Powered by Blogger.

De ce i-as da foc lu' Fuego

În toată istoria muzicii româneşti, nu a existat unu' mai anemic, mai leşinat, mai afectat, provocat mental şi mai homosex decât Fuego. Numai când îi văd făţuca aia care, când prezintă un zâmbet de ăla constipat, arată ca un cur de grasă, îmi vine să îl bat cu o bordură înmuiată în căcat. Cred că Fuego este varianta românească a lu' LaDy CaCa. Cu năsucu' ăla cârn, numai bun de scurmat în cur, şi fălcile alea de dobitoc primordial. Ah! Ce om bătubil!
Fuego, ca un cârnat plin de sine cu fălci pătrate de nesimţire, vede în lumea asta, milioane de fani, de oameni care apreciază muzica şi o ascultă în adevărata însemnătate şi vers. Serios, mă maestre, mă? Pai eu n-am întâlnit în viaţa mea pe unu' să vină la mine şi să zică: "Oh, Alkimus Prime, trebuie, dar TREBUIE să asculţi acest cerb de aur mirific, cum behăie muzică poponară şi cum toată lumea de la gay-parade pur şi simplu... s-a oprit...". Decât dacă fanul ăla înfocat e vreo mătuşă trecută bine de 60 de ani care are poster cu el în buda din curte şi casete cumpărate din piaţă. Bă... casetele lu' ăsta, trebuie arse, da' arse bine, în vulcanu' ăla din Lord of the Rings. Să nu mai audă generaţiile următoare cum făcea ăsta bătaie de joc de folclor şi îşi dădea colindele pe la pulă. Cam la criteriile astea se rezumă fanii Fuego: babe-drone spălate pe creier şi nespălate la cur.

Am zis că e un fel de LaDy CaCa. Am greşit. Mă scuzaţi. Sunt şi io om. De fapt, cum babele au poster cu Fuego, Fuego are poster cu Justin Bieber. În ruina aia de Republica Moldova, nu-l ştie nici dracu' pe Justin Bieber, care vine cu avionu' lu' Usher pe câmp, lângă Bălţi, şi se mozoleşte bine cu Fuego înainte de fiecare concert. Apoi Fuego face gargară cu zeamă de coaie de băiat.
Desigur, pe frizerul lui(că sunt sigur că fetiţa asta n-are bani de hair-stylist), l-aş cinsti cu multă bere. Această frizură de beatles lins de vacă de-a lungu' o poartă ciobanii de pe sate, şi şi-o fac cu gel, mândri, ca meltenii de peste Prut. Şi apropos de asta, care e faza cu concertele de peste Prut? Că văd că şi Aurel Moldoveanu tot acolo o arde. Păi mă băieţi, dacă tot vă e aşa drag la Chişinău, de ce paştele mamii voastre nu rămâneţi acolo?


40 comentarii:

  1. Tocmai imi dau seama ca asta e un Justin Bieber de Romania.

    ReplyDelete
  2. Bă, să-ţi trăiască ţie, scoate ce scrie de Justin faggot, că sunt oricum oripilat de faptu' că aseară am ascultat "Santa Claus is commin' to town" in varianta lui...

    ReplyDelete
  3. Ce mai conteaza pentru tineDecember 8, 2011 at 6:54 PM

    Tot un cacat cu ochi ramai, cu statistica de 5 vizitatori pe luna

    ReplyDelete
  4. ''ce mai conteaza pentru tine'' cat de prost/proasta trebuie sa fii ca sa te semnezi asa?si in caz ca nu ai observat si tu faci parte din aia 5.!

    ReplyDelete
  5. fuego ca si hrusca... ascultati numai de menopauzate si mahalagioaice.
    futa-i in molari

    ReplyDelete
  6. Sunteti niste nesimtiti fara margini, porci cretini si idioti.Fuego este un mare artist, un om de aur!!!Cretinilor vedeti-va de treaba voastra si lasati muzica acestui om sa vorbeasca.Mi-e greata de prostia si incultura voastra!!! Sunteti oameni fara caeacter, cretini si dobitoci!!!! V-as caracteriza cu toate cuvintele urate din lume, dar credeti-ma, consider ca e pierdere de timp.Concluzia este ca sunteti bolnavi mental!!! Paul noi te iubim si te vom iubi pentru eternitate!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ti-as zice sa-l bei la pula , da` nu are ...

