Powered by Blogger.

Înmormântarea mea

Știu că mulți mă vreți mort, că la rându' meu vă bag mortu' în casă. Dar înmormântările sunt triste. A mea va fi frumoasă. Nu vor fi țigani care să umble după pomană. Poate până mor eu, nu vor mai fi țigani. Atunci... nu va mai fi nici pomană, n-ar avea sens. Nici flori nu vor fi. E important că vor fi oameni, oameni multi veniți de departe. De unde, întrebați? Cum spune Biblia, din toate colțurile lumii!

La înmormântarea mea nu va fi dascăl, nici măcar popă nu va fi. Eu îmi voi face propria slujbă de îngropăciune. Va fi doar creierul conservat a lu' LaDy CaCa, care va susține un concert prin corpul său bionic, cu țâțe triunghiulare și petarde pe pizdă, în onoarea celui mai mare dictator al lumii, eu. Va fi îmbracată cu o rochie din fetuși și avortoni, cusuți cu sârmă și ornați cu paiete, smoală și pene. Oamenii o vor aclama și-i vor arunca sarmale otrăvite pe scena improvizată în cimitir.
Mormântul meu nu va fi mormânt propriu-zis, deoarece nu îmi va rămâne cadavrul, incinerat fiind. Știu că așteptați să crăp ca să mă necrofilați, tocmai de asta am să ma fac cenușă, să ma trageți pe nas. Dar tot voi avea o raclă, ca Albastră-ca-Zăpada, din cristal. Cenușa mea aurie va luci din ea.

Piatra mea funerară, în formă de dragon cu 163 de capete, în mărime naturală, va fi sculptată din fildeș. Fiecare cap de dragon va ține în gură o nymphă sculptată în platină, cu țâțele goale și sfârcuri din rubine. Călare pe dragon voi fi imortalizat eu, ținând mândru într-o mână steagul Republicii Anarhiste Globale Albastre(RAGA). Adică a țării pe care o voi forma ca dictator modial.
În cealaltă mână voi avea o miniatură a planetei Saturn. Toți se visează mineri pe Marte, eu doresc să-mi fac reședință de vacanță pe Saturn. Ce inelu' meu? De acolo, însuși cosmosul nu mă va fi oprit din expansiune.

După concertul lu' creieru' lu' LaDy CaCa, președintele de onoare a Uniunii Sclavilor Extraterestrii pentru RAGA, își va prezenta omagiile intr-o goarnă de aur, către mulțime, iar eu voi pleca, să mă alătur superiorilor, și să fac lege și-n Vallhala, lângă Master Yoda, Sub-Zero, Horia Moculescu și Snoop Dogg.

3 comentarii:

  1. Ba tu esti nebun... Ah, si mai am ceva sa-ti spun: Esti nebun! P.S. Esti........ NEBUUUUUUUUUN! [brb, fug de tine]

    ReplyDelete
  2. mi-e dor de tine, in pizda ma-tii de aproape moldovean! :*

    ReplyDelete
  3. Cred ca e cel mai penal blog si scrii numa cacaturi in el. bafta si la mai multe porcarii scrise ;)

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!