Powered by Blogger.

La Multi Ani!

de Alki, zis Bloo

Astazi am decis sa postez, dupa o indelungata absenta pentru ca am cateva urari de facut. Data de 20 aprilie marcheaza aniversarea lu' mama, care, din motive evidente n-o sa aiba varsta afisata, ziua lu' Kira(ca a schimbat prefixu' si tre' sa se faca tandari), da' a zis ca "nu prea are chef" si ultimul, da' nu cel din urma, parintele fascismului extremist, conducatorul nazist si arhi-cunoscutul mustacios, Adolf Hitler.

In alta ordine de idei, n-am postat pen' ca am fost ocupat cu World of WarCraft. Da da da... e doar un joc. Ma-ta! Il joc din dragoste pentru povestea extraordinara, pentru mostenirea lasata de Blizzard in saga WarCraft si pentru ca incet-incet, Death Knight-ul meu prinde forma. Si probabil o sa il las balta cand o sa apara filmul sau cand o sa mai apara un volum din extraodinara saga. Si da, se pisa rau de tot pe labarelile astea dorite de adolescentii contemporani, gen Twilight, care este o poveste destul de cacacioasa, fiind ca vampirii adevarati nu stralucesc _|_ , invelita frumos si cu un buget mare pentru publicitate si advertising. Hmm... cam ca Avatar, care pe langa efecte, e doar un cacat intr-un ambalaj scump.

Oricum, ca sa nu va plictisesc iar, va las cu o dedicatie pentru sarbatoriti si cu o carte in format PDF din saga Warcraft.


TITLU: Of Blood and Honor
AUTOR:
Chris Metzen

Download aici.





Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

0 comentarii:

Post a Comment

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!