Powered by Blogger.

White and Proud 14

Tara pulii. Se pune pret pe asa zisa "cultura" de pe la noi, prin privare de libertati. Libertatea fundamentala a individului este cea in gandire, esti liber sa gandesti ce vrei si apoi libertatea de exprimare, care o sustine pe cea de gandire. Gandesc orice, deci spun orice. Astea sunt native, nu-ti pot fi luate. Daca ti le ia cineva, nu mai ai liber arbitru, si aici e buba, ca ala poa' sa fie divin(daca esti religios) sau natural(daca esti... om), oricum ai alege, il ai. Deci eu tre' sa fiu liber sa spun orice oricand, in limita in care nu aduc ofense altcuiva.

Deci nu inteleg de ce se trezesc marii conducatori de moravuri ale natiuii sa puna "bip" cand cineva zice "pula" sau patratele negre cand cineva arata pula. Se pare ca CNA-ul tot un cacat de institutie e, chiar daca s-a dus la dracu' Ralu Filip. Nu destul s-au tot frecat astia cu fiecare formatie care a indraznit sa promoveze un mesaj, chiar daca a facut-o intr-un mod considerat violent, obscen sau vulgar.

Si azi ma opresc la clipu' pe care l-am postat mai jos, mult mai jos, "Plec pe Marte". Stiti piesa prea bine. Ideea e ca in clipu' ala apare Cheloo cu un tricou pe care scrie "White and Proud 14", adica "Alb si Mandru 14". Ce e gresit in asta? Iata ca s-au gasit unii care sa gaseasca si aici o buba. Mai exact Alianta Civica a Romilor. Iata si explicatia: reprezentantii ACR considera tricoul ca propaga un mesaj ce incita la violenta si ura, ca reprezinta un simbol fascist, rasist si xenofob.

Raspunsul lui Cheloo e scurt si la obiect: "Cine a inventat cuvantul rrom sa-mi suga pula! Da, am spus white and proud. Mie imi place culoarea pielii mele. E o rusine sa fii nationalist? Eu sunt nationalist. Care e problema? Ce inseamna asta, ca va arunc in aer cladirile? Au invatat sa citeasca in engleza sau si-au luat traducator, ca ei nu prea merg la scoala si o ard cu acordeonul. Nu mi se pare corect sa fi pus la zid pentru chestia asta. Mi se pare o jignire totala. E o crima sa fii alb? Revin. Am instigat la ceva? Eu am voie sa port ce tricou vreau atata timp cat nu instig la exterminarea lor sau la orice altceva. Ei m-au jignit pe mine prin chestia asta. Si asta arata ca Romania este o tara de cacat condusa de fraieri"

Asadar, cine pula mea e rasist? Cum se face ca doar albii sunt aia rasisti, si tara asta da facilitati mai mari minoritatilor? In facultate intra un tigan cu nota 5 in fata unui roman cu nota 7. Daca spui "nigger" ofensezi, da' daca ti se zice "snowflake" sau "whitey" e ok? E acelasi fel de ofensa.
Dar vai noi nu discriminam, ca suntem toti oameni si suntem toti la fel. Atunci sa fim egali cap-coada. Ori toate culorile ca una, ori lasati lumea sa zica ce vrea cand vrea cat vrea despre cine vrea.

Eu daca vad un tigan cu tricou pe care scrie "sunt tigan si sunt mandru" ce ar trebui sa fac? Sau daca altii poarta ecusoane cu "Sustin Brasovul", "Iubesc Iasi-ul", "Bucuros ca sunt Sucevean" ar trebui sa plang in pumni sau sa ma simt ofensat?

Dupa cum se vede, e gresit sa fii mandru de ceea ce esti in aceeasi masura in care e gresit sa urasti pe altii pentru ceea ce sunt. Cineva tre' sa-si scoata capu' din cur. Daca lumea asta e rezultatu' lucrarii divine, nu sunt impresionat.

Cum zice insusi Cheloo, in melodia Definitia 24378: "Nu sunt o cioara, sunt de rasa superioara". Si am sa imi fac tricou cu versu' asta si cu White and Proud doar ca sa ma cenzureze si pe mine sau eventual sa-mi beleasca pula.

