Powered by Blogger.

Ghid: Cum să fii o vită nefutută beta

Stimabile slugi ale majestății mele, Alki cel Negru!
Suntem într-un moment negru al societății, al vieții online așa cum o știm. Peste tot, umbrele fostelor femei nasoale abandonate pentru altele, nu neapărat mai puțin nasoale, dar mai dornice de futut, se întinde peste ceea ce prețuim mai drag, mai scump și mai integru! Bărbăția pe online în general. Iar ca orice cancer care se întinde în lume cu viteza vacii legate cu funia de tren, normal, cloaca societății online a fost infestată prima. Știți cu toții despre ce vorbesc, doar că n-ați avut nici până acum curaj să vă încredeți în această conspirație, pentru că e doar un facebook banal, nimic mai mult, nu? GREȘIT!

Femeile na... Nu. Nasoalele. Direct. Nasoalele au probleme mari. Vor să submineze autoritatea cucului pe online. Nu doar că e mai mult decât evident că în spatele acestei mișcări se află feministele, dar și faptul că acestea le manevrează pe neștiutoarele ne-atinse încă de această pângărire a online-ului, transformându-le în târfe penale cu dublu-standard. Pentru neavizați, târfa dublu-standard e aia care vrea eterna egalitate bărbat-femeie, dar cere locul unui tip în autobuz, ba chiar îl spurcă din pizda de gură pentru că e bădăran și nu are maniere față de o femeie.
Dar ele au capu' în cur, târfele astea dublu-standard. În general au o frustrare. Fiindcă nici un om care se fute regulat și are orice fantezie împlinită, nu gândește așa. Cel mult se enervează pe moment.

Deducția e simplă, stimabili. Orice bărbat cu respect de sine care a prețuit o femeie la un moment dat, a facut, într-un punct, ceva greșit. A ratat. Inevitabil, greșeala e aceeași: a urcat panarama pe un piedestal necuvenit. Iar femeia, odată urcată acolo, consideră că ăla e locul ei, că privește de sus pe oricine și se poate pișa pe toți. În cele din urmă, o să se pișe și pe fraierul care a urcat-o acolo. Moment în care, ca orice ființă cu respect de sine, dumnealui o să-i rupă piedestalul, orgoliul și uneori și dinții.

Se întâmplă, așa e viața, mergem înainte.

Constatăm așadar, că femeile sunt, în marea lor majoritate, parvenite. Trăind cu impresia că totul le este cuvenit și de-a gata de la boul care le oferă lumea la picioare, ele uită cine sunt. Devin trânte materialiste, și, evident, nu-și mai merită locul. Așa că omulețu', dacă e deștept, o să-l dea altcuiva.

Abia atunci începe partea interesantă, și, trecând peste artificiul epic, ajungem și la subiect.
Internetul a devenit invadat de tampenii. Totul a pornit de la un site nenorocit, weheartit, unde abandonatele postau și distribuiau între ele poze cu căței cu fundă, pepeni sculptați și banane care seamănă cu pula mea. De acolo, aceste rebuturi, respinse de societatea bărbaților respectabili, aceste foste femele alpha, futute și-abandonate, au devenit beta. Până la coada liniei de bărbați buni, e doar un pas. Femela omega e ultima. E pe fundu' sacului. Dar nu în sensul de basm, gen, ultima, aia mai mică e cea mai bună, ci în sensul de ultima pătlăgică din borcanu' cu murături, pe care oricum o arunci la gunoi/câine/porc/un văr mai mic.
Așa că femeia, ce face? În loc să se ridice pe sine din nou la standard de alpha, ca să mai aibă vreo șansă la portofel gros și pulă tare, le coboară pe toate cele din jurul ei la statutul de omega, ca ea, beta între ele, să fie regină. Nu e tare greu. Sunt multe puțici de liceu care pun botul la cele de anul 1 sau 2 de facultate, care aratau cât de cât decent și puneau un citat cu "feel" la o poză de pe net, bune să devină discipole cu standarde morale împrumutate; viitoare femei care fac pași în relații după ureche.
E fain conceptul. Dacă te uiți în jos, ești rege. Dar ești rege peste proști.
Iar aici pierd femeile șirul, că nu se uită în sus. Să vadă că ele sunt, cel mult, bufonul din curtea regelui, dacă nu o iapă bleagă din fundu' grajdului. D'aia n-avem noi lucruri frumoase. Că ne trag femeile în jos, prin celelalte femei, în loc să se re-educe, să conștientizeze și să accepte că undeva, la un punct, au dat-o în fasole. Nu există! Așa că ele funcționează pe principiul "nu contează că io pierd, dacă nu câștigi tu".

