Powered by Blogger.

Rapul Romanesc

Cum ziceau Parazitii... fenomenul hip-hop ia usor amploare. Si cam asa e, unii dispar, altii se afirma. Si chiar daca unii sunt huliti, mesajul transmis inca e unul bun, muzica "de strada" e ascultata de tot mai multa lume, da' cu toate astea, romanu' tot roman, n-o cumpara, o downloadeaza.

N-am sa mai aberez si eu pe aici prea mult, si va las sa vizionati cele mai promitatoare piese de genu' din ultima vreme.












Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

1 comentarii:

  1. "romanu' tot roman, n-o cumpara, o downloadeaza." aici e discutabil. eu unu refuz sa platesc dreptu de "smecher" al unei case de discuri. daca un artist ar primi macar 3 sferturi din incasari ar fi ceva. era la un moment dat o formatia care nu a mai vrut sa colaboreze cu nici o casa de discuri si si-a lansat albumul FREE pe net. cei care vroiau puteau sa plateasca ORICAT pentru albumul respectiv. turns out! au facut mai multi bani decat daca ar fi colaborat cu o casa. dar si romanu trebuie sa invete sa aprecieze si sa respecte munca altuia...si pana atunci mai trece multa apa pe dunare

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!