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

52 comentarii:

  1. Chiar daca e foarte vulgar articolul, e genial;) Bravo!

    ReplyDelete
  2. Tot respectul meu,dupa ce am citit acest articol imi fac si eu tricou :)

    ReplyDelete
  3. bun articolul...dar Cheloo a mai zis "nu suntem nationalisti,nu dam 2 lei pe tricolor (sau tricolori,ma rog nu tin minte) " asta cum se explica? nationalismul nu are legatura cu rasismul,prin urmare nu e nationalist,nici rasist...e doar mandru ca e alb si nu-i plac tiganii.E alegerea lui si e ok...ciudata totusi faza de la "din coltul blocului".Moarte capitalismului!

    ReplyDelete
  4. sa-i arda gazul pe toti coloratii care sar in sus...ei vorbesc de rasism...jeguri ce sunt

    ReplyDelete
  5. NEGRII sunt mai originali si mai adevarati, si tot ce vreti voi decat albi in materie de RAP, e cultura NEGRILOR muzica asta, si nici un alb nu le-o poate fura si nici n-o poate face mai bine decat un negru, oricum daca ar fi sa fie, ei au destule motive sa ii urasca pe albi pentru ceea ce le faceau in trecut, dar uite ca nu ne urasc, PACE !

    ReplyDelete
    Replies
    1. da dar noi vorbim despre acum si nu trecut si NU vorbim despre rap si despre cum negrii sunt niste nespalatii dracu si daca le zici ceva intri in puscarie da daca iti zic ei ceva NU e rasist cum vine asta ?

      Delete
    2. Vai, ce le-au facut albii negrilor in trecut... vai, i-au dus sa munceasca pe plantatii, i-au luat din Africa si i-au adus in nenorocita asta de Europa si America... vai, saracii de ei... Dar uiti un lucru, primul detinator de sclavi al Americii a fost un negru (Anthony Johnson); negrii erau oricum obisnuiti cu sclavia la ei acasa in Africa. Albii n-au facut decat sa-i scoata din cacat. Dar vezi tu, au si ei nevoie de o justificare pentru crimele pe care le fac acum, pentru violuri si jafuri. O justificare, ca deh, nu poti sa recunosti ca esti o maimuta abia data jos din copac care nu se poate adapta unei societati cu reguli stricte si un anume mod de comportament. Cat despre RAP, te asigur, albii il fac mai bun ;)

      Delete
  6. PENTRU DUMNEZEU NEAM SI TARA ! ! !
    ANTONESCU R.I.P.

    ReplyDelete
  7. gie-man..trebuie sa te contrazic..poate ai auzit de eminem..el este alb..din detroit..si este un rapper mai bun decat multi negri=> ca nu conteaza culoarea..totul este sa o faci bine

    ReplyDelete
  8. sincer, negru nu inseamna tigan. cuvantul tigan care trece in rrom se refera la miros,educatie,comportament social. rromi= hoti, miros urat, lipsa educatie, si implica cuvintele exterminare, Siberia, Antonescu

    ReplyDelete
  9. imi spune si mie cineva de unde vine 14

    ReplyDelete
    Replies
    1. We must secure the existence of our people and a future for white children” sunt 14 cuvinte --(ro: Trebuie să protejăm existența poporului nostru și viitorul copiilor albi).[

      Delete
  10. si eu imi fac tricou:D

    ReplyDelete
  11. Si eu mi-am facut triciu, ar trebui sa ne facem cu totii

    ReplyDelete
  12. 14? 2 fraze din Mein Kampf, cartea lu' Hitler, care se refera la protejarea femeii ariane si a pruncului pur arian, pentru pastrarea rasei pure.

    ReplyDelete
  13. de unde luam tricouri?????

    ReplyDelete
  14. genial articolul!!! F tare!

    oricum si eu imi fac tricou...

    Bata-i lucru rau tigani... Eu locuiesc intr-un orasel mic si linistit... si intr-o seara pe la 10 m-a atacat unu pe strada. Deci unde-i rasismu? K dak faci plangere la politie esti rasist nu?

    Macar cativa ani sa mai fi trait maresalu Ion Antonescu!

    si app... in utlima luna de sc... era sa-mi scada media la purtare pt k i-am zis la diriga k pt mine democratia din Romania e egala cu 0 si k sustin nazismul si pe Hitler!

