Powered by Blogger.

Weird Science and Bizarre Beliefs

Nu ma, n-am facut accident si nu sunt in coma. Ba chiar sunt bine-merci, postez in continuare si enervez lumea mai rau ca pana acum. Deci ma inraiesc in orice caz, in nici un caz nu mor.

Aproape de limita penibilului se afla nevoia profunda de a crede. Ajungem sa credem orice, oricat de ridicol, exact cum spuneam, datorita acestei nevoi, nu unei ratiuni sau logi
ci. Cartea asta cuprinde sisteme de credinta idiotice, religii absurde si conceptii aberante care, spre surprinderea mea, au destul de multi adepti.
Dar hei... pana la urma, nu poate exista o religie mai absurda decat cele pe care omul si le-a creat deja si le apara orbeste intr-un univers intunecos si inchis.




TITLU: Weird Science and Bizarre Beliefs
AUTOR: Dr. Gregory L. Reece


Dr. Reece este un scriitor si cercetator independent din Alabama iar munca sa de cercetare si publicare se refera la filosofia religiilor, studiul noilor miscari religioase, a creaturilor misterioase, a lumilor pierdute dar si a inventiilor uimitoare.

Download aici.

Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

0 comentarii:

Post a Comment

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!