Powered by Blogger.

Oameni fără viitor [Vol. 1(cred)]

de Alki

Oamenii fără viaţă sunt mulţi, de multe categorii. Iar m-am matolit. Un pic. Aşa. Mi-am futut o palma. Nu mi-am revenit. Câcat. Pe lângă oamenii care n-au viaţă sunt si ăia care n-au viitor. Nu mă mai lungesc. Iată-i, inaugurându-mi categoria cea nouă: "Libidinoşi penibili". Altfel spus, ăştia sunt un fel de almanah de mitocănie urbană, varianta Alki, via Internet @ Blogu` Lu` Bloo.

1. Mestecăii de alergare. Adică muiştii ăia care sunt peste tot, e probabil unu' şi in scara ta de bloc, care oriunde ar merge, înafară de o nuntă sau botez, se duce in trening si pantofi sport(nu adidaşi boule!). Şi chiar nu îi interesează. Plus că toţi se cred pizoşii pizdoşilor trăgându-şi tatuaje pe gât si mai ales, mestecând gumă. Bar, Party, Plimbare, Club... căcat... treningu' e zeu, ciunga e zeiţă.

2. Urbanii fătălăi. Un fel de extremă ascunsă a hip-hoperului tipic, mare botos, fără respect, nici de sine, care scuipă din 23.7 in 23.7 secunde, urăşte emokizii si maneliştii. În general, acest tip de ratat penibil asculta Puya, Guess-Who si Spike până la gradul de idolatrizare. Urbanul fătălău se regăseşte in orice categorie de vârstă, şi, în ciuda acestui fapt, n-a auzit în toată viaţa lui superficiala de Immortal Technique, Easy-E, Run DMC sau Salt'n Peppa. Eventual, zeul său poate fi o formă absurdă de Tupac, pronunţat "tiupec", într-un căcat de BMW, pe CD audio.

3. Pudicii Pletoşi. Ăştia sunt trecuţi de 30 de ani şi încă au plete, deşi, unii dintre ei au neveste si poate chiar si copii. 2% din ei sunt realizaţi. Restu' o ard in bombe cu regim de rockoteci cu alti pudici pletoşi. Sunt de obicei ultimii care pleacă din crâşme, şi, in mod tipic, mereu mai scot cate 5 lei, doar să se mai agaţe de 1 bere. Ca si minimanelistu', ei iubesc în mod expres Phoenix, Pasărea Colibri, VOma Veche si alte câcaturi de genu' da' mai hardcore ca ei nu e nimeni.


Ăştia sunt o parte. Nu mai am inspiraţie si nici chef. Care cum ii mai ştiţi, lasaţi un comment mai jos sau un mail la alki.bloo@yahoo.com.

PA!

7 comentarii:

  1. aia cu VOma Veche a fost prea tare=)) mama ce tare e postarea asta..

    ReplyDelete
  2. si tu cam in ce categorie te incadrezi ?

    ReplyDelete
  3. Daca tot esti tu atat de corect si spui "pantofi sport" in loc de "adidasi", de ce esti atat de inapt incat sa scrii "trening" (ca la tara) in loc de "training"?
    Si, ca tot a venit vorba, vezi ca faza cu adidasii e acceptata. La fel cum e acceptata si cu Jeepul, si cu Xeroxul, sau inca cateva.
    Deci documenteaza-te, ca daca tot faci un cacat, e bine sa il faci bine!

    ReplyDelete
  4. Acesta este un blog adică autorul lui scrie cum vrea, unde vrea.
    În plus nici unul din cuvintele pe care le-ai enumerat tu nu ar trebui să fie "acceptate". Jeep este un brand la fel ca Adidas şi Xerox. În română spunem "maşină de teren", "pantofi sport" şi "a fotocopia" nu "a xeroxa".
    Cât despre trening, a intrat deja în limba română ca împrumut din engleză din 1998.
    http://dexonline.ro/definiţie/trening
    Aşa că mai documentează-te şi tu! :)

    ReplyDelete
  5. Mihăiţă, Mihăiţă, nu te băga unde există riscu' să te prindă radaru'.

    ReplyDelete
  6. Daca tu vezi vreun pletos de peste 30 de ani ascultant Vama Veche, sa-mi zici si mie ca ar fi o premiera. Poate le canta Chirila din leaganul de langa...ma rog.Nu ai nici un argument care sa iti sustina teoria, si documentare zero. Sorry. Un alt inganfat ce crede ca a pus coada la cireasa.

    ReplyDelete
  7. sa le sugi pulile la toti

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!