Powered by Blogger.

Ce facem la vara?

Ce ma enerveaza pe mine cateodata mintea omului... Incapatanarea, mentalitatea de turma, gandirea ingusta si inceata nu ma impresioneaza nici cat descoperirea unei noi planete, populate de viata. Vai Alki, suntem fascinati! Mai spune-ne de ce esti asa incruntat...

Uite care e treaba. Gandirea ingusta primeaza, si e concentrata in grupuri. De ce vor ma toti roackerii pe care ii stiu sa mearga la Vama Veche? De ce singuru' local in care o ard ei playaza doar black-metal? Si de ce pula mea se ataca toti daca le zici lucrurile astea?
Adica si mie imi place metalu' da nu tot si mai ales nu black. E poate singurul pe care nu il agreez. Nu pot, pur si simplu sa accept ca niste tipi imbracati in piele, pletosi si cu barba pot scheuna ca niste fetite. Nu e nimic masculin in asta. Uite, la celelalte genuri de metal nu se schiorlaie, se grohaie, vezi gothic metal sau death metal. Asa e mai barbatesc. Poate sunt eu tampit, si uit ca gusturile nu se discuta, da' cu toate astea, un blacker convins e vecin si tovaras bun cu mine, si pana si el e de acord ca sunt genuri mai bune, si ca black-ul nu e tocmai varfu' de lance in metal.

Stupizenia continua, ca roackerii astia de care zic eu(ca metalisti nu se pot numi) nu doar ca au o alegere tare stupida in gen, da' de la mic la mare, toti asculta acelasi lucru. Cum pula mea? Vezi oameni de 30-40 de ani cu copchile de 15-18 care asculta exact acelasi lucru. Cum pula mea? Plus ca toti cred ca folk-ul si rock-ul romanesc sunt super-tari. Din nou, cum pula mea?
Cum poti tu, mare "metalist" sa zici ca Iris canta misto, si ca Vama Veche(formatia, nu orasul) canta muzica de dor si jale? Pai ba, daca tu te intretii cu Cradle of Filth si dupa aia ascuti pe galbejitu' ala cum se screme sa zica "de vei plecaaaaaa" meriti un pumn si-un sut in cur ca sa-ti revii la realitate. Cine pula mea mai canta aceeasi muzica ca acu' 20-30 de ani? Poate doar AC/DC, da pe aia ii cunoaste si apreciaza oricine, insa pe astia ii stiu doar wannabe-urile de la noi. Mai bine astepti noul hit manea-rok a lu' Guta. Aia nu fac muzica cum n-a facut Cristi Minulescu cancer. Sincer. El are ceva la ficat, ceva nasol, nu cancer, doar o afectiune severa la ficat. Posibil o ciroza, da' ciroza nu e cancer. Si ai sa te gandesti "bine ma... cultule, atunci de ce e galben? de ce transplant?". Pai esti galben si cand ai hepatita. Orice afectiune hepatica duce la ingalbenirea pielii. Si transplat pentru ca celula hepatica se reface cel mai greu.

Apoi tampenia asta cu Vama Veche(orasul, nu formatia) ma scoate din minti. Se dau prostituate degeaba acolo sau ce sloboz? Si n-are rost sa citesti aici si sa te gandesti "eee cacat, n-ai fost acolo, nu stii, degeaba vorbesti". Mars ma! Marii "metalisti" se duc acolo, asculta folk, se imbata, se fut pe plaja si vin acasa. Ce tare. NOT! De ce Vama Veche? Eu pot face treaba asta linistit si acasa. N-am auzit un roacker sa zica ca merge la un festival rock la Sibiu, sau daca tot sunt lingai folkisti, si vor sa traiasca ca-n evul mediu, fara mess si haiFaiv, la Sighisoara. Nici macar unul. In schimb, daca vine Cradle la Timisoara, ei isi iau bilet inainte sa se confirme 100% ca o sa vina astia.

Ce experienta tare. Te duci ca prostu' 18 ore cu trenu', te imbraci cu cele mai tru haine ale tale, iti pui cele mai misto pierce-uri si iti tragi pe degete toate inelele din inox in forma de cap de mort si gheara si penis de soim doar ca sa ajungi acolo si sa iti dai seama ca esti intr-o gramada de idioti imbracati exact la fel, cu acelasi tricou ieftin luat de pe net. Moment in care ii iei la intrebari, sa vezi cine mai stie cum il cheama de fapt pe Dany Filth, si cate aparate auditive are ala care canta la bass. Ca asa o sa le arati ca tu esti de fapt fan mai mare, ca asta o sa te ajute candva in viata, ca o sa reusesti si o sa fii un pizdos care sta in spatele unui birou si downloadeaza porn in pauza de masa, castigand linistit careva mii de parai.

Dar e amuzant, pentru ca eu am aflat cum se distreaza roackerii astia. Vor sa faca ce fac metalistii si hardcore-istii, un joculet care demonstreaza cat esti de hardcore: Pogo. E superb sa vezi un mamut transpirat care vine cu 20 la ora direct in fata ta, iti impinge nemilos un pumn, iti scoate 3 dinti si iti rupe gura, te calca pe cap, te scuipa si trece mai departe.
La fel ca el fac si eu, va trag la muie, voua care va incadrati aici, voi care aveti tricou cu Rammstein si mergeti in club sa dati din cap si buci pe house. Muie voua, muie!

Asa ca nu va faceti iluzii, dragi cititori. Nu sunt anti-metal (cum am mai zis, chiar imi place, dar bine selectat), anti Vama Veche sau orice mai credeti ca sunt. Eu sunt eu, nu va grabiti sa ma separati, definiti sau intelegi, ca am momente in care nici eu nu stiu ce si cum despre mine.
Pana data viitoare, va las cu un adevarat Pogo. Cine ghiceste formatia primeste un salam si o paine feliata.



Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

3 comentarii:

  1. Perfect de acord la faza cu black-ul. Dar nu cred ca numai genul ala de oameni dau prin Vama. Stiu o gramada de oameni faini care isi duc verile pe acolo,in grupul lor mai restrans si se simt bine. Inca imi mentin dorinta sa merg acolo, macar sa vad ce e, desi sunt convinsa ca nu o sa fie doar privelisti placute...gen un blacker mai sus amitit vomita la 5 dimineata in fata cortului tau. Not good at all. Si totusi...eu merg in Vama:D

    ReplyDelete
  2. m am pierdut si eu pe aici ( nu stiu cum pula ) dar cacat asta e ... Caliban-I sold myself fiindca pe asta fac mai tot timpu pogo fanii la concerte ( i can has salam si paine :o3 ? ) whateva` asa e peste tot , se gasesc si cacanari ce plm ca asa i lumea ; e de vina si anturajul din care face parte respectivu` Pulica Franaru care asculta JB -> BJ :> peace diud si spur la injurat in continuare ca iti mai treb inca vreo 2 vieti sa scrii despre toate cacaturile care ne apasa .

    ReplyDelete
  3. Daca sunteti interesati sa vizitati Serbia in vara aceasta, pe o perioada de 11 zile cu 170 euro luati legatura cu mine. Pretul include transport, 10 nopti cazare 3 stele, intrari la toate obiectivele turistice vizitate. Pentru mai multe detalii si programul pe zile contactati-ma la nr de tel 0737173006 sau prin e mail la bogdandinpitesti@yahoo.co.uk

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!