Powered by Blogger.

Caut oameni!

de Alki, zis Bloo

M-a tot futut la cap ViruS sa postez. Cacat. N-aveam inspiratie. Am mintit zicand ca lucrez la mai multe odata. Pula. Ma rugam sa-mi vina inspiratia, cand, de-odata m-a lovit, da' nu ca m-a lovit. Mi-a dat de m-a julit.

Ideea e ca n-am sa imi bat joc de careva pentru amuzamentu' vostru iar. Nu. Caut oameni care sa faca asta. Vreau sa fac din blogu' asta ceva. Nu stiu inca ce. Nu m-am hotarat de cand l-am deschis. Oricum, vreau oameni care sa stie sa faca misto in cel mai rau hal, fara scrupule, sentimente si remuscari, sa scrie ce vrea pula lor, despre cine vrea pula lor.

N-am nevoie de idei. Am nevoie de oameni care sa le puna in practica, nu de alta, da' astia de-i am deja aici, cam freaca pula.
In concluzie, daca vrei sa te implici, sa iti apara numele pe aici si sa te lauzi ca faci caterinca, sa te folosesti de succesul asta ca sa futezi mai mult, cauta-ma. Pe bune. Trimite-mi un mail, sa vad ce stii sa scrii si in ce fel. Nu ma intereseaza ce atata vreme cat rad.
Ai date de contact mai jos, pe stanga, sau arunca-mi un mail la alki.bloo@yahoo.com cu un posibil articol. Daca merita, o sa-l vezi postat de mine si o sa primesti invitatie sa scrii aici.

PA!

3 comentarii:

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!