Powered by Blogger.

Adevăru' adevărat despre Roşia Montană

Sunteţi o naţie de dobitoci, în marea majoritate. Puţini tare sunt printre voi răsăriţi. Şi restu' mă faceţi să-mi fie ruşine că sunt român, că numa' câcat aveţi în cap. În primu' rând, m-aţi distrus de 1 decembrie cu parade şi patriotism şi desteaptă-te române. Trei sferturi din voi sunt aşa de retardaţi încât nici n-au idee că noi nu suntem latini, şi că nu ne bate-n piept o inimă de Traian. Noi suntem daci. Ocupaţia romană a durat 165 de ani, până la Aurelian, care, când a văzut ce gloată de boi-prosti chiloţi-murdari a ocupat strămoşu' lui, a luat tot şi s-a tirat. Dar noi am rămas romani că era trendi atuncia. Aia era hipstăreala vremii, să fii roman. Singurul lucru roman la noi e limba. Dar şi de atunci se vede că noi, ca daci idioţi, acceptam cu uşurinţă orice influenţă, oricât de tâmpită, din exterior. Cum îs muile astea mici de copchii de liceu care copiază generaţiile mai mari, ca să fie în rând cu lumea.
V-am zis io că aici toate ajung mai greu, şi tocmai când îs răsuflate pe afară. M-aţi luat în rîs când am spus că sunt un profet. Ei, cine râde acu', buboşilor? Problema ţării, şi implicit a voastră, e de identitate. Că ai patruj de ani şi nu ştii cine eşti sau ce vrei să fii, da-ţi dai aere de şmen. Te-a îndoctrinat mă-ta şi aşa mori: bou prost şi fără valoare, copiind tot ce vezi. Cum mă certam şi pe facebook, la faza cu Moş Nicolae. Coae, vă rog, terminaţi cu tâmpeniile astea. N-ai nevoie de o tradiţie de 1000 de ani ca să fii o seară pe an bun sau să dăruieşti. Dacă faci asta, doar că e tendinţă şi aşa făcea mă-ta, meriţi bătut cu bocancu' peste rinichi. Poţi găsi oricând motive să dăruieşti. Dă-i la femee flori doar pentru că e miercuri, nu pentru că e ziua ei sau aniversarea voastră.
Dar deviez.

Ideea e că aceeaşi mizerie de oameni proşti-botă insuportabili o faceţi şi cu Roşia Montană.
Câţi dintre voi ţin minte cum se dădeau ăştia de ceasu' morţii mai acu' vreo doi ani cu "Salvaţi Roşia Montană", că vezi-doamne, vin americanii, dau cu târnăcopu' în zăcământu de aur şi îl purifică cu cianuri. Nu coae, americanii ne-au futut destul, nu ne lăsăm călcaţi pe ouă, nu vrem cianuri de la corporatişti, să plece-n pula lor în Afghanistan, să se prefacă că reconstruiesc, da' să ne dea nouă pace. Complet de acord. Dacă bagă ăştia cianuri şi alte mizerii, ajung în pânza freatică, în apă, o bei şi te găseşte tac'tu in rigor mortis, mulat pe veceu. Şi s-au batut toţi cu pumnul în piept, că vai frate-coae, ăştia o să omoare mediul şi albinele şi melcii şi balenele din zonă.
Apoi a apărut cea mai infectă sectă a omenirii, mai infectă decât clericul: ecologiştii. Ăia sunt nişte puchinoşi care n-au după ce bea apă. Să facem o diferenţă aici: ecologiştii par a fi ONG-uri care "contribuie" la bunăstarea naturii, da' nu sunt. Sunt doar nişte vegetarieni emo virgini care cred că planeta moare. Nu coae. Planeta e aici de 40 de milioane de ani, şi o să fie aici multă vreme după ce dispărem noi complet. Planeta se adaptează, se regenerează şi repară. Oamenii sunt gata. DIFERENŢĂ! Ecologiştii nu vor să trăiască planeta. Nu. Vor doar un locuşor curat şi privat unde să stea fără să fie deranjaţi. Un habitat comunist as zice. Dar pentru moment, ecologiştii işi atinseseră scopurile, şi nici un parlamentar cu interese ascunse, bine finanţat de americani, nu s-a atins de Roşia Montană.

