Powered by Blogger.

Şah la rege!

În primul rând, vreau să expun faptul că sunt apolitic. Nu-mi psd pnl, prm sau pnţcd. cplm? Însă ideea votului liber a dus la alegerea de preşedinte. De aia nu mai înţeleg ramura regală a ţării. Adică o înţeleg dar nu o tolerez. Adică o tolorez, dar până mă calcă pe pulă. O găsesc inutilă. În ce univers cunoscut, o să vină ceva revoluţie sau lovitură de stat, o să dea jos preşedintele, şi fostul rege o să revină la putere? În ăla în care Botezatu' e heterosexual şi Oana Roman e bună.

Scurtă lecţie de istorie şi incursiune în teoria conspiraţiei demonstrată:
Lumea a fost condusă, întotdeauna, de un grup mic de sărăntoci, concepuţi în aceeaşi fâneaţă. D'aia toţi simandicoşii regali îs veri între ei şi se pupă doar pe gură şi-n cur. Nu au doar sânge albastru, dar şi şase degete.

Eh. În ultima vreme, nişte căcănari cu coaele cât stafidele, s-au găsit să se arate ofensaţi la adresa lu' cheag de a fost rege. Subliniez a fost. De fapt, mă opresc din scris si pun bold. Aşa. Boldesc a fost. Păi care e treaba cu regele? Că nu e român. Adică e, dacă o iei politic, ca s-a născut aici. Dar în aceeaşi măsură, un ţigan cu buletin e român. Revenind. România n-a mai avut rege de pe vremea lui Mihai Viteazul. Nu mai fiţi oligofreni. Fostul rege se numea de Hohenzollner. Un nume veritabil românesc, nu? Şi pe Mihai Viteazu l-au tăiat ungurii, pe unguru' ăsta, de fapt, pe tac-so, adus cu forţa şi pus rege aici de unguri şi nemţi, să nu se găsească un român să-i necrofileze arborele genealogic?
De asemenea, să-i bag filetanta în ochi lu' regele Mihai. Şi în sclifosiţii ăia de Sturdza. Că ei este franţuji şi n-are Ţ. Şi ce prinţi, descendenţi, ce pizda mamii lor? Coae late prinţul Paul, cu nevastă-sa aia, tunsă bob, se dau ciumeţi că au copchil la 180 de ani? Nu cumva ăla se gândea să candideze la preşedenţie? Cine, în Europa asta beşită a mai auzit de stat cu preşedinte, rege, împărat, duce? Poate oi fi de fapt şi eu vre-un conte, ceva.
Conte-ază pe mine c-o fut pe mă-ta...

P.S.
Aş cumpăra şi încărca o cartelă Cosmote, ca să câştig chitara lu' Smiley şi să o sparg ca AC/DC în concerte. Dar nu de scenă, ci de muia aia a lui de bidon opărit. Dar Smiley e băiat fain. De fapt, sugeţi pula. Smiley şi Fuego sunt cei mai tari. Îmi place când se fut între ei. În pizde.

16 comentarii:

