :) (cel putin in cazul de fata). Filmul LOTR este frectie la picior de broasca fata de carte:). Te salut!

    ReplyDelete
  4. Te citez:
    "Până să revăd Frăţia, uşor beat, n-am realizat cât de prost e de fapt realizat filmul, per ansamblu. În primul rând, Frăţia e făcută numai din dârlăi. Nu e o pizdă cu ei. Nici una."

    Adica tu vroiai sa fie filmul dupa ultima moda? Sa fie o femeie ninja cu ei care sa bata 20 de orci odata? Cum dracu e prost realizat filmul daca respecta datele din carte? In mintea ta poate.

    In afara de asta: nu pune Lord of the rings in aceeasi oala cu Twilight sau cu Harry Potter. E o diferenta cat casa si cineva trebuie sa fie extrem de tampit daca nu isi da seama.

    ReplyDelete
  5. ce mentalitate de cacat ai! daca ar gandi toti ca tine nimeni n-ar mai citi o carte ci ar sta ca niste zombie cu ochii beliti in tv. pisa-te ca esti palid

    ReplyDelete
  6. ,,Am niste filme in cap, trebuia sa fac regie
    C******e se sperie caci cant o mizerie,,
    te reprezinta aceste versuri.tare de tot:))))le vezi tu pe toate.na sa incerce cineva sa se uite la un film din asta fara sonor,de nu l-o apuca rasu`/plansu`:)))

    ReplyDelete
  7. Esti sarac cu duhul frate. Daca ai niste pareri tampite macar tine-le pt tine si nu te face de ras in fata tuturor.

    ReplyDelete
  8. Cat de imbecil poti fi, acum realizez ca prostia in Romania atinge cote maxime prin oameni ca tine.Parerea mea, si nu trebuie sa te raportezi doar la ea, este ca tu esti un idiot sub mediocru si imi dau seama de asta dupa limbaj.Probabil esti unul din meltenii mioritici frustrati si "neintelesi". Asa cum au observat PERFECT altii pe aici, esti un retarda semidoct cu pareri infecte

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!