Powered by Blogger.

Sergiu Nicolaescu arzând, sau Cum îşi bagă Biserica coada, în loc să-şi vadă, în pula mea, de lanţurile şi inelele gen 50Cent

Aşa îi mai fute grija pe tâmpiţii ăştia de prin biserici despre tot și toate, de ajung să facă spume la cur când sunt sfidaţi. Se sare în sus, ca şi cum ar avea jar sub cur, că Sergiu a vrut incinerat. Şi? E dreptu' omului să aleagă ce vrea să rămână din curu' lui zbârcit când se curăţă. Desigur, îndoctrinaţii ăştia care fură în numele domnului, nu dau un scuipat pe leşul lui Sergiu. Nu. În schimb caută reclamă gratuită. Că dacă murea un oricare alt lache, un anonim, îl durea în măduva pulii pe scapetu' ăla răguşit de Teodosie, ce se întâmplă cu cadavrul.
Ah, dar stai, că ăsta e Sergiu! E comunistul îndoctrinat care a pus în gura lu' Mircea cel Bătrân citate comuniste. E lingăul care a dezbrăcat-o pe Jojo. E însuşi comisaru' Moldovan. Și acum e ciuruit.

Băieţii din cleric şi-au cam luat-o-n cap de când nu-i mai asupreşte comunismul şi nu le mai dărâmă nimeni bisericile placate cu aur donat din pensiile necăjiţilor. Curios totuşi cum ştiu ei că lu' Doamne-Doamne nu îi mai place fumu'. Doamne-Doamne care, în Vechiul Testament tragea la pipă niscaiva păstăi şi brusturi de la Abel, oi şi cerbi de la Cain, ba chiar şi pe copchilu' lu' Avraam, dacă nu era un mistreţ în zonă. Dintr-o zeitate însetată de sânge şi pufăitoare de hoituri, a ajuns brusc, un milos care admiră schelete.
Sergiu nu vroia să facă viermi, să fie hrană pentru viermi. De aia a vrut să fie cenusă. Desigur, viermii din biserici se hrănesc, chiar şi aşa, pe îndelete, din leşul lui. Normal că aşa se duce şi treaba cu ADN-ul, copiii bastarzi şi pretenţiile la avere. Hei, nimeni nu-i perfect, şi eu cred că am vreo 3 copii prin sat, da' nu mi-ar conveni să-l lase pe drumuri pe ăla care o să beneficieze de numele meu.

Averea o lasi in urma. Cu tine iei doar pământ. Şi n-am înţeles mulţimea de idioţi care o huiduiau pe nevastă-sa, că-l arde. Serios. Femeia aia e zob psihic, e distrusă complet, şi aştia ţipă în drum că se arde un cadavru. De parca ai nevoie de carne, piele, oase şi organe ca să poţi celebra amintirea cuiva. Cu ce e asta diferit de un borcan de cenuşă? Nuuu... hai să dăm cu pietre că altcineva gândeşte în afara cutiei.

Bineînţeles, biserica uită de asemenea perioade glorioase, precum Cruciadele sau Evul Mediu şi Inchiziţia sa, când, cu nenumărate rotisoare verticale, perpeleau, care mai de care, pe toţi cei ce aveau curaj să gândească. Cum a fost fraierul de Galilei, care a murit pentru că a zis erezia aia, cu Pământul se învârte şi chestii. Normal că l-au ars. A contrazis Biblia. De acolo, din Biblie, ştim clar că Pământul e pătrat, are colţuri, margine şi poţi să pici de pe el. De aia toate "excursiile" pe Lună au fost filmate în Nevada. Că Soarele se învârte în jurul Pământului.

11 comentarii:

 1. prietene nu am pic de respect pentru leshul tau. eu voi fi primul care baga lemne sub *citez "curul" tau :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. O arzi şi tu pe aici, gen vrăjeală.

   Delete
  2. prietene adelin daca te simti vrajit lasate de fumat 'pot'...daca doresti o explicatie a comentariuluii* ti-o dau in privat apropo de ars....
   *nu respect persoanele care lovesc in sisteme filosofice( ortodoxia) cu sentimente naive. **lol

   Delete
  3. Mie îmi place gramatica, nu "pot"-ul. Ya feel me, dawg? Totuşi, cu mare drag aştept o explicaţie, dar mă cauţi tu, nu te caut eu.

   Delete
 2. trebuie sa recunosti ca esti un baiat cinstit ce vorbeste urat si injura biseripa (partial pe buna dreptate sa nu fim naivi generalizaand); o faci pentru raiting!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Daca ratingul ar aduce bani. Da' nici asa Alki n-ar crea un stil cu care nu s-ar putea identifica!

   Delete
 3. Meh, nu că nu aş avea aceeaşi părere legată de atitudinea mai-marilor preasictiritmuişti din conducerea/structura BOR, dar îndrăznesc să te corectez la faza cu Galilei. Galilei a fost condamnat la închisoare pe viaţă, pedeapsă comutată în arest la domiciliu pe viaţă. Giordano Bruno a fost cel perpelit la foc în piaţa centrală a oraşului, pentru cam aceleaşi idei ca şi Galilei.

  Atunci nu erau televiziuni şi rating, biserica n-avea de câştigat dacă urla că i-au ars şi nu i-au îngropat, chiar dacă erau împotriva bisericii.

  Şi dacă tot suntem aici, şi una de glumă: ce au în comun preoţii catolici şi Michael Jackson? Şi primii şi ultimul aderă la ceea ce se spune că ar fi zis Iisus: "lăsaţi copii să vină la mine".

  ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!