Powered by Blogger.

Manifestul Misoginului Ep. 1

Adesea sunt întrebat: "o măreţule Alki, de ce te iei tu aşa puternic de femei, le faci proaste şi grase şi grase proaste şi proaste grase?". Păi dragi copii, io ştiu căcaturi. Şi nu vorbesc de pe pereţi. Tocmai pentru că ştiu căcaturi.
Societatea, aşa cum o ştim, e fondată pe spinarea bărbaţilor muncitori şi în timp distrusă de femei. Pentru că femeile, în firea lor nu ştiu tare multe. Ştiinţific, bărbaţii gândesc cu 30% mai profund şi mai intens decât femeile. Astfel femeile se pricep foarte bine să fută meciul.
Exemple:
Troia - Când trecea Boeing-ul, şi Brad Pitt se calicea cu Eric Bana, mare tragedie era. Ca să ce? Ca să scape într-un final Orlando Bloom de coşuri în pizda lu' Elena.
Eden - Adam stătea pe proţapu' lui proaspăt creat şi examina nişte ierburi când... Eva apare cu tufa pe buci şi cu mărul în mână. "Muşcă şi tu, miez!" şi atunci ne-am dus la vale...
Şi exemplele pot continua.

Dar lăsând astea la o parte pentru moment, să ne gândim din altă perspectivă. Omul, ca specie, se presupune că există de cateva sute de mii de ani. Ei... acuma pe-nţelesul proştilor(al vostru), societatea funcţiona cam aşa:
- oamenii erau organizaţii in forme tribale
- triburile aveau un oarecare conducător, fie el militar, economic, spiritual
- conducătorul tribal işi alegea primul femeia din trib, având prioritate
- astfel conducătorul era, ca şi in turmă, cireadă etc. mascul alfa
- femeia aleasă de Alfa, era femela Alfa
- masculul şi femela Alfa erau cei mai doriti din trib, clan
- această constituţie ierarhică era evident pentru împerechere(futai)
- constituţia ierarhică îi făcea pe ceilalţi să caute haotic între femeile rămase
- femeile rămase erau abuzate, abandonate şi neprotejate
- bărbatul care nu avea femelă, era considerat Omega, cel mai neatrăgător
- toate femelele abandonate erau considerate Omega
- astfel, femeile au dezvoltat subconştient, un mecanism de apărare, bazat pe refuz şi respingere
- de asemeni au încetat să se expună când erau disponibile pentru împerechere
- femeile singure erau vulnerabile, au început să fie apatice între ele
- refuzul constant al femeilor a dus la frica de abordare a bărbaţilor
- dacă nu îi poţi face faţă ei, cum o să o aperi pe ea şi pe prunc, de toată lumea împotriva prădătorilor?
- femeile, odată rupte de latura masculină, s-au "organizat" şi au considerat că pot trăi şi singure.

Ei, dragi copii, genetica nu a fost blândă de-a lungul evoluţiei. Genetica e chestia aia de-ţi transmite date de la strămoşi, prin cromozomi şi căcat. Nu doar culoarea părului, a ochilor, volumul, constituţia, dar şi pe plan psihologic, aceste frici, de ambele părţi, către sexe. Astfel, frica cea mai mare a bărbaţilor e să fie respinşi şi să sfârşească singuri, iar a femeilor e să fie folosite, abandonate şi să sfârşească singure.
Concluzionăm astfel că bărbaţii vor să se fută. Dar. Că e şi un "dar". Asta nu înseamnă neapărat că femeile, cu frica lor moştenită de la strămoşi nu vor să se fută. Nu. Înseamnă că, de-a lungul evoluţiei lor, femeile vor să se fută cam aşa:
Două prietene povestesc:
- Ei, şi cum de... ?
- Păi, na... eram în faţa blocului şi i-am vărsat cola pe tricou, şi trebuia să plecăm în oraş. A zis să urc cât se schimbă. M-am aşezat pe canapea şi, uitându-mă la televizor, molfăiam pop-corn. El între timp a făcut şi un duş şi a apărut în living, doar în prosop. S-a aşezat lângă mine şi i-am scăpat un pop-corn în poală. Când am dat să-l iau, i-am dat şi prosopul deoparte, şi o avea sculată! Dar am strănutat şi-am căzut cu gura-n pulăăă. Eh, şi dacă tot eram acolo...

În prostia lor, femeile nu văd cum, orice am face noi, de la asfalt la avioane si zgârie-nori, tot pula rămâne în istorie. Pentru că pe pula iese zeama, din zeamă creşte buba, din bubă iese cel mai mare parazit din istorie. Ăla care atacă numele, proprietatea şi portofelul. Copilul. Femeile nu vor pulă. Vor copii. Nu văd că în urmă nu laşi nimic decât genele tare, cum au lăsat strămoşii tribali, fricile lor către noi.
De asta femeile văd şi iau bărbaţii pentru ceea ce sunt la prima vedere, nu pentru potenţialul lor. Şi se înconjoară de alte femei proaste, ca ele, care le susţin, şi astfel se cred importante. Au ca un wireless... ca un proxy... De asta, dragi băieţei, când aveţi pretină, sunteti abordaţi de mai multe gagici. Când nu aveţi, o ardeţi în palmă. Se cheamă preselecţie. Dacă o duduie te-a ales deja să-ţi pupe cucu, celelalte, au încredere în ea, că doar aia de te-a ales, nu e proastă, doar e femee, nu?

