Powered by Blogger.

Prince of Persia - The Sands of Time

Ia uite ca e vineri. Saptamana asta am pregatit un trailer spectaculos la ceea ce se vrea a fi probabil, un film pe masura.

Intotdeauna m-am gandit cum ar arata un film facut dupa jocurile astea. Anu' asta o sa ne bucuram de el.
Pentru necunoscatori, seria Prince of Persia a inceput prin 1992 cu cateva jocuri 2d. Incet a evoluat in Prince 3D ca mai tarziu, UbiSoft sa incoroneze seria cu Prince of Persia - The Sands of Time si continuarile evidente: Warrior Within si The Two Thrones.
Jocurile sunt extrem de captivante prin gameplay, dar aici ne intereseaza povestea.

Pe scurt, Printul(pentru ca dupa N jocuri tot nu are nume) vrea ca trofeu pentru cucerirea unei cetati, un pumnal aparent special. Pumnalul timpului. Apoi, vizirul, care este si consilierul personal al regelui, aduce in fata, ca prada de razboi, o clepsidra imensa, cu un nisip special, auriu. Printul deschide clepsidra folosind pumnalul, afland mai tarziu ca vizirul l-a pacalit sa rupa sirul timpului si ca un monstru oribil, Dahaka il va pedepsi pentru fapta sa. Astfel, Printul cauta salvare pe insula timpului, la insasi Imparateasa Timpului si la intoarcerea sa in Babylon, isi gaseste orasul iubit sub asediu. Moartea vizirului incheie ciclul, multumeste pe Dahaka si restabileste cursul timpului.

Desigur acest rezumat prezinta povestea celor 3 jocuri, dar am ales sa o fac asa, pentru ca am regasit in trailerele filmului elemente din toata seria, iar detaliile despre povestea filmului nu sunt inca accesibile.

Si asa, fara sa mai frecam duda, ii dam drumu, ca deh, daca e vineri, e trailer!



Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!


0 comentarii:

Post a Comment

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!