Powered by Blogger.

Nu înțeleg

În localuri publice vezi multe. Vezi pe un pișoar alb imaculat, un singur floc negru. Vezi un moș simpatic care-și toarnă coniac în cafea. Vezi grupuri de virgini care se chinuie să agațe. Vezi bețivi cerând țigări. Vezi amici cerând țigări.

Nu înțeleg de ce oamenii îmi cer țigări, mai ales in cluburi. Nu sug pula la British-American Tobacco ca să am cartușe întregi, sigilate, ascunse în șură, printre lemne de foc. Adică cum să fii în club și să cerșești țigări? Și mai important, de ce îmi ceri mie țigări? Pentru că mă cunoști? Pai io dau 12 lei 50 pe zi ca să fumez 6 țigări? Dacă n-ai bani de o chestie așa elementară, de ce mai ești fumător? Că e trendy, precum cola cu gheață și lămâie? De ce mai ieși în club? Nu înțeleg. Ce consumație faci tu? Ai doar bani de intrare? Sau mergi doar pentru muzică moca la volum ridicat? Și nici aia nu îți place, da' stresezi dj-ul? De ce stresezi dj-ul? Că până la urmă tot pune o piesă care nu o să îți placă. Și ce o să faci? O să pleci? De ce ai mai mers de la început? Te crezi singurul de acolo?
Nu înțeleg oamenii care pleacă din localuri dacă nu le place o melodie. Nu-ți place muzica? Fă-te dj, pune tu mai mișto. Sau mai bine, fă-ți club, asculta numai ce vrei! Nu înțeleg de ce să mergi in trening la baruri sau la club. Te aștepti să auzi un remix la "We are the champions" și să izbucnești în sport? Dacă tot faci confuzii de genul, de ce nu vii în slip, cu o butelie de oxigen? Cine știe? Poate e inundație, din club devine piscină. Nu înțeleg de ce încerci să mituiești body-guardul cu 10 lei pentru o masă. E mai mult decât evident ca ai față de ciumpalac, și-o să bei 1 suc cu 4 paie în gașcă. Nu înțeleg de ce nu înțelegi că el înțelege lucrul ăsta și nu are nimic de câștigat la așa "afacere".
Nu înțeleg grasele îmbracate mulat, care se cred secsi, la fel cum nu înțeleg soldații kamikaze care poartă căști. Nu înțeleg de ce oamenii se scobesc în ureche cu degetul mic, repede și circular. E ca o labă pe fugă; fără rezultat. Identic cu situația neînțeleasă a balenelor. Înotul te face să slăbești. Ce greșesc balenele?
Nu înțeleg de ce nu ai curaj să te dai la o pizdă ziua, in parc, pe stradă, în autobuz, la magazin, dar dupa doo beri, în cluburi, ai impresia că ești mai ceva decât Casanova. Crezi că pizdele oferă cioculeană oricărui lătrache? Nu înțeleg de ce ai chef de scandal în baruri, de ce vorbești mai tare decât restul mulțimii și încerci să acoperi muzica? Te simți așa mascul Alpha? Răsare soarele din curu' tău mazac? Dar mai ales, de ce te oftici citind acest articol?

Asta nu-nțeleg. Mă-nțelegi?

5 comentarii:

  1. Ma, la faza cu tigarile, ca si la celelalte ai dreptate. Nu asta voiam sa zic, voiam sa te intreb daca crezi ca se vor simti cei pomeniti? Imi amintesc cand eram eu pustan si ieseam prin discoteci, plin de agarici transpirati si deshidratati de care nu aveai loc sa te simti bine, adica sa servesti comod o bautura, sa dansezi cu prietena... ca si aparea cate-un patratel sa-i dai o tigara sau se fredonau in toate directiile de parca-i manca in cur. Toate ca toate dar dupa doua beri se mai umfla si orezu-n ei. Unele localuri isi selecteaza clientii prin diverse strategii insa unii inteleg mai greu sau sunt ei mai greu de inteles. :)) AnonImous de data asta.

    ReplyDelete
  2. Exact .
    Sunt deacord cu tine.
    :-j.
    Daca oamenii n-au bani nici de-o tigara la bucata, de ce mai fumeazA?

    ReplyDelete
  3. Treaba cu tigarile e nasoala rau,mai bine iti cumperi si tu la bucata decat sa iesi cu pachetu plin in oras,stau ca pirania baietii.Mai nasoala e treaba ca, sunt oameni care nu iti cer numai o tigara ,ci te fumeaza pana la ultima, care oricum o postesti cu el.
    Legat de cluburile de la noi din MUNICIPIU ai foarte mare dreptate, dar ce sa-i faci,poate si tu ai fost ca ei,poate vei fii. Numai de bine!

    ReplyDelete
  4. Foarte tare articolul, cred ca cel mai bun din cele citite :). Felicitari tine-o tot asa!:)

    ReplyDelete
  5. Ma, eu zic iar ceva! Lasati-va de fumat! Asa aerul prin cluburi va fi mai curat, o sa vi se scoale pula si la 50 de ani, iti raman bani de un cocktail pentru vreo gagica si nu te mai pui in situatia penala de a cersi o tigara. Nefumatorii sunt mai sanatosi, nu infunda pisoarele cu chistoace, pot pune bani deoparte, nu-s sclavii tutunului si nici nu afuma pe altii! La fel de anonymous.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!