Powered by Blogger.

Manifestul Misoginului Ep. 2 - Mituri

În caz că sunteți ratați, ăsta... ați ratat... Manifestul Misoginului, Ep. 1

Şi sunt două feluri de solidarităţi, la fel cum sunt două sexe. Bărbaţii sunt pro-pizdă, pizdele sunt anti-pula, pro-pizdă. În exemplu:
4 băieţi la club, 1 singur şofer, maşină personală
4 fete la club, femeile îs proaste, nu ştiu să conducă, mă rog
Discuţii, povestiri, căcat. În paralel, Alfa grupurilor se cuplează oarecum şi vor să rămână singuri.
Masculul Alfa către inferiori:
- Bă coae! Ce bună e! O duc la mine să mă pupe unde nu-i frumos să spui. Iau maşina, vă descurcaţi?
- Da bă! Du-te! Fute-o! Fute-o şi pentru noi! Mergem pe jos 12 kilometri, numai fute-o!

Femela Alfa către inferioare:
- Fată, ce bunoc e, i-o sug în seara asta!
- Nu mă, nu fi mop ce-ai? Mergi cu noi acasa!
- EEE merg acasă... Lasă-mă c-am dansat cu el şi-s toată udă. Abia aştept să mă fută.
- NU! Mergi cu noi şi gata. Ţie îţi trebuie unul cu bani, să te scalde în Chardonais, şi abia după să iţi arunce o limbă. N-ai văzt ce cămaşă nasoală are?

Desigur, asta se întâmplă constant şi gene bune, de Alfa, se irosesc iar Beta, Delta şi Omega se reproduc în neştire, cu inferioare. Astfel dragi copii, ştiţi de unde a apărut Bendeac, Fernando, Tilică, Salam, Obama, NUŞTIU şi mulţi alţii. Din genetică inferioară.
Concluzionăm că apartenența la turmă se face cunoscută, vizibil, pentru ambele sexe. Însă asocierile făcute de femei sunt mai dăunătoare nouă, futălăilor. Femeile pot folosi foarte multe atuuri în grup pentru a-și etala calități inexistente. Spre exemplu:
- o femeie de nota 6.5, 7, se va înconjura instinctiv de altele. Explicația e simpă. Ălea îs nașpete, mai nașpete ca ea, dar prin comparație cu ele, ea o să pară de un 8.5, chiar 9.
- femeile urâte din anturajul uneia bune, o să pară mai interesante doar pentru ca o ard cu aia bună. Ele pot fi toate de nota 5, dar prin asociere cu un 9, par de 7.
- împreună femeile formează un grup, foarte greu de dezbinat prin abordare, chiar și de un Alpha de 10. Totuși, nimic nu e imposibil, și odată dezbinate sunt foarte ușor de îngenunchiat.

Să trecem la mituri.
1. Femeile urăsc misoginii.
Fals. Femeile urăsc orice caracteristică a barbaților care le dezavantajează pe ele în orice fel, fie ea directî sau indirectă. De o astfel de situație, în care femeia ajunge să te privească noaptea, cum dormi, cu un cuțit de măcelar în mână, respirând pe nas din greu, se poate scăpa foarte ușor. Fiind dotați cu logică și rațiune, spre deosebire de femei, putem găsi argumente solide care să ne susțină în orice calitate sau defect. Altfel spus, nu contează ce ești, contează cum îî explici ei, și cum o faci să te perceapă. Poți fi pedofil-necrofil, să îți placă să fuți avortoni, dacă îi arăți cum ești deasupra turmei, și că percepția generală e eronată, nu doar că o să fie de acord, dar o să te și susțină! Contează cum te vinzi!

2. Femeile nu tre' să ajungă la cratiță.
Fals. Femeile, prin definiție, se laudă ca poartă și cară prunci pe care și-i doresc cu atâta ardoare. Orice animal pe lumea asta o să își hrănească odrasla. Vrei copii? Vrei să fii mămică? Să te împlinești? Să ai stabilitatea că el o să te aprecieze mai mult? Păi crește-l și hrănește-l în pizda mă-tii! Te aștepți ca eu, după o zi de munca câmpului, rupt în două, să vin să pun și de-un Cordon Bleu? Feminismul ăsta ar trebui să-și cunoască limitele, adică ușa de la bucătărie.