    Heil Hitler!

    ReplyDelete
  15. Aveti idee de unde as putea sa fac rost de un tricou ca al lu` Cheloo?

    ReplyDelete
  16. Genial articolul. Daca tiganii sunt considerati a fi egali cu noi, de ce toti bubuie de prosti? Unde ati vazut tigan sa nu asculte manele? Unde ati vazut tigan arhitect pe la Luvru, sau pula mea stie pe unde? Unde ati vazut tigan care sa aiba un vocabular cat de cat decent sau sa scrie corect din punct de vedere gramatical? Pot tolera oamenii prosti. Nu pot tolera oamenii prosti care se cred destepti. Pace tie, moarte lor.

    ReplyDelete
  17. de unde pot sa cumpar un tricou ca al lui Cheloo ???

    ReplyDelete
  18. eu mi-am facut unu aproape identic la o "imprimerie" de tricouri .... 35 lei in orice oras exista asa ceva... Fac un apel la toata lumea sa ne facem fiecare cate unu(cel putin).

    ReplyDelete
  19. Am citit articolul..mi s-a parut interesant. Am vazut acolo ca zice Cheloo cumva ca este nationalist. FRATILOR!! Pe asta s-o creada Mutu!! Ce nationalist e ala care a scris melodii fiind in trupa Parazitii ca "Fuck you Romania"? sau altele de gen in care tara noastra este criticata pe toate partile si injurata? =)) Voi chiar credeti asta? Cata lipsa de judecata...din punctul meu de vedere NU mi se pare ceva de mandrie a fi alb sau negru..NU conteaza culoarea pielii!! Cei mai mult conteaza culoarea sufletului,dragilor. Sunt atatia albi infecti pe pamant care au sufletul NEGRU! Tin sa zic ca sunt romanca. Dar mi se pare un jeg sa scrii "White and proud" pe tricou si sa si apari la tv asa..chiar daca tu ai intentii "nationaliste" si nici de cum instigatoare la fascism si xenofobie. Tu ca destept apari asa..dar altii prosti care privesc se gandesc la altceva..si uite asa se renaste sentimentul urii fata de altii. Sau spre exemplu: un negru african care sta in Romania..priveste la tv melodia asta si vede tricoul..poate el nu stie de TZIGANI..se simte ofensat...totusi..

    ReplyDelete
  20. sia facut singur tricou cheloo a zis intrun interviu

    ReplyDelete
  21. Genial articolul. Daca tiganii sunt considerati a fi egali cu noi, de ce toti bubuie de prosti? Unde ati vazut tigan sa nu asculte manele? Unde ati vazut tigan arhitect pe la Luvru, sau pula mea stie pe unde? Unde ati vazut tigan care sa aiba un vocabular cat de cat decent sau sa scrie corect din punct de vedere gramatical? Pot tolera oamenii prosti. Nu pot tolera oamenii prosti care se cred destepti. Pace tie, moarte lor.



    exemplu : Connect-R

    ReplyDelete
  22. @Dani
    cand zice versul ala se refera la majoritatea romanilor , nu la el , respectiv ei (parazitii) .. daca intelegi ce vreau sa spun

    ReplyDelete
  23. Sa ne intelegem. Connect-R a facut acelasi lucru la premiile muzicale de la Craiova, unde a aparut cu un tricou alb pe care scria cu negru "SUNT TIGAN". Atunci, daca mergem pe reversul medaliei, Cheloo a "ofensat" tiganii, Connect-R a ofensat alb-caucazienii ?

    ReplyDelete
  24. am vazut cum tiganii au furat o poseta , unul a vrut sa ma ia la bataie k nu stiam cine e el.a sarit in fata mea si a inceput sa ma impinga.atunci tot minoritate sunt nu este asa?ei au numai drepuri.nu zic k tiganii nu au oameni culti dar si-au cam luat-o in cap.

    ReplyDelete
  25. Ai perfecta dreptate...dc numai albi sunt "rasisti?"..e o tara de 2kt,e o lume de 2kt!

