Powered by Blogger.

Omul Invizibil

Omul Invizibil e ciumete. El este invizibil şi asta îl face ciumete. El nu are nevoie de haine, pentru că este invizibil. Dacă ar avea haine, acestea l-ar face într-o oarecare măsură, vizibil. Desigur, capriciile vremii îi pot da de furcă, pentru că, dacă eşti in curu' gol la -25 de grade, nu mai eşti ciumete, oricât de invizibil ai fi.

Omul Invizibil e ciumete. El are pula invizibilă şi asta îl face ciumete. Când Omul Invizibil îşi fute femeia, e cel puţin ciudat, mai ales dacă Omul Invizibil are un geam mare, şi vecinii pot pândi. E şi mai ciudat dacă vecinii lui sunt foarte credincioşi, pentru că dacă o pândesc pe femei-sa goală călare pe Omul Invizibil, făcând meserie, o să creadă ori că levitează, ori că e posedată. Mai ales dacă şi geme sau ţipă, pentru că e foarte satisfăcută de pula invizibilă.

7 comentarii:

  1. Heeeiii!!! :))

    "Dac-as fi invizibil, m-as da cu fond de ten ca sa ma vezi."

    ReplyDelete
  2. Ciumete ce inseamna ? Nu sunt familiarizat cu termenul :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. E greu de explicat termenul în sine. Dar, în exemplu, Mirea Badea e ciumete. El s-ar bate cu toţi, n-are frică şi doarme cu un ochi deschis ca vrăjitoarele. Înţelegi tu...

      Delete
    2. M-am prins acum, daca ai zis ca mircea badea e ciumete :))

      Delete
    3. Hmm, cred ca e de la tine. Merge foarte bine :-s

      Delete
  3. Boss o recomandare...pentru tronul tau de domnie...
    iati cate un personaj...nustiu politic...divertisment..pana mea..si trage-i o spoiala cu scuipat..cu numai tu sti... !

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!