      Delete
  7. silvioara draga, sa ne sugi toate pulile din cur de la fuego.
    mars la cratita, taratura!
    nesimtita esti tu ca te bagi in vorba neintrebata ca musca in cacat.
    paulica (sa m-apuci de putulica) surugiu (silvia s-o sugi tu)...
    are un nume predestinat pulilor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coaie, tu ce dracu asculti? Te dai mare cu rockul, haosul si manelele tale? Te informez ca esti mai prost decat cei de aici! Nu stii nimic de viata lui Fuego si nici nu vei sti vreodata ceva in ignoranta ta!

      Delete
  8. Daca atata te duce pe tine mintea atata judeci.Daca ai fi avut cei 7 ani de acasa ai fi gandit si ai fi stiut sa respecti mari artisti.Ma mir cum de te tine Dumnezeu pe lume.Lasa-l in pace pe Fuego, lasal sa ne bucure ca cantecele si glasul sau fermecator.Fuego este cu prea mult bun simt, eu sa fiu in locul lui v-as da in judecata.Sunteti fara caracter, aveti un limbaj caracteristic personalitati voastre, caracteristic educatiei primite si caracteristic nivelului vostru de cultura!!! Pacat, mare pacat ca existati pe pamant!!! DRAGA, PAUL NOI, TOTI CEI CE TE PRETUIM VOM FI MEREU ALATURI DE TINE SI MUZICA TA!!!

    ReplyDelete
  9. @Silvia...sa-mi bag pula in Aglaia si in gura uscata a lu' cacatu' ala de Fuego. Tu ce pula mea te trezesti mai rasarita si il protejezi pe poponaru' ala cu fata de Angry Birds...parca ai fi un hipster oligofren care vrea sa protejeze cainii vagabonzi pe care ii injura in fiecare dimineata cand il musca de coaie...

    Si sa iubesti tu pentru eternitate un prost care o pune pe ma-sa sa ii impodobeasca bradul.

    ReplyDelete
  10. Vai de capul vostru! N-o sa aveti voi cate bunaciuni de admiratoare are Paul nici intr-o mie de vieti. Aveti si voi de dat la supt? Weei ipotentilor, daca Paul e gay, atunci voi sunteti ipotenti toti:))) Si ma pis pe comentariile voastre ca nici nu are rost sa le mai dati ca daca aveati macar un gram de creier in capul ala nu va pierdeati timpul in modul asta

    ReplyDelete
  11. Pentru Alki:
    Un prim lucru pe care nu-l stii este ca fiecare dintre noi, cei care am vizionat din pura intamplare acest josnic site ce iti reflecta, prin modul de exprimare si folosirea cuvintelor obsece, propriul tau caracter si cu siguranta nu a acestui artist ne-a facut sa ne dam seama ca astfel de oameni se intalnesc din ce in ce mai des si-mi pare rau sa te dezamagesc dar nu vei reusi niciodata sa schimbi parerea oamenilor care-l cunosc,fanilor lui si vei provoca alaturi de ceilalti inculti un adevarat hazard. Asa ca eu zic sa-ti gasesti mai bine un loc de munca, sa-ti faci timp sa intri intr-o biserica si sa lasi oamenii care nu ti-au gresit cu nimic in pace!

    ReplyDelete
  12. Mă Simona da' ce le ştii tu pe toate la 14 ani. Eşti o adevărată pseudointelectuală coclită. Mă uimeşti. Şi crezi că e nevoie să îţi dedic un articol ca să îţi confirme toată armata mea personală că eşti proastă?
    De teoria hazardului n-ai auzit?