    ReplyDelete
  26. bai frati mei ALBI tiganu tot tigan e si n ziua de paste. eu an copilarit cu ei si le cunosc cel mai bine comportamentu si felul de a fi sunt niste jigodi.ei se nasc rasisti.in orice casa de tigan te duci si nu esti tigan aia intreaba"cine e Romanu asta"?sa poata sa te arda.muie la toate ciorile.pacat ca noi Romani nu suntem uniti cind vedem ca tigani fac o faradelege inainte sa i dam pe mina Politiei sa le aplicam o CORECTIE.Got Mit Uns

    ReplyDelete
  27. Bine ca mai sunt din astia ca parazitii sa zica lucrurile pe fata, mi-ar place sa fiu ca ei

    ReplyDelete
  28. sincere felicitari pentru articol
    am citit multe lucruri pentru acest fapt insa putini au sustinut ideea ta

    ReplyDelete
  29. eh, daca cheloo nu`i rasist lasa ca sunt eu. ce plm se ingrijesc ciorile imbacsite de ce zic albii de spre ele, cand ar trebui sa se ingrijeasca de semenii lor si sa-i califice pt o munca nume sa puna carca la munca nu sa intinda mana. ar trebui si la noi in tara un k.k.k. ca-n america sa starpeasca toti rromii, antonescule, unde esti tata? :((

    ReplyDelete
  30. ... cu o singura problema, pe care poti s-o remediezi:
    "Deci eu tre' sa fiu liber sa spun orice oricand, in limita in care nu aduc ofense altcuiva."

    NU!!! nu ofensa, ci vatamare corporala, actinue fizica contra cuiva!!!!

    pot sa ofensez cat vreau io pe oricine pt ca am dreptul sa-mi exprim parerea ca X e un cacat atata vreme cat raman la cuvinte si nu ma si apuc sa-i fac rau! am dreptul sa aduc ofense albilor ca-s albi si negrilor ca-s negrii daca asa vrea pula mea!!!

    Actiunea e condamnabila nu exprimarea opiniei chiar daca ea ofenseaza pe cineva. pt ca pe mine s-ar putea sa ma ofenseze ca cerul e albastru iar tie sa-ti placa asta si s-o spui zilnic!!!

    Parazitii rulz!

    ReplyDelete
  31. ma duc sa vomit......

    ReplyDelete
  32. Urmaresc comentariile de pe acest blog de o jumatate de an.Nu m-am putut abtine sa nu comentez si eu .Cand Papa Benedict al XVI-lea a criticat decizia Franţei de a deporta ţiganii către Bulgaria şi România şi a cerut ca persoanele să se accepte între ele, indiferent de origine şi naţionalitate ,eu personal am murit de ras;L-as ruga pe Papa Benedict sa vina sa traiasca impreuna cu ei,sa vada ce bine e cand iti vine copilul acasa cu capul crapat ,si daca-l intrebi ce s-a intamplat, sa-ti raspunda ca-n fiecare zi niste tigani il intreaba ,,bahhh tu stii cine suntem noi?,,v-as spune eu cine sunt ei …prefer sa ma abtin.N-au trecut cateva zile de la anuntul facut de Papa, s-a trezit Comisia Europeana sa ameninte Franta…si pe acestia i-as ruga sa vina sa traisca cu ei,sa-I mangaie din partea mea ,sa-I duca acasa la ei,sa-I infieze ,treaba lor ,sa simtim si noi odata ce inseamna sa fii liber sa spui ceea ce simti si sa te simti in siguranta pe strazile Romaniei.Pentru ce-I ce comenteaza aiurea despre piesa ,,F..k you Romania`` i-as ruga sa invete sa citeasca printre,,randuri,, .Parazitii nu urasc Romania ,eu cand ascult piesele lor aud doar ,,satira politica,, pentru ca despre asta e vorba in piesele lor …nu stiu unii ce e satira? …sa se informeze!…o facea si I.L.Caragiale prin anii 1880-1900.
    Sunt femeie am 32 de ani si ascult Parazitii cu placere de 7 ani..sunt mandra ca sunt alba si ca am invatat pe,, branci ,prin scolile Romaniei cu toate ca sunt de o alta nationalitate.P.S. AM TRICOU, SI-L PORT MANDRA!!!!

