Powered by Blogger.

Rihanna trebuie împuşcată în cur cu gloanţe de sare

Mie îmi e destul de clar că sunteţi nişte idioţi fără gusturi muzicale şi că habar n-aveţi ce diferenţă e între artă şi mizerie. Am mai zis eu, când m-am luat de Fascista Pensulei pe aici. Am văzut tare mulţi coşuroşi de paişpe ani care se atacă pentru că l-am luat pe robotul de Skrillex in pulă, pe merit. Bă... voi n-aţi văzut pizdă nici în filme porno, şi aveţi impresia că Skill-less e artist? Nici să-mi zoliţi chiloţii nu meritaţi, în pula mea de virgini emancipaţi, cu mustăcioară de flăcău.
Oricum, Rihanna e cum e, dar fanii ei sunt batuţi în muie. Dar dacă nu aş aduce argumente, probabil iar aş fi judecat prea aspru. Bineînteles că sunteţi nişte pierituri pe ale căror păreri nu dau doi bani, şi puteţi să-mi sugeţi pula cu aceeaşi ardoare cu care fute Titus Steel în Alina Plugaru şi nu dau nici măcar doua flegme în vânt pentru voi, dar hei, lumea are nevoie şi de proşti. Că altfel ar fi aiurea. Cine ar mai săpa şanţuri, cine ar mai vinde pizdă sau cine ar spăla veceuri?

Cât despre Rihanna... pula mea... mai bine faci mişto de un handicapat decât de un om sărac. Sincer. Sărăcia materială e o chestie care tre' lăsată în pace. Trebuie să fii foarte futut în cur cu o pulă a la FreaksOfCock ca să te iei de un om sărac, care ar vrea să facă, să aibă, dar nu poate.
Aşa că io n-am nici o remuşcare când mă iau de IQ-ul de 93 de puncte al cioroaicei ăsteia cu cur bombat şi ochi de viţică. Citisem ceva, în diagonală, cum că zicea ea în nu ştiu ce pula mea de interviu, că vai-doamne, versurile uneori o fac să plângă. Care morţii mă-sii de versuri? Adică asta a luat prea puţină bătaie de la Chris Brown şi nu i-au venit toate minţile la cap. Deh... femeia-i ca uşa. Trebuie trântită din când în când. Na, pula mea... mă gândesc şi io, om normal, puţin beat, ce sens au versurile astea:
"oh-nana, what's my name, what's my name"
Rihanna fă! Ce căcat? Ai amnezie sau ce morţii mă-tii?
"rum-pa-pa-pa, rum-pa-pa-pa, man down"
Şi? Pula mea ma! Altair a ucis vreo suta de fraieri...

Dar toate piesele ei sunt aşa. Că e prea proastă să respire.
Nici să-mi şlefuiască pula n-aş lăsa-o. Mie îmi place să văd ţâţe când mi se face muie. Dar sunt pretenţios. Adică mie îmi plac ţâţele mici, cu sfârcuri roz. Şi nu că-s io rasist, desi sunt, dar iapa asta, are ţâţe maro cu sfârcuri negre. Şi păr roşu. Frate... nici Blizzard n-a făcut-o pe Kerrigan aşa în StarCraft 2. Şi ăia au futut toate poveştile pe baza cărora au făcut jocuri, iar ăla a fost un joc pizdos rău...
Ideea e că trebuie să ai scufa destul de îngustă ca să îţi placă proasta asta. Morţii mă-sii... e ca la curve. Adică daca tu, ca şi bagaboantă penală centuristă mi-o sugi original in tir, şi-mi faci cea mai muie ever, clar că te las pe marginea şanţului cu 20 de Euro mai fericită. În schimb, dacă te gândeşti tu că te incomodează un floc de-a meu, s-ar putea să-ţi muiesc şi pimp-ul, nu doar să te omor cu pula-n gură.

Dar mna, se vede că acest... KissInCurTV e la fel de retardat ca Huidu după ce s-a mozolit c-un copac la 80 la oră. Aşa că voi, titireze fără voinţă, făceţi-i lu' Rihanna altar. Şi dacă tot sunteţi acolo, faceţi şi din pula mea totem. Aşa ca moaştele. Să vină babele, să dea cu vată pe pula mea, să se dea pe la ochi şi să le treacă miopia, în morţii voştrii de bagaboante mioape ce sunteţi.

3 comentarii:

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!