Powered by Blogger.

Scrisoarea de rămas bun a lui Alki către fiul său, Xerxes Adolph Mephisto Altair Goku Bloo

Bă fecior!

Dacă tu citești asta, atunci ai dat peste desăvârșirea muncii mele de scriitor, și astfel, încununarea povețelor și învățăturilor mele. Eu acuma probabil îs mort. Nu e motiv de supărare, n-am murit -  în adevăratul sens al cuvântului - ci mai degrabă am trecut în altă dimensiune de percepție a ființei mele infinite.

Nu știu dacă ești tânc sau ditamai pulălăul, dar trebuie să îți las măcar câteva învățături, pentru că, vezi tu, pe când vei citi astea, eu voi fi deja incinerat și tras pe nas de fani, căci în timpul vieții am ajuns un mahăr. Sper ca și tu să îți faci viața exemplară, asemeni mie. Nu mă refer aici la plutoanele de curve pe care le-am futut și muit, nu mă refer la trenul cu care căram droguri de peste Prut, nici la scrumiera în care puneam, negreșit, prezervative pline cu frații tăi după ce-o futeam pe mă-ta, și de care stingeam chiștoace de trabuce fine.
Prin testamentul meu, probabil ai aflat deja că stăpânesc mare parte din lumea cunoscută, și asta pe spuza muncii mele. Îmi pare rău că nu-s încă acolo să-ți fut una când vrei să fuți cu prezervativ, cum ar vrea mă-ta, da' proasta de mă-ta a vrut multe, printre care să nu te cheme Xerxes Adolph Mephisto Altair Goku Bloo. Desigur, eu am coaie. Asta contează mult. Să ții minte când îți iei proastă la casă. Femeile îs dobitoace tare. Ascută bine pe moșu'. Sunt răposat, deci ar trebui să conteze ce spun, mai mult decât ce zice curva de mă-ta.

Să ai grijă la droguri. Drogurile sunt bune, dar nu și dacă sunt autohtone sau de la ruși. Sunt opusul bauturii de la ruși. Acum știi deja că am mutat capitala lumii la Amsterdam și colonia de pe Saturn e în plină dezvoltare. Acolo este roca aia, alkilina, care dacă o pisezi mărunt, o amesteci cu rom și-o rulezi până faci un tub de dimensiunea unei puli, îți sparge doua kile de neuroni la primu' fum.
Să ai grijă la prieteni. Prietenii nu au mereu alkilina, și, de cele mai multe ori, vor să o fută pe noră-mea sau să îți bea rachiul adus de peste Prut. Nu mă tem c-o să te înfrățești cu țigani. Țiganii sunt deja exterminați în proporție mare. Restul sunt în grădini zoologice pentru subspecii ca ei. Îi găsești lângă unguri, preoți și spanioli.

Mă bucur că am realizat ceva în viață, și urma mea va fi greu de umplut, dar știu că tu îmi vei aduce un nepot care să ducă moștenirea noastră și mai departe, către Alki Inimă de Leu al Treilea. Tu nu vei mai avea povara de a trăi cu lăutari, cu fraieri care vor să îți fure țara, cu popi care se închină, fără să știe, la soare, sau cu mariachi care cântă despre ai, mi amor.
Să nu uiți să nu asculți rock'n roll de ăla borât. Depeche Mode au și acum leșurile la Muzeul de Gusturi Proaste și Alegeri Idioate din Bruxelles. Fă-mă mândru. Ascultă satanisme, pagânisme, vikingisme. Rock adevărat. Metal. Te voi privi de sus. În ceruri, de-a dreapta mea, sunt, așa cum bine s-a profețit, Yoda, Sub-Zero, Horia Moculescu, și Snoop Dogg.

În rest, sper să nu semeni cu mă-ta. Sper să fii frumos, brunet, înalt, atletic, deștept, cult, educat, puternic, furios și nemilos, ca tac-tu.

Și să fuți măcar jumate cât mine.

4 comentarii:

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!