  1. Daca anul asta tot e treaba cu Romania la istorie, n-ar fi rau sa aduc articolul asta ca eseu. Presimt un 10.

    ReplyDelete
  2. Man, in mare sunt de acord cu parerea ta, cu niste mici exceptii care o sa le si scriu.Nici eu nu-i halesc pe maimutoii care spun ca un pula bleaga are mai multe drepturi pt. ca l-a fatat vaca de ma-sa intr-o familie regala si e smecher pe viata, fatza de un copil care se naste in Somalia si e condamnat poate sa moara de foame, sau sa se imbolnaveasca din cauza subnutritiei si mizeriei => ma pis pe "sangele albastru" si pe regalul lor familion.
    Ce vroiam sa-ti spun si poate o sa ma injuri, dar sa stii ca ma doare in pula:
    1. E o paranoia sa crezi ca pula flasca ala care probabil ii tremura mana pe pula cand se pisa o sa mai conduca tara in viata lui, deci si subiectul in sine e o paranoia.
    2. Votul liber face ca votul liber sa fie furat, asa ca imi bag pula in votul liber, combinatia manele-politica, democratia la romani, si toti presedintii Romaniei in special in Basescu, in morti lui si cine l-a votat. Amin
    3. Epic fail aici, Mihai Viteazu n-a fost rege, Romania si toate formele statale romanesti au avut domnitori, voievozi, cel mult cnezi. Romanii nu au avut regi in afara de Hohenzollern, nu Hohenzollner totusi, in fine, probabil tu te refereai la domnitori pamanteni.
    4. Ca e sau nu roman nu e o problema, ca si inainte am avut domnitori straini spre exemplu fanariotii, dar poporul roman in istoria lui de cand se stie nu a fost organizat in regate nici regi n-a avut asa ca nici nu cred ca ii trebuie acum.
    Hai, noroc!

    ReplyDelete
  3. Daca duci un eseu ca asta la scoala iei 2, nota la purtare 4 si exmatriculat din scoala :))

    Alki. DOAR DOUA CUVINTE ! ESTI DILAU ! [nu dildau, ci dilau]

    PS: dilau inseamna nebun :)))

    ReplyDelete
  4. Întreaga asta adunătura de discuţii ce-l aduc în faţă pe rege, mi se pare un căcat maxim. Încă o chestie care să ne abată de la realele probleme ale ţării ăsteie. Încă un căcat mediatic menit să facă proştii să belească ochii pe sticlă şi în ziare.

    Personal, consider familia regală o necesitate pentru România. Şi consider o formă de guvernământ ca monarhia sau comunismul mai mult decât necesară în ţara asta. Că democraţia nu prieşte nimănui aici. Nu de alta, dar sunt prea mulţi români care gândesc. Prea mulţi...

    ReplyDelete
  5. dragi vizitatori ai blogului lu'Bloo...incep prin a va spune ca pe ''domnul Alex Negrea'' il doare fix in pl de parerea voastra care e strict personala...pe mine ma deranjeaza doar un singur lucru si nu ma refer la ultimele comm-uri de pe articolul postat cel mai recent ci in general...mai jos de articol este afisat un numar de ratati sau ratate care nu au altceva de facut decat sa isi dea cu parerea la parerea lui Alki, care oameni buni, este deja expusa!!!sunt ferm convinsa ca majoritatea sunteti prea inapti pentru a intelege esenta a ceea ce v-am spus eu asa ca ,dupa cum spune si Alki continuati sa''mancati cacat '' ca doar de, trebuie si el sa se amuze un pic pe seama voastra

    ReplyDelete
  6. Lavinia, atât timp cât comentariile sunt permise, iar Alki nu impune nicio restricţie cu privire la cei şi cele care îşi dau cu părerea, e greu să crezi cele spuse de tine au vreo prea mare relevanţă. Într-adevăr, îs mulţi inapţi care cred că au ceva "interesant" de spus, dar cine eşti tu să le refuzi dreptul de a fi proşti sau da a arăta în public că sunt proşti?

    Ca fapt divers aşa...

    ReplyDelete
  7. :)) in primul rand te contrazici singur...in al doilea rand eu nu am interzis nimic si nici nu as avea cum sa fac asta.si eu am specificat foarte clar ca nu ma refer la ultimele comentarii ci in general... acum ca te-ai simtit tu ofensat asta e partea a 2-a,si cred ca esti de acord cu mine ca unele comentarii nu isi au rostul aici.

    ReplyDelete
  8. Ce repede ai sărit cu replica, deşi e cu aprobare de comentarii...