Asta până nu de mult.
Au venit americanii iar, au realizat că sunt zeu şi au zis: "coae, în Dorna nu ne băgăm, că ne sfâşie ăsta; hai să mai încercăm odată cu Roşia Montană". Da' tura asta au mers direct la sursă, "hai pe ecologişti să-i mituim, că ăştia-s nişte fomişti fără şira spinării". Şi le-au închis gura. P'aia au mers la ăia în sat, care mănâncă de poftă, că de foame-s rupţi, şi le-au zis direct: "na mă, we give you dollars, you work, buy pizza, live happy. Bun aşe?". Bun! Lux. A rămas decât opinia publică de manipulat. Aici interveniţi voi, neam de curci oarbe. Că s-au dus ăştia la orfelinate şi azile, au luat cele mai nenorocite vietăţi, le-au spălat, îmbrăcat, filmat şi dat la TV. "Sunt Georgel şi vreau să muncesc, nu să merg afară ca toţi prietenii mei." PERFECT! Acuma voi pişaţi ochii că ăia n-au ce pune pe masă, şi, da-o-n pulă de cianură şi nepoţi care o să aibe 3 mâini, hai să ne repezim pe aur, în loc să-i producem pe străini şi să aducem valută în ţară.
Uite aşa o să luaţi muie iar. Că io am avut dreptate şi voi sunteţi nişte păpuşi de cârpe, fără voinţă, care iau de bun tot ce e pe TV. Sunteţi marionete.
Dacă se bagă ăştia în Roşia Montană, doar pentru că v-aţi dat voi iar coioşi ca să se uite americanii la voi, sper să muriţi intoxicaţi cu cianuri! Şi poate atunci o să îmi pese şi mie de mediul şi albinele şi melcii şi balenele din zonă...

6 comentarii:

  1. Exportam apa potabila la vecinii unguri printr-o conducta, la Oradea. e vorba de ceva milioane de euro pt apa aia. Ungurii au panza freatica infestata cu ce vreti voi de la agricultura in special. Acum, sa ne distrugem tarisoara cand suntem foarte aproape de momentul cand strainii vor veni la noi masiv pentru puritatea acestor meleaguri si frumusetea lor. Cine spunea ca Ro este o tara frumoasa si bogata dar e pacat ca e locuita avea dreptate. Suntem infantili, botanisti, figuranti,inapoiati, smenari si puturosi. Mai departe e istorie. Nasol. Putem dar nu e locul. :)

    ReplyDelete
  2. La noi e bine, mă. La alţii e mai rău...

    ReplyDelete
  3. Cacat, Pisat , Laba , Morena.... Mos craciun si prietenii sai

    ReplyDelete
  4. Sunt la fel de convins ca,la fel ca si la Rosia Montana,si exploatarile din Crucea,efectuate fara nici un fel de menajament(camioane descoperite,steril aruncat pe camp)au o mare influenta asupra dornei.Mintile inguste or sa zica ca cacofonia anterioara a fost din pura prostie si ca aberez,ca sunt multi kilometrii pana acolo.Ideea e ca radiatiile ajung pana la mii de kilometrii in special cele ale uraniului,material usor radioactiv.Deci nu e vorba de Rosia Montana sau alta rosie,e vorba ca in general in Romania nu se mai gaseste de lucru ca alta data,privatizarea a adus tara in faliment.Uitati-va si la "progresul" economic al dornei.Dar pana una alta subscriu la ce a spus mesterul Alki si va reamintesc ca din punctul meu de vedere poporul se imparte in 2 categori,prosti(cu 2 subcategorii:cei care stiu ca sunt prosti si cei care se cred mai rasariti)98-98.5% si restul 1.5%.

    ReplyDelete
  5. Ai nevoie de toate sarbatorile posibile din lume " ca sa fi mai bun" "ca sa daruiesti" "ca sa dai de pomana"
    ca sa futi s.a.
    Pentru ca asa cum ai zis tu poti sa dai lu' iubitata o floare pentru ca e joi nu pentru ca e ziua ei, da poti dar nu or sa faca toti la fel ca tine nu toti barbati au in cap ca exact in aceeasi zi cu tine..
    Pentru ca trebuie sa fi in rand cu lumea, daca nu esti in rand cu lumea, esti de rasu lumii .
    rosia montana, hmm.. ma pis pe ea atata timp cat nu sunt de acolo si n-am rude si absolut nici o legatura cu satu, orasu comuna sau ce morti ei e ma doare-n pula sa moara toti de foame si sete .