3. Femeile trăiesc mai mult decât bărbații.
Parțial adevărat. Noi trăim mai puțin din cauza femeilor. Avem și am avut întotdeauna tentă auto-destructivă. Noi fumăm până crăpăm, bem până cădem, ne batem până ne facem bucăți. La capitolul abuzuri batem femeile, și tocmai de asta trăim mai puțin. Femeia mă enervează, mă duc să beau o bere. Mă întâlnesc cu Gicu. Și femei-sa e proastă. Logic, e femee. Bem amandoi. El face ciroză. Eu am nevoie de un rinichi. Femeile ne îngroapă pe amândoi.

4. Femeile nu vor să se fută.
Fals. Am explicat parțial asta, in primul episod. Femeile nu vor să se fută prima dată, și nu vor să se fută de placere, fără obligații. Femeile văd în sex o monedă de schimb, și mă întrebați, dragi supuși, este sexul o monedă de schimb? "Să legalizeze tot-n pula mea!". Normal că nu, doar dacă tu, ca bărbat, vezi în sex o monedă de schimb. Când femeia știe că te poate controla cu asta, o să o folosească fără scrupule sau remușcări. Pizda nu e de aur, modul în care o vezi tu în schimb, o poate face din aur.
Cât despre primul lor futai, toate cred că pula e un fel de armă. Că dacă le fuți o să simtă ca le-a trecut o sabie laser prin coaste. Așa că fac un apel la voi, idioți norocoși care veți fute virgine! Dați-le limbi, degețele și răbdare. Multă atenție și răbdare. Altfel riscați să o faceți să nu vrea să se mai fută. Ever.

5. Femeile n-au superstiții.
Complet eronat. De fapt, dacă stau să mă gândesc, de la femei au plecat superstițiile. Scuipă în sân, scuipă să nu-l deochi, fă 3 cruci, sugi 8 puli, lingi 3 coae. De asta femeile exploatează așa bine necunoscutul. Nu-l cunosc nici ele, dar se vând cunoscătoare. La modul că ele știu vrăji și descântece și bozgoane și căcat. Și daaa... siiigur... toate funcționează. Mintea mică și proastă a femeii se observă când e vorba de zodiac. Cum mă să crezi tu, că perspectiva schimbată a constelațiilor prin prisma alinierii Pământului cu Soarele, îți poate găsi un job mai bun mâine, dar doar după-amiază sau te face să investești mai putin în electrocasnice?

6. Pizda este importantă.
Nimic mai departe de adevăr! Dacă era așa bună, o punea divinitatea voastră în loc de un ochi. Și așa, trebuie spălată mai tare ca obrazul. Contează în schimb cât accent pui tu, ca mascul, pe pizdă, dar revin, nu contează cât accent pui, contează cât arăți.

7. Femeile sunt oameni?
Da. Dar nu au suflet.

Dragi enoriași, sper că, cu pași mărunți ajungeți să pricepeți ce bestie aveți lângă voi. Revin la ideea ca femeile sunt ipocrite. Un mascul îmbrăcat în roz e penibil, dar o femeie îmbrăcată în roz e dulce. De ce? Doar pentru că are pizdă? Să nu uitați totuși de prezervativ, ca să n-aveți zile în care vă uitați la odraslă și vă gândiți: din 100 de milioane... tu ai fost primul... ?

1 comentarii:

 1. Odata ca niciodata s-au futut 2 Omegi si-a iesit boul frustrat sexual care-a scris rahaturile de mai sus. De ce frustrat sexual? Pai daca ar avea cu cine sa se futa s-ar fute si el ca omu' si n-ar mai sta la varsat misoginisme pe net.

  Cu ocazia asta sparg mitul 1. Femiele au logica futalaule. Esti tu prea prost ca s-o deduci. Intr-adevar , nu uram misoginii. I dispretuim. Dispret ca atunci cand faci caahhh cand ai calcat intr-un cacat. Ca sa pricepi si tu.

  Mitu 6 e adevarat. Daca n-ar fi asa n-ai fi tu frustrat sexual obsedat ca nici uratele de nota 5 nu vor sa ti-o suga.

  La 7 ai nimerit. Femeile sunt oameni, chiar si tu esti om. Doar ca n-ai minte. Nici coaie.

  Si sa mai stii ca un mascul in roz e mai putin penibil ca unul care-si face o lume virtuala si-si varsa frustrarile sexuale pe blog.

  Si sa stii ca mi-am pierdut pierdut 8 minute in care puteam sa-mi rujez botu' ca sa-ti scriu cacatul asta de comment pe care tu sa-l digeri cu pofta.

  P.S. din 100 de milioane... tu ai fost primul... ? Si taica-to tot asa a zis!


  Te umple de respect, Ana
  (am coloana vertebrala, da blogu' tau chiar nu mai merita alte 2 minute pentru login)

  ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!