    Uhm, nu văd cu ce mă contrazic. Ajută-mă puţin. Şi de nu-i cu supărare, de eşti acea Lavinia de m-a abordat pe feisbuc, îmi răspunzi acolo, nu aici, că nu doresc să fac chat (deşi nu doresc nici să rămân fără ultimul cuvânt...). Şi nu, nu mă simt cu nimic...
    Uhm, da, îs destui tălâmbi care, din tot căcatu' înşirat de Alki aici, lor le sar în ochi doar înjurăturile, dar asta e. Îs şi ei "de-ai noştri". Dar ăşitia sunt, atâta pot. Analog, cum pe Alki (sau pe mine, pe tine sau pe X) îl doare în cur de părerea lor, la fel şi ei trăiesc cu cureri în cur faţă de multe...

    ReplyDelete
  9. Cacă-te pe Cozmoteu. Da' şi pe Oringi, că mă scot din sărite rău de tot... Îmi expiră abonamentul şi acu' când să-l închid cică nu-mi lasă numărul pe Prepay, mi-l închid că deh, aşa procedează de un an de zile după regulile alui de Sus!

    Deh, să vezi ce ţeapă le trag eu lor când o să portez numărul...


    Vis-a-vis de subject, îţi CER în numele OMENIRII care te mai citeşte (dacă tot..) să investighezi pour moi şi să dai în scris numele celor 20 (cei mai cei, ăi principali) de oameni care conduc partea economică a lumii. Nu confunda cu masonii, mă refer la ăia de dau virusuri când rata natalităţii creşte... bla bla. Acu' să te văd. :))

    ReplyDelete
  10. laviana esti o "emo" care se pisa in sus de tare-n cleanta ce e pe internet.
    Asa pare din vocabularul tau.. Invata sa vorbesti corect gramatica limbii romane si dupa jignesti tu pe cine vrea pula ta, inapta si redusa mintala ce esti :|

    ReplyDelete
  11. @Anonymous:
    Ti se pare ca noua sau lu' Alki ne pasa de parerea ta, sau ne crezi asa oligofreni ca tine incat sa nu facem diferenta intre "dildau" si "dilau"?
    Hai mars de pe blogu' asta si baga-te in seama cu cineva pe masura ta(autistii cu IQ-ul mai mic decat numarul de la papuci care te-au facut pe tine).
    Cu SCARBA, Alfy. ;)

    ReplyDelete
  12. Alfy, inainte sa te "injur", vreau sa stiu daca faci echipa cu Alki, desi el nu mi-a pomenit nimic de tine. Prin concluzie, nu esti deloc important.

    Vezi tu... pari cam prost, chiar daca urmezi o cauza oarecum nobila, si aceea de a-i lua apararea lui Alki si de a-i starpi comentatorii.

    ReplyDelete
  13. Uite cum unii mănâncă căcat... mult.

    ReplyDelete
  14. Alki, posteaza un articol, ca astia o iau razna! Sper sa fie doar de plictiseala...

    ReplyDelete
  15. @ ∞: In primul rand nu, nu fac echipa cu Alki, doar imi exprim parerea despre comentatorii care se baga in seama precum chilotii in cur incercand sa para destepti desi nu au suficienti neuroni pentru o amarata de sinapsa (Anonymous in cazul de fata). In al doilea rand nu e nevoie sa ii iau apararea lui Alki(desi in commentul meu de mai sus cam asta pare ca am facut) pentru ca el se descurca destul de bine si singur in a-si starpi comentatorii.
    In al treilea rand, mie nu imi pasa ce parere ai tu despre mine. Daca nu iti convine sau nu intelegi ce am postat si cui m-am adresat prin postarea respectiva exista mai multe optiuni pt tine: 1. Apesi Alt + F4; 2. Mananci cacat in alta parte; 3. Nu mananci cacat.

    ReplyDelete
  16. Si daca avem aceeasi parere referitoare la un anumit subiect,care-i problema ta biatch?Lavinia,vezi X acela mareee si rosuu din dreapta sus?Apasa-l sa vezi ce se-ntampla!:)

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!