Powered by Blogger.

Homosecsu' de timeline strikes back!

Povesteam ieri de Adi cu y, care e tehnic, o fosilă vie, homosexuală, care mă complementează pervers pe timeline-ul de facebook, în speranţa că Ramona sau Raluca sau... careva, care e de fapt... Cosmina, că mi s-a confirmat de angajatoarea ei.
Aşa. Şi Adi cu y a fost expus aici, am încercat să îl peţesc, să-i găsesc o urâtă, contemporană cu AC/DC. Dar nu cu AC/DC-ul de acum, ci cu cel de acu' 60 de ani, când fondatorii, fraţii Young erau încă nişte puberi buboşi şi putrezeau de labă. Desigur, Adi cu y nu are nici o legătură cu formaţia de heavy metal, iar asta a fost doar o referinţă culturală întâmplătoare ca să mă dau deştept.

click pe poză pentru a o mări

În primul rând "Timpul chitarelor" e o emisiune pentru roacheri puchinoşi care se iubesc în cur reciproc la Vama Veche, care se distrează maxim pe muzica lu' Chirilă şi care cred că Ramones e pentru punkeri. Serios. Deci e mai simpatică emisiunea lu' nenea ăla cu mustaţă şi plete de pe PlusTV Suceava, "Dans pe sârmă", decât inerţia aia cu filmări prin ghene gen Club A din capitală, unde cânte pseudo-alternativi exceptional de virgini şi constipaţi. Fără mişto.

Cât despre ameninţările lui Adi cu y... păi... mă afectează mai tare faptul că trebuie să pierd 15 minute bărbierindu-mă, decât că are el impresia că mă poate da în judecată. Dar, cum am zis, e doar o fosilă coaptă care gândeşte ceauşist şi crede că miştourile mele infinite de pe blog pot fi catalogate ca probe în instanţă. Aşa că domnule Adi cu y, te provoc să îmi iei o grămadă de bani. Vezi doar să nu cumva să-mi decalotezi şi penisul între timp...

2 comentarii:

  1. Sa speram ca stimatul "Adi cu y" se mai ia de tine ca sa poti fi regizorul unui adevarat serial. De fapt... telenovela.

    ReplyDelete
  2. Da, se pare c-am avut rating destul de mare. O să mi se transforme blogul în Marimar, dacă o ţine tot aşa.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!