Powered by Blogger.

Super! Eroi!

Pe scurt, am primit inca o cufureala de leapsa de la Virus. Am sa postez, da' nu stiu daca dau mai departe, desi asa ar fi corect. Daca eu pierd timp si spatiu pe blog, de ce sa nu-i chinui si pe altii? Asa... Tre' sa imi postez eroii preferati si o descriere scurta, motivationala. Si acestia sunt, in ordine inversa, dupa cum urmeaza:


3. Flash

Pe pozitia a treia se situeaza cel mai rapid din Justice League, etern necioplit, flamand si ca picat din cer, Flash. Si poate nu e el exemplul perfect, dar intotdeauna m-am gandit cat de superb ar fi sa poti sa faci totul la milisecunda. Deci Flash e doar reprezentarea unui tip uber-rapid. Adica, sa fim seriosi... cine n-ar vrea sa termine munca, curatenia si orice alta activitate plicticoasa cu viteza luminii? Desigur, n-ai vrea sa futi asa. ZING!



2. Arthas Menethil
Medalia de argint o primesc doua personaje trantite intr-un singur corp. Vorbesc aici de Printul Arthas Menethil si de spiritul maleficului Ner'Zhul, capturat intr-o armura si o sabie runeica. Frenezia lui Arthas de a-si salva poporul il duce direct in mainile lui Ner'Zhul si, in propriile spuse, "now we... are ONE!". Devine Lich King, si provoaca distrugere, haos si durere in tot Azerotul si indepartatul Outland. Mult respect Blizzard Entertainement pentru "intruparea" acestui personaj extraordinar.



1. EU

Da da, ai citit bine. Eu sunt cel mai mare eroul al meu. Pentru ca spre deosebire de majoritatea voastra limbista, eu imi recunosc adevarata natura umana, nativa, care ne face pe toti aroganti, narcisisti, nesimtiti, lacomi, competitivi si rautaciosi. Deci, cand am sa fiu mare, vreau sa fiu Alki, ca spre deosebire de Flash si Lich King, rau si-al dracu' cum sunt, eu macar exist.


De aici, leapsa pleaca la Lalith, Anelise si Dorin. Cine-o mai vrea, sa si-o ia, ca eu n-o dau la oricine. Si nu, nu primiti e-book saptamana asta, pentru ca mi-e lene sa caut ceva interesant.



Ne vedem si pe
Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

2 comentarii:

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!