Powered by Blogger.

Tara lui nimeni-voda...

Am trait sa o vad si pe asta...
Azi e miercuri, si va avea loc o sedinta, ceva gen Guvern vs. Parlament pe o tema care nu e noua nici cat negru sub unghie, si anume plantele etno-botanice. Pentru cei ce nu stiti ce si cum, urmeaza explicatia.
Plantele etno-botanice sunt plante tratate chimic care, consumate in diferite metode, au efecte euforice, halucinogene. Le gasiti la weed-shopu' din colt. Cum era de asteptat, odata cu aparitia lor, tineretul a sarit pe ele ca p'o butelie. Astfel, se creaza locuri de munca, tara primeste venituri din taxele si impozitele aplicate si adolescentii rad nevoie mare.
Pana acum toate bune si frumoase, insa, ca in orice domeniu, se fac si abuzuri. Cativa cred ca au aripi si zboara de la etaj, altora le sare inima, altii vad personaje ciudate pe langa ei si uite asa, etno-botanicele ajung la urechea conducatorilor si azi, mare disputa mare, daca sa le interzica sau nu.

Detalii pe Mediafax.

Ok, probabil tu, acum, cand citesti, esti stupefiat si ma injuri la modul: "ce ma... vrei sa fim niste drogati? sa le interzica ca moare lumea de la ele..."
Sa mori tu?
Iata ca in Olanda iti poti lua tot ce vrei de la supermarket de pe raft. Si nu moare nimeni, nu plange nimeni, nu se dau legi stupide.

Comparativ cu alte substante, etno-botanicele au facut cel mai putin rau. Cam cati mor anual de la alcool prin ciroze si alte afectiuni interne, cauzate de consum de alcool necontrolat? Cati mor in accidente rutiere, in bodegi si baruri sau in spitale in jeg?
AAA... pe aia nu-i vedem.

Sincer, le-as legaliza toate, de la cap la coada, sa ii vad pe toti o juma' de an sparti. Apoi fac pariu cu oricare din voi ca 80% se lasa de ele din plictiseala sau lipsa de bani.
Si pentru ca asta e o tara de cacat, intr-o lume de cacat, plec pe Marte!



Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution
Hai cu ma-ta!

4 comentarii:

  1. Asta-i continuarea la folozofarea noastra de acu 2 zile ? :))

    ReplyDelete
  2. :)) Frate fiecare cu parerea lor , olanda e olanga si romania e ... departe:)) dar daca ... (droguri nu prea le-as zice) aceste substante ajung sa fie consumate tot mai mult in randul tinerilor ,,, ce se va intampla ?
    - probabil o sa zici : - nu va mai fi criza s.a.m.d , toata lumea o sa fie ok , high si etc.,
    - dar din punctul meu de vedere... unde se ajunge cu astea , ganditi-va la viitorul vostru, o sa scoti niste copii cu 3 capete si-o tzatza sau nu o sa mai ai asa ceva , probabil vei arata mai distrus decat aia pe care i-a prins radiatziile de la Cernobil :)) ... deci ganditiva unde se ajunge , ... si daca tot credeti ca vb aiurea, sa nu credeti ca nu am incercat si eu ... stiu cum e si nu mai am nevoie .... dar ce sa zic parerea voastra si o respect , oricum buna idee cu blogu' asta poate cineva imi da si mie dreptate daca citeste ce am postat aici :D ciao !

    ReplyDelete
  3. Eu n-am zis sa le interzica, dar sa puna totusi niste limite pe ele. Ca am bagat si eu de toate de N ori si n-am avut nimic decat crize de ras. Intradevar, la prea mult "se schimba lumea" da' in mod normal, ce e interzis e tentant. Deci o sa se vanda mai urat acum pe sub mana, mai ales ca acum stie lumea de ele. Inaintea lor, marijuana, cannabis sau hasis erau un lux, nu le vedea oricine si nu si le permitea oricine. Asa o sa ajunga si skunk-ul, doar ca mai ieftin, deci mai accesibil. Si ce o sa faca? O sa dea puscarie 10 ani unui pici de 15 ani caruia i s-a facut rau? Ma indoiesc strasnic.
    Dar cum am zis, asta e tara lu' nimeni-voda, deci ma astept la orice!

    ReplyDelete
  4. nu am inteles niciodata care a fost faza cu cacaturile astea de plante etnobotanice. noi, ca romanii, preferam sa legalizam subst chimice decat planta in sine. le-am incercat pe toate, si nu mi s-a facut rau, nu am murit si nici nu am ajuns pe la spital, dar in orice caz mi s-au parut un cacat fata de marijuana. sormea a lucrat intr-un spice shop si am stat si eu cu ea de cateva ori, incat sa-mi dau seama ca o gramada de oameni fumeaza, nefacand exceptie, desigur, iubitii nostri cocalari. dealtfel, veneau multi si isi lasau mobile, haine etc sa isi cumpere tot felu de chestii de tras pe nas [unele care provoaca mai mare dependenta decat cocaina]. nici asa nu ar trebui sa se procedeze, dar mnah ..cerem deja prea mult. si cum in romania se afla doar ce vrea conducerea, nimeni nu o sa afle de marii scriitori [ex: the one and only EMINESCU] cum bagau opiu la greu si cannabis :) tara tot de cacat ramane, conducerea la fel si nu ma astept la nici o schimbare in urmatorii 50 de ani. ft tare postul, ma bucur ca cineva isi da totusi seama in ce tara de cacat traieste. bafta :)

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!