Powered by Blogger.

Ceva cu martie...

Mi-au spart capu' azi, de fapt ieri, cu massuri si mailuri si commenturi toti, care cum au apucat. Da ma, stiu ca e Martie, ca vine primavara, ne dam unii altora cacatisuri mici cu funie dinamovista(alb-rosie) si cu bold. Mai stiu ca saptamana viitoare primeaza femeile. Cum s-a ajuns si aici, habar nu am. La altii e "mother's day" nu ziua femeii. Nu conteaza. Nu ma asteptam la ceva mai mult din partea romanilor, ca vorba aia, e cum zice Ombladon, "aveti 365 de sarbatori intr-un an", si deja nu m-ar mira ca prin 2020 sa serbam si noi Ziua Recunostintei, ca Halloweenul deja l-am asimilat in mare parte.

Si ce am facut eu de martisor? Cel mai caritabil gest. Am stat acasa. Sunt satul pana peste cap de febra asta a "sarbatorilor". Craciunu' si Pastele au devenit sinonime cu shopping, Mosu' si Iepurasu' sunt doar agenti buni de vanzari, Halloweenul e un pretext bun sa-ti arati adevarata fata, imbracat in hartie igienica si grohaind prin bar ca un alcoolic, ca deh, tu esti mumie... nu?
Oricum eu serbez doar de doua ori pe an. La revelion si de ziua mea, si atunci
de cele mai multe ori singur, ca ma seaca replici la modu': "ma nu dai si tu de baut de ziua ta?". Pai ce contributie ai tu ca eu m-am nascut acu cativa ani pe vremea asta? Si chiar daca ai avea, de ce as deveni eu deodata darnic si altruist si mi-as fute banii cu tine?

Si uite ca scriu si inchei articolul asta cu aceeasi bataie de joc si durere-n cur. Pana data viitoare, o larevedere placuta.

A da, ca sa nu uit si azi, ca ieri am uitat, E-book-ul de saptamana asta:


TITLU: How to fuck a woman's brains out
AUTORI: ThornDaddy, Dollie Llama
Format PDF

Nu are rost sa explic ce si cum in cartea asta, ca va puteti da seama(si drumu') dupa coperta. Bagi-scoti etc. Spor la futai!

Download aici.

Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

2 comentarii:

  1. noi suntem niste catelusi care canta dupa cum danseaza unu cu "portofelul" mai gros. pana la urma ce vrea sa zica alki e ca noi ne pierdem identitatea nationala!! nu toata, nu acum, dar asa... de la un an la altu...un pic ... mai lipsesc ungurii cu oficializarea limbii maghiare (nu toti sunt asa...doar cei perversi de la putere) si dupaia rusii cu republica moldova si uite asa ajungem inainte de 1600! ca in loc sa evoluam noi mai degraba ne intoarcem la origini... tot ce a insemnat cultura si valori romanesti au fost "privatizate", vandute si instrainatate si noi am ramas cu buza umflata si am devenit o natie de consumatori ca de produs nu mai avem ce ...decat prin italia sau spania de acu!

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!