Powered by Blogger.

Ungurii sunt hoţi. Exemplul Pokorny

Mereu am ştiut că n-au ce căuta la noi în ţară. Nu că ne-au futut şi ne-au furat încă de pe vremea lu' Ştefan. Nu. Din acelaşi motiv pentru care Harghita şi Covasna nu-s ungureşti, Basarabia nu e românească şi femeile îs proaste: că aşa e mersu' nene!
Şi ungurii, cam ca ţiganii, niciodată nu-s sătui sau mulţumiţi. De ce să aibă doar o banală casă? Nu. Îi punem şi turnuleţe. De ce să muncim în Mongolia? Hai peste amărâţii de români să le luăm şi puţinul care-l mai au după bătăi cu turci şi ruşi şi nemţi. Le dăm în schimb indinenii flămânzi, să evolueze în ţigani cerşetori-ciorditori, în caz că Atilla ne duce la pierzanie. Şi aşa fură ungurii tot. Ne fură Panonia, ne fură plăcuţele cu "pula" şi le înlocuiesc cu "fasz" şi tot aşa. N-ar fi fost pentru mine personal aşa de deranjant.

Dar, bineînţeles că s-a găsit unu' să-mi fure şi mie ceva. Şi atunci am realizat că nu se mai poate. Că poate Vadim şi Funar nu-s complet nebuni. Că ungureasca e o limbă mai tâmpită decât japoneza. "Cum aşa?", mă întrebaţi? Păi în primul rând, sa-mi izbesc pula în orice ofticat care spune "mahiar" sau limba "maghiară". Ţara e Maghiaria, sau Ungaria? Şi-apoi, România noastră, poate-o fi în curu' gol, că fură fiecare ce vrea, da' nici voi, nici voi nu ridicaţi, în pula mea... un deget.

Poate chiar nici eu. Până azi. Sau mai bine zis până acum 3 zile. Când, din link în link, plictiseală, mă rog... ajung pe un site administrat de un Paul Pokorny. Clar. Bozgor. Futu-i muia lui să-i fut. Şi eu personal, nu mă văd mare blogger, web designer, formator de opinii sau... pula mea. Am un căcat de template luat de pe net. N-am sute de vizitatori unici pe zi, pe majoritatea vă ştiu personal. Nu mă imploră şi nu mă plateşte nimeni să postez constant. Scriu aici, în scârbă, de cel mult 3 ori pe săptămână. Că deh... am şi eu căcaturile mele. Am servici de făcut, femeie de futat, şi multe altele. Blogul ăsta e la capătul priorităţilor mele. Plus că io nu câştig nimic din asta. Nu-s vre-un Zoso sau Mircea Badea. Doar că scriu ce mă taie capu' să vedeţi şi voi cum privesc eu lumea.

Ei, dar prin februarie, scriam aici ceva intitulat 13 Lucruri total greşite la FaceBook. Şi cum ziceam, din link în link, ajung la Pokorny ăsta pe ceva căcat de site. cecacat[punct]com. Şi acolo, cu zeci de vizualizări şi treburi, omul postează un copy-paste nesimţit al articolului meu. Pe messenger, îi atrag atenţia:

Alki • Bloo: esti?
Alki • Bloo: ma rog
Alki • Bloo: citesti tu cand vii
Alki • Bloo: ai un articol pe blogul cecacat.com, 13 lucruri total gresite la facebook, care e direct copiat de pe blogul meu. si aici e problema ca nu vad nicaieri un link catre sursa, de unde l-ai luat, sau catre autor, respectiv eu. acuma, ori il stergi, ori adaugi link direct catre blogul de unde l-ai luat, una din doua
Paul - -: Is dp tel, da link ca il pun cand ajung aks
Alki • Bloo: http://blogulubloo.blogspot.com

Mai târziu în aceeaşi zi...

Alki • Bloo: Bă, eu te-am rugat frumos cu articolul ăla. Dacă nu vrei să pui link sau să îl ştergi, nu-i nici o problemă. Se poate rezolva şi altfel. Că nu mureai 10 minute să te loghezi, să dai 3 clickuri şi copy-paste la un link.
Paul - -: uita-te acum, am pus, nu am fost pe langa PC azi

Aşa e dragi copii, ungurul, calic. Dar Google, care furnizează Blogspot, are o politică muistă tare faţă de copyright. Ai luat ca un nesimţit? Se şterge cont, user, site, tot. Şi eu acum aştept răspuns la raportul de abuz făcut alalăieri.

Să-mi bag pula-n Atilla, în ceardaş, Budapesta, Marko Bela dar şi-n mama Pokorny. Mai ales în ea. Muie ungure, cu gulaşu' tau cu tot!

10 comentarii:

  1. http://misscanabiss.ro/lucruri-pe-care-ar-trebui-sa-le-sti-despre-facebook/

    de asta ce zici? :)

    ReplyDelete
  2. I-am zis. E analfabetă. N-are nimic. Raportul de abuz merge ca ceasu' şi pe WordPress.

