Powered by Blogger.

De ce nu ma uit la TV

Bai, eu nu stiu cat de mult ma cunosti, da' acu' ai sa afli ca eu nu am toleranta prea mare pentru idiotenie, prostie, ipocrizie si mai ales minciuna. Totusi, in schimb am sa ma opresc in articolu' asta numa' la primele doua... Sau poate nu. Si ma refer aici la tampeniile debitate constant si non-stop pe TV.

Si vreau sa zic de la inceput, ca nu sunt impotriva privitului la televizor, desi e o sursa tare proasta de informatii, si ti se injecteaza in creier toate cacaturile de care nu ai nevoie. Ca e entertainement si "we love to entertain you" da' sa ne uitam la ceva care merita. Nu zic acu' ca tre' sa o arzi numai pe Discovery si National Geografic, ca sa nu ma iei in... brate la modu' : "ba parca esti tata..." ca, vorba aia, am 21 de ani(indata 22) si inca mai arunc un ochi pe Cartoon Network.
Ideea e ca rahatu' ala de sticla si plastic arata in Romania toate tampeniile pe care noi nu vrem sa le vedem, da' ne plac, gen Schimb de Mame. Oricum interesul meu nu e nici aici, ca nu vreau sa fac bashing unui anumit post de televiziune, ci vreau sa ma pis pe toate.

Sincer sunt satul de stirile de la ora 5 in care vezi 100 de violuri, crime, rapiri, taieri brutale cu barda si femei cu tarnacoape infipte in cap, dar nu ma opresc aici. Ma infig mai tare. Uite la OTV sau posturi parvenite gen Kanal D.
Si prezentatorii, moderatorii si jurnalistii sunt din ce in ce mai nesimtiti, de parca au prins toti tupeu de cand a dat Andrei Gheorghe doi pumni in direct in emisiune la Antena 1 acu' cativa ani. Eu inteleg libertatea, si inteleg si libertatea presei, da' nu inteleg nesimtirea presei. Chiar daca nu-mi place Popeye Basescu, bine le-a facut alora cand i-a alintat "tiganta imputita" si "bai gaozarule". Nu mai se poate asa, si aparent, Il Prezidente vede lucrurile prin aceeasi prisma ca si mine.

Revenind la televiziuni de duzina, sincer... mai bine ma fortez sa ma uit la Bahoy pe livestream decat sa dau pe OTV sau posturi in genu'. Cum sa pot eu, om in toate facultatile mintale, sa il aprob pe soarecul ala vanator de audienta care are un metru si-un schnitzel? Bine ca invarte bani asa de multi incat n-as putea sa ii numar singur, are 2 elicoptere pentru postu' televiziuni, da' tot ii mai lipsesc dinti din gura. Si peste asta, ce face el? Cheama toate scursurile, nimicurile tarii, ii promoveaza si a doua zi, toti se vad vedete. Nu? GENIAL!
Uite'asa a ajuns o starleta porno, care o suge la propriu pentru bani, marea Sexy Braileanca pe care o stie o tara intreaga, bisnitari de duzina gen Ogica, care acu' 5 ani probabil invartea valuta si telefoane uzate in piata, poponarii aia din Timisoara care s-au futut, s-au casatorit, au divortat, Marian Valorosu' care n-are valoare nici cat sa spele sosete ca sa-si castige existenta, Nikita, care in viziunea mea e primul barbat cu pizda sau Naomi care e al doilea barbat cu pizda, Bahmuteanca, care are barbat Illuminati de raza 7, ca doliul pe care il poarta Prigoana nu e la moda decat un an
, Roxy Manelista care e o agramata analfabeta si complet afona(eu n-as canta asa nici daca as avea prinsa pielea pulii in unghiera), Magda Ciumac si barba'su Tolea, ca deh, ei nu vor putina reclama moca? Si N caricaturi de genu'.
Bai... Halal vedete avem. Tara asta are cu ce se lauda.