Clar până aici, nu?
Numai că mereu, dar mereu, femeile proaste complică lucrurile.
Dacă ea nu mai are ce-a avut, locul ei, privilegiile și sloboz, să nu aibă nimeni. Așa că ea, femeia proasă, intră repede pe weheartit, caută o poză care să îi reflecte starea de proastă, să arate la lume ce grav de bou e ăla c-a ținut-o în puf, că e un fraier că nu mai dă limbi și tot așa. Un fel de "ce super-pizdă la volan sunt eu, dar bărbatul mi-a luat mașina cu care mă fălesc..." Frecție. Proastele pun botul, imită, iar așa, târfa beta, rămasă nefutută, se simte mai puțin singură dacă cineva empatează cu ea. Ca și cum și-ar băga degete în pizdă cu mâna alteia.

Așa că stimabili supuși, dacă aveți la cunoștință astfel de fenomene ale dobitociei în mediul nostru drag online, nu le mai scuzați. Ne vasectomizează treptat. Vă scriu aceste rânduri pentru că trăim într-o societate șovinistă unde aparețele și părerile despre tine contează mai mult decât contează cine și ce ești tu, de fapt, ca individ.

Respectați cucu!
Vă las cu acest îndemn, din bătrânii noștri fondatori, care știau ce căcat mănâncă și n-au sperat că vom ajunge cârpe ale labiilor: O pulă sculată e un futai pierdut. Așa că dați în cap, repede și fără milă!

Mă semnez,
DumnezAlki.

2 comentarii:

  1. Mai intru din cand in cand pe blogul tau, dar nu prea iti las comentarii deoarece pana acum am citit numai porcarii despre vampiri, harapnustiucum si alte subiecte care ma faceau sa ajung doar pana la jumatatea articolului. Insa articolul asta m-a prins inca de la inceput si ai niste replici chiar tari, doar ca esti foarte ipocrit si de asta iti las comentariu.

    Te am la prieteni pe facebook, o am si pe L. si stiu cateva idei despre relatia voastra. Am vazut ca ai postat si tu multe poze, statusuri sau melodii pe care nu le-ai fi postat in mod obisnuit daca nu mai puteai de bucurie; cand postai chestii de genul se vedea ca iti era dor de ea sau ceva. Plus ca am vazut ca L. iti posta de multe ori diferite poze pe care le lua tot de pe site-ul ala si atunci ma gandesc ca te bucurau. Am vazut si ce posteaza ea in momentul de fata si in afara de unele statusuri care sunt chiar amuzante, mai vad si cate o chestie prin care e evident ca nu e atat de fericita. Sincer, sper ca nu iti mai citeasca blogul pentru ca o sa-si dea seama ca “muza” e ea.

    Nu te cunosc, de asta sper ca nu esti asa cum ii indrumi pe altii sa fie, dar daca tratezi o femeie ca si cum ar fi o sclava si crezi ca daca te comporti frumos cu ea e un privilegiu pentru ea, atunci nu meriti sa fii iubit de una.

    Chiar sper ca e un pamflet blogul asta si ca nu e vorba despre ea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu toții suntem ipocriți. E doar o chestie de toleranță. Adică până la ce limită ești ipocrit, date fiind unele circumstanțe.
      Cât despre a doua parte, multă lume "știe" chestii despre relația mea cu L. Irelevant.
      Ce-a rămas? Ah, incheierea.
      După ce citești comentariul ăsta, da scroll până jos, jos de tot. E o frază acolo. Citește-o. Apoi trage ce concluzii vrei.
      Merci de sfat, o să mă sfătuiesc să scriu mai argumentativ și mai puțin aberativ.

      Delete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!