Powered by Blogger.

Ghiceşte vedeta!

Am zis aici că dau nişte premii şi că o să insist cu ele. Damir, cititor fidel de pamflet, a avut onoarea de a i se decerna premiul "Pula mumificată de aztec", iar acum pun la bătaie al doilea premiu din listă. De o rezistenţă incredibilă şi o duritate fantastică, supra-omenească, puteţi câştiga 3 floci de-a lui Chuck Norris, pe care puteţi să-i folosiţi ca aţă la pescuit balene, ca funie la spânzurătoare, ca o capcană pentru ăştia prea tru-işti, alternativi, hipsteri sau ce altă specie urâţi şi vreţi să torturaţi în chinuri, şi aşa mai departe. Totuşi să nu încercaţi să îi rupeţi între dinţi, ca pe liţa chinezească, că rămâneţi ştirbi. Mai degrabă îi puneţi în vitrină sau în peştele de pe televizor, sau pe pian în baie, sau oriunde doriţi ca să îi stăpâniţi sănătoşi.

Ca să intraţi în posesia lor, trebuie să ghiciţi vedeta din poza de mai jos şi să îi spuneţi numele într-un comentariu mai jos. De acolo mă ocup eu. Vă dau şi un indiciu: îl mai ţineţi minte pe LMFALFI? Nu. Normal că nu. Ei, LMFALFI şi-a ratat cariera de ţopăitor, şi-a dat-o pe chesti mai old-school. Cine vrea LMFALFI să fie acum? Nu spun nimic, decât Guns'n Roses.




Mult noroc tuturor participanţilor pentru premiul "3 floci de-a lu' Chuck Norris"!

3 comentarii:

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!