Powered by Blogger.

Ajutor!

Mult stimată slugă,

Îți scriu aceste rânduri în speranța că voi primi ceea ce cer și în titlu. Ajutor. Știu că, asemeni celorlalte slugi ce-și aștern privirile pe umilele-mi rânduri, toți avem un moment în viață în care ajutorul trebuie cerut, primit dar și oferit. Ce ofer eu pentru ajutorul meu este creație. Nimic mai mult. Nu cer mult în schimb. Vreau doar ca, după atâta vreme de intrat aici și chicotit, să îmi dai și mie ceva înapoi. Nu cer bani. N-am făcut-o niciodată aici, nici nu o s-o fac vreodată.

Problema mea e de altă natură. Mi-am pierdut inspirația. Nu de tot, și nu la propriu, ci doar, având prea mult timp liber pe care-l petrec cu sinea, am zis să te fac și pe tine fericit. Cum? Nimic mai simplu.
Pe scurt, eu nu mai am chestii pe care să le urăsc. Nu știu ce mai e la modă să urăști, ce e mai hipstăresc și mai penibil în ultima vreme, și în cine sau ce ar trebui să mai îndes puli, întru al tău amuzament.
Tocmai de aia fac acest apel LA TINE!
Hai să urâm împreună. Dacă vrei, e un caz umanitar. Am prea mult timp de ocupat, și nu am cu ce. Și din moment ce mi-am propus să dau mai multă atenție colțului ăstuia nenorocit de internet, am și o propunere cu un beneficiu mutual: spune-mi mie ce urăști pe lumea asta. Iar eu am să fac în așa fel încât am să-mi dezlănțui toată furia asupra acelui lucru sau acelei persoane.

E foarte simplu.

Nu-ți place Bianca Drăgușanu cu curu' ei de plastic, dinți puși, țâțe puse, buze puse și pizda varză? Nimic mai simplu! Scrie-mi un comentariu/mail/tweet în care-mi spui cine nu-ți place și de ce, și o să-i văruiesc cu sloboz toate rudele de la Burebista încoace.

Nu-ți place pâinea feliată sau vinul la PET? Tot ce trebuie să faci este să-mi spui, iar boicotul asupra corporatiștilor vasluieni new-world-order poate începe, doar pocnind din degete, mai repede decât o să înceapă războiul între State și Rusia.

Așa că, de acum, tu nu mai faci parte din armata ta personală. De acum eu voi purta blazonul tău în luptă, îți voi lua asupra-mi povara urii și a nemulțumirii și mă voi răhăți cu entuziasm pe tot ce alții consideră bun, drag, frumos și/sau de valoare.

Urăști ceva? Nu știi cum s-o exprimi în public? Te pot ajuta! Cu toată încrederea, să plouă cu hatereală!

25 comentarii:

  1. Bă, io urăsc ipocriţii - şi-oi fi fost şi eu ipocrit la viaţa mea, deci mă urăsc şi pe mine - da' faza e că io am zis-o şi public la greu. :)) Da' ia să te văd io pe tine cum şi ce zici de ipocriţi. :)))))

    ReplyDelete
  2. eu o urasc pe Rima Ch de pe facebook. ai putea umple pagini intregi daca ai sta sa enumeri tipii cu care s-a futut.

    ReplyDelete
  3. Eu urasc tiganii de la Db 4, da mi-e ca nu mai ai ce cauta pe acolo dupa un articol... :(

    ReplyDelete
  4. Eu te urăsc pe tine, preastimabile. Ia, umple-te de rahat! :)

    ReplyDelete
  5. Eu o urasc pe Cu Drag Alice, e foarte nesimtita, stii cumva cine e? Scrie un articol despre ea

    ReplyDelete
  6. Tu esti Cu Drag Alice?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, nici Bârfe de Dorna.
      Deși mi-ar plăcea.

      Delete
  7. Euuu urasc cel mai mult pe planeta asta cocalarii din Cluj care isi fac si prin dorna aparitia aia care au freza de penson, se tund numai pe parti si in rest au par numai in varfu capului, imi vine sa borasc cand ii vad, fiecare celula din corpul meu se umple de ura...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar de ultra-bărbile astea din ultima vreme, ce zici?

      Delete
  8. Urasc vanzatoarele de la lucady de pe uniri, scarbele dracu nu am mai vazut atata sictir si lehamite in viata mea.

    ReplyDelete
  9. Hai odata alkiii scrie despre cevaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să adun destule chestii de urât, și mâine, pe vremea asta, articolul e sus.
      Ar fi mișto să se "voteze" aceeași chestie de mai multe ori. Așa ar fi la unison, și-aș mulțumi mai multă lume!

      Delete
  10. Urasc ultra-barbile si toti anorexici aia care poarta maieuri cu decolteu pana-n pula

    ReplyDelete
  11. Urasc femeile care poarta sutiene negre pe sub maieuri albe si subtiri, si se supara cand barbatii nu le pot privi in ochi.

    ReplyDelete
  12. eu tot dau refresh si nu se posteaza nimic, haidee posteaza ceva

    ReplyDelete
  13. Si eu o urasc pe Rima ch!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. Unde e articolul, Alki?

    ReplyDelete
  15. ce naspa esti, tine-te de promisiune! ai lume care asteapta sa vada ce scrii..

    ReplyDelete
  16. Urasc persoanele care vorbesc cu gura plina sau care mananca zgomotos si mesteca guma cu gura deschisa, ca pitipoancele !

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!