    ReplyDelete
  13. Salut copii,uitativa bine...in timp ce voi frecati menta toata ziua pe internet,Fuego canta si ia bani cati nati avut voi in toata viata voastra de "critici"

    ReplyDelete
  14. Alki vrei sa-ti dau o poza cu mine sa-ti culegi ochii de pe jos??? Imi pare rau pentru tine ca ai fost prost informat, sunt majora spre dezamagirea ta;;) asa ca TEAPA!;)si lasa teoria hazardului mai bine reciteste-ti propria biografie sa-ti dai seama ce fel de om esti;)Fara cuvinte

    ReplyDelete
  15. Sunteti niste retardati/e, mai pizduca..ti-a dat ma-ta de crapat azi? Omul de aur care a supt pula de a scos album?...mai sunteti si analfabeti pe langa asta...daca nu stiti sa scrieti romaneste sunteti invitati la un mars cu soldati in pula goala care sa va dea muie cu randul..aa .. sa nu va omit oameni cu pula cat un electrod si pizduca virgina de 14 ani care viseaza la una scurta de cand l-a vazut pe tacsu beat in pwla goala. Miss silvia..du-te-n padure!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ce fa vrei sa zici ca nu iti place pula eu daca te-as vede si esti buna de pula te-as fute si apoi ti-as da la muie sa iti iasa toate figurie din cap (toate nu vreti sa auziti injuraturi dar voi sunteti moarte dupa pula eu sa mr daca te mint,,daca te-as vedea te-as bate numai cu pula peste cur lingel in pula pe fuego fututi mortii matii de curva stoarfa ciobanco care esti

      Delete
    2. Coaie, asculta naibii manele ca alea au cultura gratis! Garantat!

      Delete
  16. Simona... mare chestie că ai tu 18 ani, că io am dublul vârstei tale în pulă, în centimetri; nu mai fi cufurită. Dacă vrei să cred că eşti tu în orice poză, ştii la fel de bine ca mine că tre' să ne vedem faţă în faţă. Aşa că dacă vrei să ne futem neapărat, deşi eu nu bulesc nasoale, zi pe şleau, nu pe ocolişuri.

    ReplyDelete
  17. Simona...au eu impresia sau tu esti tipa care ii suge pula lu fuego de il faci sa fie transpirat in fiecare poza de cacat pe care o are...exact k si muzica lui aceeasi parere de cacat si aceeasi parere si despre masa si in special despre mata care cred k e mama lu asta..deci frate cu tot respectul sa-mi sugi pula simona

    ReplyDelete
  18. Deci voi chiar sunteti cretini?? Pe bune, chiar nu stiti altceva decat P***?? Dumnezeule mare!! si mai Alki lasa-ti dorintele astea pentru o alta viata ca mai bine mor decat sa te vad si sa mi se faca scarba..N-am nimic cu tine, problema voastra ce faceti, eu nu v-am jignit si nu v-am injurat in nici un fel asa ca nu aveti voi dreptul sa o faceti si fereasca Dumnezeu sa faca cineva o reclamatie si sa vada acest site ca te-ai ras mai Alki ca poate vedea orice copil cat de nesimtit si porcos vorbiti voi aici; ca sa nu mai spun

    ReplyDelete
    Replies
    1. fa tu esti chiar hadicapata ce tu vrei sa zici ca nu iti place pula eu daca te-as vedea te-as fute numai in pizda aia de ciobanca si po te-as pune capra si eu sa vin cu viteza cu pula sculata si sa tio bag in pizda aia de taranca care tea facut mata tu vrei sa ne inchizi noua gura dal in pula mea pe fuego e un poponar si un limbist tu nu vezi ce fata are de fetita tu esti chiar proasta daca as stii cine esti sa moara familia mea daca nu tias baga pula in gura si tias da la muie bine inteles daca esti frumoasa daca nu nici la muie nu iti dau stoarfa dracului manancai pula lu fuego t

      Delete
  19. 1. Eşti proastă.
    2. Nu există Dumnezeu.
    3. Aici, eu sunt dumnezeu.
    4. Nici însuşi Băsescu n-o să-mi închidă mie gura.
    5. Eşti proastă.

    ReplyDelete
  20. Of, atata chestie si cearta pentru un cacat...
    P.S. Alki esti genial!

    ReplyDelete
  21. Ba frate.. ziceam ca eu sunt proasta.. da' ma uit in jur si imi trece.. Alki, esti un geniu. Pe bune.
    Voi astia restu pupincuristii lu fuiego-muiego, sictir la toti.

