Powered by Blogger.

Motivul suprem ca să nu îţi iei nevastă

Pălinca, vodka, berea şi alcoolul în general deschid mintea. Mie îmi deschid prohabul şi fut/piş/dau mue. Dar dacă acţionează ca o iarbă bună, şi anume îmi deschide mintea, ajung să cuget la chestii cât se poate de reale.
NU AI NEVOIE DE NEVASTĂ. NICIODATĂ!
Nevasta e, după copil, cel mai mare parazit la casa omului. Că nevasta te ia când eşti în floarea vârstei, cu pula ca antebraţu', vânjoasă şi dornică de spart instalaţii interioare, de futut curve şi de dat muie cu cisterna, şi de face, din haiduc fecior futăcios teribil, un lache flauşat cu muci la cur, bube şi Parkinson's. Cumva, femeile fac cu bărbaţii cum fac câinii cu copacii. Ne iau de buni, ne fut, ne dau haleală, că deh, la aia-s şi ele bune, ne mai fut oleacă, ne sug pulile şi astea durează o vreme, până ajungem graşi, nasoi şi cu burtă, cu pula bleagă, si neatractivi.
Cum ziceam, femeile îs ca nişte câini. Se pişă pe noi.

De asemenea, femeia face din casa ta de burlac, cu haine pe pereţi, prezervative pe dulap şi ciorapi refolosiţi, un templu al vaginului. În care nimic nu pute, băşinile îs cu iz de liliac şi muia e cadou de Paşti sau ziua ta.
După aia, când ai tâmpita la casă şi deja vezi cum îţi mănâncă zilele, şi-ai bea un vin pelin, ca să fuţi ceva străin, te priveşte în scârbă, te scuipă din priviri şi îţi spune pe sub nas: "cine se mai uită mă la tine, pârlitule?" Ah! Da' acu' doi ani când ţi-am dat 3 lei să-mi sugi pula, o fost bine, nu? O fost bine!

Pe lângă asta, fimeile nu îs aşa urâte. Adică decât dacă îs urâte nativ. Şi au cearcăne la pizdă. Sau mustaţă. Şi femeile când imbătrânesc nu suferă ca noi. Ele au vopsea, machiaj, pule-mături. Noi... Noi ne bărbierim după duş.
Normal. E tipic feminin. Un fel de "Doamne... dă să moară prostu' ăsta şi să rămân cu casa cât încă arăt bine!" Aia e. Bărbaţii sunt carne de tun. Ne iau curvele, ne strică, şi ne lasă ca prezervativele mele, în care înod, după orice iubire, orice contact.
Curvelor...

6 comentarii:

  1. Si daca taicat-o nu o lua de nevasta pe ma-ta tu cum mai apareai. Sau ai fost facut din laba,sau pe vaca de maica-ta a prins-o careva printre blocuri . Arata-i curvei care te-o conceput ce ai scris aici,si intreab-o daca e multumita de plodu pe care il are.
    Si mai zici de biserica si de popo ca au gandirea primitiva,dar nu esti un inapoiat sugator.
    Pe scurt,imi bag barosu in toata natia ta de poponar( stiu ca te arzi cu barbatii,de aia ai ceva cu femeile),si un specimen ca tine trebuia eutanasiat la nastere.

    ReplyDelete
  2. textul acesta este cu siguranta din cauza unei femei!

    ReplyDelete
  3. esti tare :)), dar ai dreptate

    ReplyDelete
  4. Bravo man! De acord 100% cu tine!

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!