Powered by Blogger.

Conaşul Alki faţă cu feminismele

Feminismele, nu feministele. Deşi, şi alea mă disperă. Pentru că în general sunt un misogin nesuferit şi ştiu că cine primeşte un deget, ia toată mâna şi se şterge la cur cu ea. Femeile se bat pentru depturi egale şi căcat, şi culmea toate spun "eu nu sînt ca celelate". Adică, cum explicam mai de mult într-un mini-ghid, bărbaţii n-au dreptate, orice ar face. Cam ca la rasism. Albii sunt rasişti dar negrii dacă procedează la fel, e ok fiindcă bunicii lor au fost futuţi în cur pe plantaţii acu' o su' de ani. Dar şovinismul sexual, în toată amploarea lui, e hazliu. Şi astfel, după ce am studiat comportamentul femeii în societate, dupa ce am consultat psihologi si sociologi, şi am avut discuţii pertinente cu mine însumi, am dezvoltat un set de teoreme pe care orice persoană a sexului slab le prezintă la un anumit punct în viaţă, inevitabil. Iar scriu fraze lungi. Şi m-a speriat odorizantul de cameră.

În principal:


1. Toate femeile fac planuri. Tu nu ai planuri? Nu-i nimic, are ea şi pentru tine.


2. Toate femeile trăiesc la extreme. Acum e calm de auzi muştele cum se fut. Dacă te întinzi după telecomandă, ai stricat momentul şi ea eliberează Godzila interioară.

3. Toate femeile îţi examinează gunoiul. Astfel, bagă-ţi un tic-tac pe ţeavă, când te termini să-i spargi smalţul.


4. a. Toate femeile au nevoie doar de experienţa unui bărbat. O să ştie ce să facă cu restul, cum se apucă, unde şi cum se pune etc etc.

4. b. Toate femeile au chestii ciudate când e vorba de sex. Una vrea ţinută de buci, alta de umăr, alta de gât, alta de nas.

4. c. Toate femeile işi blochează orgasmul chiar şi ore întregi doar ca să vadă cât eşti dispus să munceşti pentru ea, dar îţi reproşează că n-ai adus-o la climax.

4. d. Toate femeile se termină extraordinar de repede. Dar nu cu tine.


5. Toate femeile şi-au pus ciorapi, şerveţele, batiste în sutien. Pentru că nu doar bărbaţii compară mărimea.


6. Toate femeile vor ca după sex, să povestiţi şi să adormiţi îmbraţişaţi, nu să fumaţi o ţigară şi să adormiţi mormăind.


7. Toate femeile se văd mirese, îmbrăcate în alb şi în centrul atenţiei, astfel căsătoria fiind singurul pas prin care nu mai ai cale de întoarcere.


8. Toate femeile o să aibă o zi când, fără motiv, o să se uite cu dezgust la tine, de parcă te-ar ucide. Şi ştii de ce? N-ai fost primul pe lista ei.


9. Toate femeile vor nuntă doar ca să facă în ciudă prietenelor ei, demonstrând că ea e mai bună decât ele, că a fost aleasă mai devreme.


10. Toate femeile cred că durerile facerii nu se compară cu nimic. Evident, nici o femeie n-a primit un şut în coae.


11. Toate femeile băşesc. Da, ştiu, şi eu m-am mirat. De asemenea râgâie, se scarpină la unde nu-i frumos să spui şi apoi miros.


12. Toate femeile spun chestii stupide şi fără rost gen "sunt urâtă, sunt grasă" doar ca să primească complimente de la bărbaţi.


13. Toate femeile visează să-şi piardă virginitatea romantic şi să nu le doară. Toate sângerează oribil şi nu se mai fut cel puţin juma' de an după.


14. Toate femeile au o ţâţă mai mare şi una mai mică. Ar fi fost frumos să scriu ca mereu sunt egale, să văd câte din voi daţi in paranoia "VAI! EU AM UNA MAI MICA!".


15. Toate femeile se uită la filme siropoase şi plâng, crezând că asta le face sensibile.


16. Toate femeile o să-ţi sară în cap dacă o menţionezi pe alta vag, dar toate o să te tragă de mână să vezi ce frumos e Bote sau Clooney sau Bred Pit sau Bros Pierceman. Ăsta... Pierce Brosnan.


17. Toate femeile refuză să meargă la petreceri cu tine, dacă petrecerea aia nu e aniversarea ei sau a voastră. Toate cedează şi vin în ultimul ceas.


18. Toate femeile îşi doresc copii, dar vor să o facă cu prezervativ, să... na... ştii tu...


19. Toate femeile pot mima orgasmul. Nici una n-o să recunoască.


20. Toate femeile se gândesc la cel mai formidabil sex din viaţa lor când o fac cu tine. Chiar dacă sexul formidabil n-a fost cu tine.


21. Toate femeile cred că ştiu psihologie dacă te întreabă ce zodie eşti.


22. Toate femeile cred în superstiţii, blesteme, vrăji. În ăstea poţi găsi pretexte să te desparţi de ea "vai, ne-a făcut o babă bozgoane şi ne-am desparţit" sună mai bine decat "m-am futut cu alta şi eşti urâtă, pa".


23. a. Toate femeile îţi găsesc defecte.
23. b. Toate femeile o să te pună să le remediezi.
23. c. Toate femeile vor să te schimbi.

23. d. Toate femeile vor să te schimbi pentru că aşa trebuie să faci ca să fii mai bun, dar nu vor ca schimbarea să vină din cauză că ele au menţionat asta.