    ReplyDelete
  3. Bă, mi-e dor de Hitler. Dar, nu şi de ura lui faţă de ţigani şi evrei. Cu ăia n-am nimic, ba chiar sunt jumătate ţigan. Dar, aş fi vrut să mai trăiască ăştia şi să-i facă săpun pe toţi ungurii. Asta, aşa ca fapt divers, fără nicio legătură cu articolu' de azi.

    Însă, ştii ce-mi place? Căcatu' pe care-l mănânci tu e foarte delicios frate. Şi vor şi altii să halească din căcatu' tău. :))

    ReplyDelete
  4. Foarte tare...Ma bucur ca ti-ai bagat ce ti-ai bagat in corciturile astea....Poti s-o mai faci:D

    ReplyDelete
  5. Damir Szasz CzardaszJune 11, 2011 at 12:13 PM

    unde esti tu, Antonescule ? MUIE TIGANILOR, MUIE UNGURILOR, MUIE ARPAD.

    ReplyDelete
  6. muie pentru plagiatorul ungur care credea k o sa suga pula daca da un copy paste...si muie pentru intregul popor de cretini ratati sugatori de puli erecte romanesti, si sa le borasc in gulasu lor si sa ma cac pe mamele lor. kira write here si scuze pt anonim da e ora 3 si sunt prea obosit anyway tot respectu pt blogu tau alki .bafta

    ReplyDelete
  7. Tanarul ungur se casatoreste cu o romanca, si in noaptea nuntzii tatal ii da sfaturi: Copile, cand ajungi in fata usii cu mireasa s-o iei in brate sa vada ca ungurul e PUTERNIC, intri in camera si o arunci pe pat cu dispret ca sa vada ca ungurul e MANDRU, apoi te dezbraci ca sa vada ca ungurul e si FRUMOS, si apoi stii tu ce trebuie sa faci... - Bine tata, zice tanarul. A 2-a zi tatal il intreaba: - Cum ai facut aseara? Fiul: -Am luat-o in brate in fata usii sa vada ca ungurul e puternic, am aruncat-o cu dispret pe pat sa vada ca-i si mandru, m-am dezbracat sa vada ca ungurul e frumos si apoi m-am masturbat in fata ei. Tatal: - Ceeeeeeeee? Cuuuuuuuuum? Esti nebun! De ce ai facut asta? Fiul: - Ca sa vada ca ungurul e INDEPENDENT si AUTONOM!

    ReplyDelete
  8. Salut! M-a amuzat bancul lui Freakazoid. Multe de zis nu am. Si eu ma intreb de ce tot vor secuii autonomie sau de ce sunt huliti si tot aud ca au un comportament ostil fata de romani prin ``tinuturile secuiesti``. Eu unul am fost prin Ungaria si mi-a placut ce am vazut. Am facut turul Romaniei ultima data acum 3 ani si ce mi-a placut au fost unele peisaje. Eu zic ca nu e rau sa ne uitam prin curtea vecinilor si sa mai invatam cate ceva de la ei. Revenind la ungurii din ``tinuturile secuiesti``, care vor o chestie numita autonomie, banuiesc ca vor sa faca ceva cu ea, sper ca ceva constructiv si care sa nu afecteze pe restul. Eu stiu ca de mult exista neintelegeri intre romani si etnicii unguri, majoritatea alimentate de politicieni, mai demult de comunisti, prin tot felul de strategii, ca si acum. Despre tigani nu are rost sa zic ceva, se stie international ce pot, mondial. La faza asta nu ma simt confortabil fiindca am nume unguresc. Mie nu-mi convine sa vad in magazine multe produse importate din Ungaria. Nici importate din Germania ... etc. In Ungaria am vazut putine masini scumpe si mai multe dacii ca la noi. Politicienii nostrii ar trebui sa impuna o lege prin care sa se interzica importul de alimente mai ieftine decat cele autohtone si s-ar rezolva multe probleme. Tinand cont de slaba performanta a politicului romanesc, banuiesc ca Ungaria, tara mama a secuilor, doreste sa usureze traiul acestor etnici in zonele unde sunt concentrati. Poate nu Ungaria ci reprezentantii politici ai secuilor. O zona care sa-si autogospodareasca bugetul, ceva de genul, ce produci, aia mananci, fara implicatii de la bucale unde e plin de hiene corupte. Eu zic ca ar fi ok cu conditia ca si restul populatiei sa nu aibe de suferit. Eu am trecut doar pe acolo si nu am patit nimic naspa, cum tot aud ca se plange lumea. Cam atat, mai multe nu am ce zice. Istvan.

    ReplyDelete
  9. Bă Istvan, nu te face numele. Deși am dat impresia că asta ar conta cand am zis "Pokorny. Clar. Bozgor.". N-are dom'le legătură cum te cheamă și ce ești. E mai român un ungur pe care îl cheamă "Ion Vasile" decât un român pe care-l cheamă "Arpad"? Mă îndoiesc strașnic.
    Plus că io credeam că numele tău, per total, e sârbesc sau... ceva.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!