Apoi mai e Mircea Badea. Asta e fantastic. Nu zic, le zice cateodata bine, dar de cele mai multe ori exagereaza. Acu' in spatele biroului si a ziarelor, a devenit un fel de semi-zeu. Il doare-n... sa ma scuzati, poponeata, de toti, nu se teme de amenintari si s-ar lua la piept si cu zeii din Olimp daca nu i-ar conveni ce ar zice el. La el tot e gresit, imoral, aiurea... nimic nu il multumeste, nu ii place, toti sunt degeaba. Narcisist sunt si eu, da el ma intrece relaxat. A uitat el mai ca imai devreme juca in filme romanesti gen "Milionari de Weekend" unde era, ca si in viata reala, un copil frustrat in corp de adult. Si asta draga cititorule se cheama ipocrizie. A uitat de unde a plecat si acu' e marele critic, analist sau ce se vrea el sa fie. Of...


Mai rau e ca el se tine bine, pe langa inerti care il fac pe Ceausescu sa se rascoleasca in mormant cand intra in direct, ca el nu mai e sa-i puna la zis si sa ne scurteze chinu'. Cine's aia? Uita-te la Gabriel Fatu sau Luis Lazarus.
Sherlock Holmes al Romaniei, aka Luis Lazarus e un fel de Punisher care nu doar ca elucideaza misteru' da e in stare sa dea si cu pumnu' cand cineva nu se incadreaza in standardele lui morale si etice. "Cum? Ordinaru' de Ogica? Ii arat eu lui!". Asta dupa ce se auzea ca Lazarus nu numa' ca e etic si moral precum cacarea in mijlocu' parcului in miezul zilei, da' nu e nimic din ce pretinde a fi. In primu' rand asta nu e numele lui, apoi cica are 3 amante, si ca mai e si swinger. In caz ca nu esti cunoscator, Swingeru' e ala de-si ia nevasta, se mai intalneste cu ceva familii, sting becu' si si-o dau care cum cui apuca.
CATA MORALITATE! CATA ETICHETA!
Si ce face el? Dupa ce Diaconescu il face cunoscut, Luis isi aminteste ca e roman, ii arata muie si se tireaza la Kanal D sa mai faca circ si pe acolo, ba chiar arata ca nu e in stare sa striveasca o musca sau sa sparga doua nuci si ii angajeaza pe cracanatii aia impotenti si plini de steroizi de la RPG. Securitate in studio bai nene, ca nu stii cand vine Tolea si te pune si pe tine cu fundu' in tomberon.
Ce-ti mai place sa o sugi ma Lazarus...



Ce sa faci... Fatu, PARDON! Actorul Gabriel Fatu(ca asa se recomanda 'mnealui) a fost, ca sa zic asa, fatat de OTV, ca sa faca ce? Sa fie clona lu' Daniel Buzdugan. Excelent! Cata originalitate. Cred ca Diaconescu s-a gandit la asta cand inca emitea din garsoniera si mergea acasa cu metroul. Din nou, GENIAL! Deci asta e complet antipatic, are o voce enervanta, n-are haz nici cat o molusca infecta, farsele lui pot prosti eventual copii de grupa mare, n-are nici un fel de treaba cu televiziunea, se crede zmeu si se vede Mircea Badea 2. Nu se teme de nimeni si nimic, da' cand vine unu' cu tomberonu' dupa el in studio, mai are 10 secunde pana se pisa pe el de frica si incepe sa planga ca o fetita mica.

Si uite asa, cand ii vad sau aud de ei, refulez. Sa-mi scuzi "franceza" aplicata in articol, da' sper ca asa intelegi cum ma simt cand rahatii astia ne reprezinta tara.
De asta nu ma uit eu la televizor si o ard la calculator. Macar aici mai vad ceva amuzant dar inofensiv, ca exemplu de dedesupt.

Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

1 comentarii:

  1. Ai uitat de "Elodia" cu care idiotu' ala de Diaconescu a facut vreo 300 sute de episoade.
    Da si mie imi este rusine cate o data sa spun ca sunt roman.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!