Powered by Blogger.

Întreabă pă Alki 2

Salut!
Am lipsit o vreme, nu mult, deşi nici nu cred că mi s-a dus lipsa prea tare. Am observat că oamenii îmi pun întrebări indirect. Io am mai zis, nu ştii? Întreabă, că te învăţ! Dar, fără prea multă cufureală verbală, astăzi o să răspund la alte câteva întrebări adresate via motoare de căutare de diferiţi inapţi şi păduchioase sub anonimat.

1. "Alki explică-mi te rog, de ce-mi vine să mă piş câteodată?"
O întrebare foarte pertinentă pusă de Adelin, la articolul anterior. Bă Adelin, te pişi din două motive.
Primu': Burduhanu' tău păros e umflat de bere, şi stă să crape.
Ălalalt: Ai găsit cocalari sau hipsări şi e instinctul nativ să te pişi la fel cum ariciul se încovoiază la pericol.

2. De ce se scarpină femeile la pizdă? <- de pe un site monitor al blogului.
Pentru că, băi boule, sunt şi femei mazace, care se feresc de apă şi săpun. Şi când fac brânză la găoz, găozul tre' scărpinat. E chestie de prezumţie. Adică nu tre' să fii savant ca să realizezi că, dacă nu te speli, puţi şi te mănâncă. Dar ca şi sugestie, dacă nu eşti un virgin inert, fă cum zic io: când ajungi acasă, scarpină-ţi ouăle şi du mâna la nas. Tu ţi-ai suge pula aia? Nu. Atunci nu-ţi forţa femeia să o facă, că ete dom'le aşa apare cancerul la gât. De la puli şi pizde cu mâncărimi.

3. Ştie cineva ce culoare de păr are Bianca Drăguşanu? <- de pe acelaşi site monitor al blogului.
La pizdă pariu că n-are. E mai mult decât evident că întreţinutele de tipul ei nu au stuf, implicit habitat pentru lăţei. Deşi n-ar fi mare lucru. Mă îndoiesc straşnic că ştie să se spele bine la pizdă. Şi cu toate astea, libidinosul ăla de Stoian nu ezită să o pupe-n cur alături de Capatos, cu orice ocazie.
Ah, şi ea e blondă natural.

4. Ce faci când te ustură curu'? <- tot de pe site-ul ăla.
Te scarpini cu carbid.

5. De ce ai scris postarea asta cu chestii căutate şi căcat? <- din bostanu' meu.
Ca să vă arăt din nou cât sunteţi de rataţi. De inerţi. De proşti. De needucaţi. Degeaba. Pentru că voi căutaţi stupizenii. Că mai mult nu vă duce capul. Că sunteţi virgini. Că aveţi pulile mici. Sau pulele. Nu ştiu pluralul de la pulă. Cine se ocupă de dicţionarul nostru nu s-a derajat prea tare să explice cum e pluralul de la măciuca mea. Cenzorii curului.
Voi căutaţi un cuvânt, o propoziţie. Eu iau propoziţia aia de ratat, o dezvolt, vă fac de căcat, şi tot voi îmi faceţi trafic. De asemenea, dintr-o simplă idee eu dezvolt un complex. Vă educ. Vă fac să vă simţiţi oameni. Nubilor. Sunteţi ca urticaria. Ca râia. Pentru că oricât vă dispreţuiesc şi vă îndrum, voi tot ca oile mergeţi.

Muie vouă, dresaţilor. Zombie fără şira spinării. Muie. Cât despre ăia cărora le place ce căcat mănânc, ca copchilu' ăla biscuiţi Oreo, să-mi daţi o bere dacă ne întâlnim.

Răspunsuri la alte întrebări găsiţi aici.

Pa.

5 comentarii:

  1. Şi să vezi treabă; am dat jos blana dă pă cheiept şi m-am lăsat şi de băut. Ce spui de acest lucru? :> =))

    ReplyDelete
  2. salut, il caut pe acela care a avut blogul: mindrevolution. Spune-i te rog sa ma caute pe yahoo mess, nicul pepikul, sau sa intre pe suveranitate.wordpress.com Pace!

    ReplyDelete
  3. mama da prost esti ba vere. deci cu din-astia ca tine,ne umplem de paduchi prosti! tu n=ai ce face de scrii asa tampenii? ce femeie se uita la tine libidinosule, esti bun de testat medicamente pt potenta fraier cu cap de pluta .

    ReplyDelete
  4. Alt distrus care nu înţelege rostu' prezervativelor.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!