Powered by Blogger.

Matrimoniale

Nu, nu dau un anunț. Nu am nevoie de un anunţ. Nu știu de ce mi-ar trebui un anunț? Am sula prea solzoasă și noduroasă ca să mă părăsească o femeie vreodată; dar m-am gândit că ar fi indicat să îl am. Niciodată nu ştii când îţi crapă miraculos pisi de lângă tine. Atunci, dacă am să fiu senil şi n-am să mai pot tehnoredacta? E mai bine să fie aici, cu scop de arhivă, să îl dau în serios la momentul potrivit.
Acu' ştiu că e probabil să fiu senil şi de la fumat să ajung impotent. Abia aştept să fiu senil. Să fac căcaturi şi lumea să treacă mai departe mormăind "e senil dragă, bietul om, ce să-i ceri". Dacă nu o să fiu senil, sper să mă pot preface. Ca să am satisfacţie mare când arăt muie unui copil de generală sau când merg în curul gol pe drum.

N-am nici cea mai vagă idee despre ce căcat tre' să scriu, ca pe FaceBook sau alt social eşuat. Nici nu ştiu dacă o să ajung vreodată pe un site specializat în asta sau în futaiuri, ca AdultFriendFinder sau mai degrabă ca Intimitate[dot]ro. Dar descărcând treburi de pe net, popup-urile m-au învăţat. Matrimonialele sunt peste tot. Descarci o piesă, pac! Mărire de cuc, matrimoniale, ceva joc pentru ratați. Intri pe un blog, ad-sense, matrimoniale.
E ca un fel de CV. Tre' să scriu despre mine şi ce caut. De asemenea tre sa țin cont de faptul că medicina o sa evolueze miraculos în următorii 60 de ani. Așa... cam ca economia românească în ultimii 20.

Sunt: Bărbat/Femee. - O să fiu cheag. Clar. Bărbat. Cu vârsta între 55-67. Vârstă de cheag.
Şi caut: Faraoancă
Cu vârsta între: - 18-25. - Bunăciune
Ţara: Deşi mă străduiesc să conduc lumea, tot în România o să mor.
Stare civilă: Necăsătorit/Căsătorit - Văduv.
Consum de alcool: Da/Nu - Ficat de plastic. Da.
Fumatul: Nu/Da - Plămâni de silicon. Da.
Mâncare: Vegetariană/Orice - Stomac bionic. Orice.
Ocupaţie: - Dictator, semizeu.
Constituţie: - Corp de cheag beşânos.
Ochii: -Mici.
Înălţime: - Irelevant, o să fiu ghebos.
Limbi străine: - Nu mulţumesc, nu practic nici mozolul.
Hobby: - Viol, Alcool.

De acolo se descurcă 'mnealui site-ul. Şi aşa am să fut io şi la 80 de ani ca un cal de lemn. Vreau să-mi fac un urmaș. Să il cresc, să fie sănătos. Apoi să îl duc de mânuță. Când e vorba de copii, am o matematica simpla: 1 mă înlocuiește pe mine. Dacă e pizdă, o înlocuiește pe mă-sa. Al doilea mă înlocuiește pe mine. Nu pot rata de două ori. Și eventual, al treilea, ăla sănătos, plimbat de mânuță, să fie pentru piese de schimb. O prostată, un ficat, un rinichi...
E simplu.

6 comentarii:

  1. Eşti tătic, pisi. Te-ai rezolvat. Nu mai tre' să-ţi faci griji de nimic. :))

    Apropos, opinti-mi-aş mădularu' în sufletu' tău, beleşte un ochi la mine peste ce-am spus aseară...

    ReplyDelete
  2. Nu-i rea ideea cu copilul pentru piese de schimb :))...da pana o sa ajung eu sa am copii...o sa fiu mort.

    ReplyDelete
  3. Henry Miller style.

    ReplyDelete
  4. Nu, nu-ti trebuie anunt, ca oricum nu vine nici a mai retardata muista la puta ta amarata de 2 lei/mm.
    Senil esti deja asa ca du-te-n... lumea ta si fu-te calutul de lemn ca de altceva n-o sa ai parte.

    Si daca totusi gasesti vreo pizda atat de proasta/beata/drogata sa te futa si chiar vrei urmas sanataos, alege-ti cu grija vecinii si pietenii.

    Ana

    ReplyDelete
  5. @Ana: observ ca stii multe detalii despre viata lu' Alki...stii cat e pula lui, stii ca e senil, stii de ce o sa aiba parte si de ce nu...
    Eu cred ca TU te-ai futut cu el, ti-a placut cum ti-a bagat mortu'-n groapa, el te-a lasat si acum iti descarci furia ta de pizda proasta de nota 4.45 prin niste cacaturi de commenturi pe care tu chiar crezi ca o sa le bage cineva in seama.
    Sfatul meu e sa apesi pe butonu' rosu cu "x" pt ca esti prea proasta si frustrata pentru blogul asta, si sa iei o foaie goala si sa iti citesti drepturile...in bucatarie bineinteles.

    Cu drag, Ala pe care il doare-n pula de parerea ta.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!