De asta femeile nu au habar de demnitate. Le lipsesc în general multe, dar mimează foarte bine că le au. Le place fotbalul, calculatorul sau rolele cu tine. Cu fostul nu. Sunt în esenţă, ipocrite. Mai ales cele care nu sunt Alfa. Alfa are toată atenţia, de ce să se mai chinuie? Aşa umblă femeile în grupuri. Niciodată nu trebuie abordat un grup decât cu teme foarte bine făcute acasă. Multe femei, din natura lor grasă proastă ipocrită, se asociază cu pretendente, ca să pară alfa. Astfel, dacă sunt 3 fete pe trotuar, si cea din mijloc pare bună, uitaţi-vă la ea fără să faceţi comparaţie cu celelalte 2. Şi o să o vedeţi cum se vede ea dimineaţa. Cu curu' dişălat, cu umeri şi palme de prăşitoare şi călcâie late.
Ipocrizia lor nu are margini. Femeile nu suferă. Mimează suferinţa foarte bine din nevoia de atenţie. Din nevoia de a fi privite ca Alfa. E adevărat, bărbaţii se enervează. Păi proastelor, v-aţi gândit că modul violent sau vulgar de manifestare, e tot o formă de apărare a sentimentelor? Bărbatul are testosteron. Că are coae. De aia are nervi. Şi bărbaţii suferă, dar nu o arată. Femeile nu suferă, dar o arată. Care pe care?
Femeile nu sunt la fel de înalte, suple, abile, rapide, puternice, hotărâte, statornice ca bărbaţii. Se vede clar din dispoziţia organelor în corpul lor. Sunt făcute pentru procreare şi creştere de prunci. Nu sunt la fel de deştepte şi atente ca bărbaţii. Cei mai mari educatori, inventatori, inovatori, exploratori ai lumii au fost, sunt şi vor rămâne bărbaţii.

De asta nu are rost să vă strofocaţi, nu în faţa mea cel puţin. Că voi femeile, credeţi că ştiţi tot. Dar când vi se arată adevărata faţă şi sunteţi încolţite în public, vă credeţi fiare, ţipaţi şi desconsideraţi. Bărbaţii vă fac, vă dreg, sunt bădărani, microbişti, puturoşi, bla-blaaaa. Dar vă temeţi de păianjeni şi şoareci... Muie :)

VA URMA (?)

8 comentarii:

  1. Misoginule, porcule, măgarule, insensibilule, dobitocule, virginule, lăbarule, boschetare... etc, etc, etc. :))

    ReplyDelete
  2. Ai uitat de Ginta matriarhală !sa bagi in partea a 2-a

    ReplyDelete
  3. avand in vedere ca te cunosc,sau doar am impresia pot spune fiecare isi are rolul lui in viata iar unele lucruri nu se schimba niciodata .un lucru cert este faptul ca niciodata nu voi fi ca ceilalti(ma refer la celelalte femei )sau cel putin asa cred ...nu ma cred importatanta ,sunt ceea ce sunt si nu ma plang .alex,multe lucruri pe care le'ai zis acolo sunt adevarate desi sunt si excepti.tot timpul se va gasi cineva care sa fie total diferit de ceilalti din jurul tau ...(.cazul tau )..:P..eu nu ma simt ofensata deloc desi sunt o femeie.multe din lucrurile pe care le'ai zis acolo nu ma caracterizeaza...continua tot asa..eu sunt pro alki . cred ca ar fi cazul sa incetez cu aberatiile ...lol

    ReplyDelete
  4. Barman hai cu mata!!!
    Mainele pe tate,
    Toti suntem buruiati
    Nu scapa sapunul
    Nu va aplecati

    ReplyDelete
  5. Sunt femee și sunt complet de acord cu tine. E de rău?

    ReplyDelete
  6. Mă rog, aproximativ de acord, că-i foarte demonstrat științific că miraculosul cromozom care decide soarta a ce avem între picioare nu influențează inteligența. În rest, căcatul tău e foarte adevărat ;).

    ReplyDelete
  7. Totul este relativ. Ca si in cazul femeilor ce devin mame! La unele se activeaza sentimentele materne, la altele nu. Si apropo de asta, am avea astazi o populatie mult mai sanatoasa psihic/fizic daca nu ar fi existat decretul lui Ceausescu prin care interzicea avortul. Decreteii de azi ar fi fost avortatii de ieri. Cineva zicea : `` barbatii sunt capul, femeile sunt gatul, intorc``. Eu zic ca barbatul detine suprematia iar femeile le avem dupa cum le alegem si formam. Personal, mi-am propus sa nu ma incurc cu nici o figuranta aflata pe o raza de 500 de km. Ce mai zic eu este ca, nu toate femeile sunt curve dar au timp. :) Ma Alki, tu cam faci trafic de inteligenta pe blogul tau. Istvan.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!