Powered by Blogger.

Serbarile Iernii 2010

O stire care a devenit "virala" saptamana asta, anunta declansarea in tromba a unei vechi traditii dornene, Serbarile Zapezii. Imi amintesc inca de pe vremea cand eram de-o schioapa. pe atunci daca veneau doua-trei formatii mai cunoscute era cu adevarat sarbatoare. Partea buna e ca in felul asta, orasului ii mai creste reputatia si i se sporesc veniturile, fiind bazat in mare parte pe turism.
Anu' asta, Serbarile demareaza pe 22 ianuarie dupa un program bine stabilit, si se intinde pe parcursul a trei weekend-uri.
Ca de obicei, scena va fi amplasata la baza partiei Dealu Negru, si se vor urca pe ea artisti de renume: Deepside Deejays, Keo, Puya, Morris, Kripton, 2win si still.

Pentru turisti, dar si pentru localnici vor fi disponibile numeroase activitati din care amintesc doar drumetiile, tiroliana, patinaj pe re-amenajatul patinoar care acum dispune de nocturna dar si ski pe cele doua partii.
Deci daca veniti la Vatra Dornei, gasim ceva de facut... heh.
Cati bani s-au cheltuit? Ei, vorba ar fi ca anu' asta organizatorii se joaca cu circa 250.000 de euro, desi ma astept sa fie vorba de o suma mai mare.

Ne vedem acolo?

0 comentarii:

Post a Comment

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!