Powered by Blogger.

Peripeţii cu Mitbaştări

Cum io ştiu căcaturi, inaugurez azi o nouă rubrică în care voi desface mituri, voi dezlega mistere şi voi explica cele mai grele întrebări ale omenirii. Am mai făcut asta, şi în altă formă: Luzării întreabă, Alesul răspunde. Acum însă, pun la punct această categorie, ca una de sine stătătoare, şi primul lucru pe care îl lămurim astăzi este tragicul caz al unei bărci din care DiCaprio n-a putut scăpa cu viaţă.
Cine a fost de vină că a murit Jack? Acum cine o să mă mai deseneze ca una din franţuzoaicele lui? Ce se face Rose acuma că rămâne nefutută? De ce o să creadă jumate din idioţii care o să vadă plăcinta asta, că n-am făcut decât s-o traduc de pe 9fag? Cum mă-sa-n cur n-au văzut, mă, dita muntele de gheaţă şi au dat cu barca-n el? De ce sunt veveriţele gay? Ce IQ are Măruţă? Toate astea, şi nu numai, doar mai jos!



Ea e de vină bă, c-a cobit! Are gura pocită, canadianca dracu', neam cu Wolverine...
Ne-am lămurit, da?
Ah da, şi urmează să-mi migrez blogul pe wordpress.

5 comentarii:

  1. Celine e de vina, sa ii dau la trompeta ... !!

    ReplyDelete
  2. eu zic ca de vina e Nostradamus ca n-a prezis si cacatul asta ..:))

    ReplyDelete
  3. Eu zic ca tu esti de vina.
    Pentru ca esti un prost cu pula-n cur care se uita la Titan ca muieriile.
    Cat de prost sa fi sa nu fi vazut un trail-er la filmul asta si sa iti da-i seama ca e un cacat mai mare ca marele blogger al Romaniei, care defapt eu cred ca e Mircea Badea dupa cum vorbeste.
    Te'n pizda matii.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!