Powered by Blogger.

Ce mi-a scris un homosexual pe timeline

Nu de mult mi-am făcut pagină de facebook personală, că deh, urmaşii mei, alkilenii, sunt nesătui de mine. Pur şi simplu nu se mai pot sătura de ilustra mea persoană. Şi mixând dumnezeieşte, mna, am mai făcut o pagină. Credeam că o să mă aprecie kinderii de-mi vin în club şi ceva idioate urâte care-mi vor pula. Pentru că mna, arăt excepţional, miros mirific, sunt deştept, frumos, cult, educat, manierat, câştig bine pe muncă puţină şi iubita mea e o zeiţă printre muritori. Asta nu înseamnă nici pe departe că sunt narcisist. Bine... poate puţin.
Cu toate astea, revin, mă aşteptam să mă adore kinderi, nici de departe oameni peste... 35 de ani. Un nene de 55 de ani, care a fost în Dorna, şi mna, mare tragedie că nu m-a prins mixând, că mă recomanda el la... Dan Diaconescu sau ceva pârlit umilit cu televiziune în beci. Dar vorba lungă, sărăcia omului.

Draga Alki, am fost o saptamana la Vatra Dornei si as fi vrut sa te si aud, dar din pacate am avut un alt program ...din pacate, nu s-a intamplat asta, insa nu poti veni la Bucuresti sa incerc sa te ascult si sa te propun unei emisiuni TV, Timpul chitarelor sau o alta emisiune TV. Daca vrei, ma potzi suna la nr. 074*******!
Adrian

Asta pe pagina noua de facebook. Apoi m-a adăugat la prieteni şi a zis asa. De fapt, nu... fac printscreen.


Ok, ok, nu săriţi că nu e poponar. Că e. Chiar dacă o caută pe... Raluca sau ştiu eu mai cine. Dar cine morţii mă-sii de dârlău, indiferent de vârstă, îi scrie unui alt dârlău "eşti un scump şi un drăguţ"? Nu că n-aş fi, dar aşa îmi spune iubita sau mama, nu un nene născut în '57 care m-a găsit din greseală pe facebook. Şi am zis, dă bă să văd şi io ce e de capu' ăstuia, cine e şi ce căcat vrea. Că na, dacă tot am alkilenii în spate, poate îi fac un bine, şi careva din voi cunoaşte un futincurist, să-l mulţumească şi pe Adi cu y în vârstă de 55 de ani. Sau poate este o urâtă pe placul lui, cum zice şi el, pe propriul profil de facebook, care, apropos, NU E SITE DE MATRIMONIALE SAU SITE CULINAR!!!1!

Hai... să vedem cioatele care caută domni generoşi pentru o noapte fierbinte!

2 comentarii:

  1. pacat ca a murit domn profesor JORA :))) *scumpule*

    ReplyDelete
  2. ai de capu' meu...maxim nenea asta:)))

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!