23. e. Toate femeile cred că odata ce eşti cu ele, tre' să-ţi dai seama ce nu e bun la tine şi să faci ca ele.
23. f. Astfel, toate femeile nu au simţul responsabilităţii.


24. Toate femeile evită sexul anal. Astfel ele nu înţeleg că după sex anal, bărbaţii îl vor evita şi mai mult.


25. Toate femeile o urăsc pe Bianca Drăguşanu. În secret, toate femeile ar vrea să fie Bianca Drăguşanu.


26. Toate femeile se documentează despre tine cu mult înaite de a-ţi da prilejul de a le agăţa, să vadă cum eşti tu de fapt şi dacă cu ea o să fii la fel sau o să ai două feţe.


27. Toate femeile consideră că cele care pozează nud sau semi-nud sunt curve. Toate femeile ar vrea totuşi să pozeze pentru că îşi spun singure că au mult mai multe şi mai bune de arătat decât celelalte.


28. Toate femeile spun că vor să moară odată cu alesul, la bătrâneţe. Pe ascuns, toate femeile îşi otrăvesc bărbaţii ca aceştia să moară cât ele arată încă bine.


29. Toate femeile au webcam. Toate femeile neagă că au webcam doar ca să nu fie
rugate de bărbaţi să se dezbrace la el.


30. Toate femeile iubesc homosexualii şi cred că dacă ar avea ocazia, i-ar aduce pe drumul cel bun.


31. a. Toate femeile vor dovezi de dragoste.

31. b. Toate femeile evită să spună ce vor să faci ca să le demonstrezi dragostea.

31. c. Toate dovezile tre' să fie non-sexuale.
31. d. Toate femeile vor să te ţină ocupat căutând dovezi de dragoste, ca să nu vezi că ele nu îţi dau.


32. Toate femeile cred că e romantic să spui în public că o iubeşti sau să o ceri de nevastă de faţă cu multă lume.


33. Toate femeile consideră o anumită despărţire, un pas în faţă, că a scăpat de viermele ăla, dar fără fostul, nu mai e ce-a fost.

34. Toate femeile vor ca cineva să sară din cadou la ziua lor. Nu vor ca acel cineva să fii tu.

35. Toate femeile o să te întrebe ce vârsta ai dacă faci ceva ce ele consideră o stupizenie. De asemenea, toate o să încerce să dea mare dovadă de inteligenţa moluştei când o să-ţi zică printre dinţi "maturizează-te!".

36. Toate femeile cred că postarea asta e despre una anume. Total eronat. E despre voi, toate. Chiar poate şi despre mă-ta... Sau mă-ta.



Şi cu toate astea, toate femeile sunt ca locurile de parcare. Cele bune sunt luate iar cele rămase sunt pentru handicapaţi.

14 comentarii:

  1. :))))36. Toate femeile cred că postarea asta e despre una anume. Total eronat. E despre voi, toate. Chiar poate şi despre mă-ta... Sau mă-ta.:))-- 36-le imi aduce aminte de un vers : ,,cred ca ti-a vorbit ma-ta despre mine,,:)

    ReplyDelete
  2. Si chiar si asa,voi barbatii nu puteti trai fara femei.

    ReplyDelete
  3. da..aia va incurca tare.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. da ....aia va incurca tare:)),,aia,, ce?pula ?ne incurca pe noi femeile? sau ,va incurca pe voi barbatii?

    ReplyDelete
  6. @klara, pula noastra va incurca voua masticatia

    ReplyDelete
  7. ,,pula voastra,, cu care te mandresti tu, nu-mi incurca mie nimic,nici macar masticatia.Stii de ce? simplu...e la fel de mare ca si apostroful pecetluitilor(lipsa).

    ReplyDelete
  8. Stiu,stiu!acum trebuie sa ma astept la vreo replica de genul,,Pula e un lux nasoalo,deci ascunde-te,ce duci la gura,nu scoate sunete,,,si repet...,,pula voastra,, nu ma incurca'mi-e ca intr-o zi,din cauza replicilor tale ,,hinteligente,, ai sa ajungi sa-ti canti singur in baie ,,Nu pot sa fut...nici s-o iau la laba...
    N-am femeie si sunt ciung... ,,

    ReplyDelete
  9. bah fratilor...cred ca sunt barbat undercover :)))

    ReplyDelete
  10. ..daaa...ideea fiind urmatoarea..:mie mi`au placut foarte tare celelalte postari ale tale..chiar geniale pot spune..haide ca am va fac o lista cu chestiile care nu imi plac la voi, barbatii.. :1)va credeti buni daca ne criticati pe noi, dar , cu toate astea o faceti din invidie...2)50% din femei nu se incadreaza in alea 36 de "teoreme" ale tale:P...3)muriti de ciuda daca va vorbesc si eu gen "printee!Cosanzeana e o curva!!"?
    atat..daca imi mai vine ceva va mai zic..

    ReplyDelete
  11. 37. Toate femeile care fac gură după ce-au citit postarea sunt prea frustrate pentru că s-au regăsit în fiecare punct.
    Se cheamă vulnerabilitate și voi, bărbații, trebuie să ne protejați. *puppy eyes*

    ReplyDelete
  12. Pula. Nu tre' să protejăm nimic. Filosofia de bază feminină implică o chestie tare nasoală. Dacă o femeie te prinde cu ceva, o să îţi scoată ochii constant, indiferent de cat de mult o protejezi sau o susţii. De asta tre' să vă întoarcem orice, oricând avem ocazia. Că sunteţi târfe emoţional în primul rând, şi apoi fizic.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!