    ReplyDelete
  6. Ba, sa-mi bag pula tu cred ca nu-ti dai seama cat pot sa injur cand il vad pe gaozaru' ala care apare pe tv si zice "Vreau sa muncesc in tara mea, etc, pula mea, sloboz la tava". Problema e in modul urmator, Green Peace ca mare ONG ce se gaseste, e tot corporatie condusa de oameni ce pot fi mituti care tarasc dupa ei multi mediocrii emo, morti de foame, carora daca li se da o shaworma isi baga pula in el de efect de sera si in ele de balene de apa dulce.
    Tin minte acum cativa ani se tinea pseudoprotestul "FanFest", nush daca se mai tine, in care niste junkisti din toata tara veneau, se-mbatau ca boi, lasau gramezi de gunoaie in urma lor, recunosc am fost odata, am zis ca a doua oara nu mai ma duc pentru ca labarii aia au venit ca-n Vama sa o "protejeze" de poluare si betoane, dar sa o umple de pet-uri. Si festivalul pulii trebuia sa protejeze Rosia Montana, deci daca astia o "protejeaza", ma gandesc ca nu mai tre' altii sa o distruga.
    Una peste alta te sfatuiesc si eu asa, nush daca iti pasa, e blogul tau in fond si la urma urmei scrii ce vrea plt, dar prieteneste iti zic, nu mai fa istorie dupa ureche ca oBosescu. Sunt doua tipuri de romani in tara asta:
    Tip 1: Mandrii ca sunt romani, patrioti, dobitoci inascuti, melteni de seama ce arboreaza steagul pe balcon langa chilotii lu ma-sa mare, care se lauda cu reusitele romanilor care sparg carduri pe-afara si ale noliferilor de pe mirc, care sparg NASA, ca vezi Doamne romanii is cei mai "jmekeri pa lumea asta si ca ei nu mai e nimeni".
    Tip 2: Idiotii infumurati si frustrati ca traiesc in Romania, reneaga istoria, cateodata si rarele reusite ale romanilor, ridiculizeaza valori, cultura, si tot ce are Romania, de ce? Pai de prosti ce sunt ei se cred prea destepti si toti in jurul lor "e prosti", ca traiesc intr-o tara de cacat, ca oriunde e mai bine, ca vai ce frumos e la straini, si alte impresii de genu' asta.
    Si acuma sa-ti zic de ce am insirat tipologiile astea de imbecili de care dau pe toate drumurile si mi-e scarba in aceiasi masura. Sincer te-ncadrez in a doua categorie cu brio si sa-ti zic de ce: Nu exista popor civilizat din nastere, sau popor curat, sau popor muncitor, popor cinstit, exista varietate de oameni, exista popoare cultivate cu ciomagu in mana, sa nu crezi ca vestici is civilizati din nastere(ex: cate amenzi isi ia un roman intr-o excursi pe afara, din n motive tampite care la ei se sanctioneaza). Si vezi ca dacii, pe care tu ii faci albie de porci au o istorie comuna cu multe alte popoare europene care acum o duc mai bine decat noi, celtii spre ex pe care Burebista i-a alungat din Carpatii Padurosi de betivi ce erau. Iar retragerea aureliana a fost una administrativa, nu demografica, atat legiunile Gemina si Macedonica precum si colonistii latini au ramas aici si nu s-au retras ca nu-si spalau astia chilotii, s-au retras ca-i futeau in cur invaziile barbare si "nespalatii" astia aveau in cladirile administrative mese si scaune de aur si argint care au fost duse la Roma. Istoria exista nu se reinventeaza.
    P.S.: Plm am refulat tot ce era de refulat sper sa apreciezi ca am fost cat se poate de sincer si nu te-am pupat in cur in bunul si frumosul stil romanesc cu "vai ce tare ai fost si cata dreptate ai" ca analfabetii care nu au luat bacul, care daca le-ai spune ca Traian si Burebista au facut sex oral sigur te-ar crede, desi astia 2 nu au fost contemporani. Salut si noapte buna!

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!