    ReplyDelete
  22. pentru acest individ cu aere de artist, nu stiu.
    De ce naiba il ridicati la rangul de artist cand el nu are nimic in comun cu acest cuvant?! Si asa se duce tara asta pe acea pula mult uzata de tAna, recte eu, se pare ca este fara de sira...a spinarii, desigur din moment ce a ales varianta cea mai simpla.Cat despre penultima parte, cea cu Cum rahat mancam oricum daca facem un comentariu, nu vad de ce m-as obosi cu Name si fuckin' URL. Dar las nimicurile astea deoparte pentru a ma apuca de un nimic mai de nimic si anume Fuego.
    De ce mama lu' domnu' dracu' va tot agitati oti.
    Iar Alki nu este deloc un geniu, Ramona fata, calm down, what the fuck! E doar un tip cu o anumita doza de inteligenta, suficient cat sa reuseasca sa te faca pe tine, o tuta, sa-l creada un geniu doar jongland cu niste cuvinte mai mult sau mai putin ortodoxe, cum ar zice mamaia.
    Mustelor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu ce dracu asculti? Nu-mi spune ca te crezi superior ascultand haos ca esti mai prost decat cei de aici!

      Delete
  23. Ati complotat impotriva mea, mustelor! De ce dracu' a aparut prima parte a comment-ului atat de aiurea? Plus ca nici nu ati postat tot ce-am scris.
    Sa va fie rusine!

    ReplyDelete
  24. De acord cu tot...in afara departea cu Lady gaga. Nu stiu de ce stimt oameni nevoia sa isi bata joc de ea...o fi invidia ! Bai oamenilor femeia asta are doar 24 si deja are un loc asigurat in istorie ! Ce aveti cu ea ? Nu va puteti bucura pentru cineva ? E ok ca nu va place muzica ei da macar lasati-o in pace :( !

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. Bai, uluitor ce polemica poate starni un articol slab despre un artist rotunjor. :))
    Probabil asta e cheia abcesului.

    ReplyDelete
  27. Alki, esti cel mai mare prost/proasta, Dumnezeu exista, nu esti tu gunoiule!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dumnezeu? Am abdicat de mult din functia asta.

      Delete
  28. chiar eram curioasa de ce au toti ceva cu ala ....:))lol

    ReplyDelete
  29. Din comentarile de mai sus am realizat ca traim intr-o tara plina cu oameni de rahat...Multi dintre voi dati volumul la maxim pe salamior,guta sau liviu puta si va legati de Fuego care, catusi de putin are voce in comparatie cu scursurile societatii!
    Nu sunt fan Fuego dar totusi putin respect pentru vocea lui macar.
    In orice caz mai bine va vedeti de viata voastra si lasati in pace comentarile inutile la adresa unora.
    Sunteti cativa care ati jignit o fata...oare asta este Romania noastra?Oare mamicuta voastra nu a supt pwle si nu si-a luat-o in cur?Oare surioarele vostre sunt ingerasi?Oare voi nu dati cate o limba la fete din cand in cand asa sa vedeti ce gust are?Oare trebuie sa fim asa de batuti in cap incat sa rada strainii de noi din cauza mentalitatii de dobitoci?Fuck This Shit!

    ReplyDelete
  30. Nu sunt fan Fuego dar totusi putin respect pentru vocea lui macar.
    In orice caz mai bine va vedeti de viata voastra si lasati in pace comentarile inutile la adresa unora.
    Sunteti cativa care ati jignit o fata...oare asta este Romania noastra?Oare mamicuta voastra nu a supt pwle si nu si-a luat-o in cur?Oare surioarele vostre sunt ingerasi?Oare voi nu dati cate o limba la fete din cand in cand asa sa vedeti ce gust are?Oare trebuie sa fim asa de batuti in cap incat sa rada strainii de noi din cauza mentalitatii de dobitoci?Fuck This Shit!

    ReplyDelete
  31. Imi place cum niste prosti discuta un subiect de cacat pe un blog de cacat !!! Fiecare e liber sa asculte c vrea... Iar tentativele astea de bloggeri ar trebui sa isi gaseasca de munca decat sa o frece aiurea !

    ReplyDelete
  32. Mai sunteti multi hateri pe bloguri?! Muistilor! Ascultati naibii manele si haos ca alea sunt de nivelul vostru „superior”! Nu stiti nimic de viata lui Fuego dar mancati al naibii de mult cacat! Traiasca autotune si sintetizatoarele! Mars de aici! Va mancati si negrul de sub unghie!

    ReplyDelete
  33. o tara de prosti nesimtiti retardati,oameni asa vulgari trebuie exterminati

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!