    ReplyDelete
  33. asa e,e vorba de realism...si tre sa fim realisti....minoritatile is de cacat

    ReplyDelete
  34. E o tara de cacat.. asa ca nimic nu ma mai surprinde sau nu ma mai lasa fara cuvinte..Trebuia sa se bage cineva in seama si sa se lege si de Cheloo ca daca nu NU AR FI ROMANIA!!! Vor un sfat...Sa se duca in mortii mamei lor de muisti cine comenteaza contra lu cheloo.Respect Parazitii!!!

    ReplyDelete
  35. tot respectul pentru cheloo ,am fost in multe tari din europa si peste tot cand i-mi vedea cineva buletinul ,ma intreba daca sunt tigan ...se uita la tine de parca te`ar omora imi era rusine sa zic sa sunt roman numai din cauza tiganiilor care au facut ce au facut prin toata europa mi`as pla in ei ,daca as avea puterea de ai pune pe toti intr`un colt si as face granita sa aiba interzis in romania si sa isi schimbe numele EI NU SUNT ROMANI sunt o corcitura de indieni nomazi :)) pace .

    ReplyDelete
  36. unii nu inteleg libertatea de exprimare. si daca sunteti asa de porniti impotriva tiganilor ...WOW un tricou cu siguranta ajuta. va iubiti tara dar o futeti cel mai mult. tiganii nu pot fi aparati dar sa ii consideri ca sigura problema a tarii noastre mi se pare prea mult. mai bine ne-am uita fiecare in curtea noastra sa vedem ce nu merge. daca o sa vad un fraier pe strada o sa ii tip in fata SUGI PULA PROSTULE. libertate de exprimare? DA. democratia nu e chiar bine inteleasa in Romania. si parazitii imi plac foarte mult (ironie) isi baga pula in ceausescu dar il sustin pe hitler.(sa nu veniti sa imi spuneti ca ceasca era comunist ca va bag pula imediat in gura, comunismul nu a existat niciodata si nici nu o sa existe ala era socialism) BRAVO...va meritati soarta de cacat.

    ReplyDelete
  37. Te sustin în unele lucruri precum rasismul asupra noastra albilor, dar daca te gândesti bine, orice exprimare "sunt alb, sunt negru, sunt chinez cu scula mare" e o modalitate de rasism verbal asupra celalte rase, de aceea se încearca prima data o discriminare pozitiva asupra noastra, pentru mai târziu a elimina definitiv termenul rasa, termenul negru, sau colorat în defectul sau. Asta e adevarata esenta a omului, ca nu o sa vezi tu un câine alb ca se bate cu unul negru pentru culoarea sa (poate ca câinii nu vad culorile,dar întelegi metafora) Chestia ca noi înauntru suntem la fel, negrul are culoarea plamânilor la fel ca a ta, ca a mea sau ca orice sud-african.

    Si pentru idiotii ce se cred tari daca spun "Heil Hitler".. n-am vorbe, probabil când la ora de istorie se vorbea de Auschwitz-Birkenau, sau de la batalia de la Stalingrad, în fine.. vi s-au umplut creierul cu motive nationaliste, naziste sau orice cacat patriot cu care orice politician cu bani ce poate face o conferinta de presa ne poate controla, tot ce conteaza pentru ei e terenul, banii, faima, si ca sa ajunga acolo e sa va bage voua în cap idiotilor ca e mai bine sa fii alb.. în plus, revin la tema personala pentru neo-nazistii astia, probabil sunt niste "freaks" care se plictisesc toata ziua pe internet si nu au altceva de gasit decât sa se dea mari si tari pe internet. Daca ai boase sa spui aici "Heil Hitler" du-te si fa-o în orice sediu de politie din Germania, unde pun pariu ca TU, traditionalistule, n-ai curaj nici sa ridici bratu`!

    Uitati ideile astea de sme` skinhead si duceti-va si culcati-va.

    Pentru cei ceilalti ce folosesc creierul pentru a vorbii de libertate, sa stiti ca sunteti liberi doar pâna calcati libertatea (moarala sau fizica) a altuia, fie negru, alb sau cacaniu în dungi.

    Adio si o sa va împartasesc filozofia universale ce, eu cred, si nu vreau sa impun celolarti, este cea mai corecta:

    Cu un :) înainte,.. restu` e banal.

    ReplyDelete
  38. Si tigani astia ce pula mea vor ma?? sa-si vada de palatele lor si sa ne lase-n pula mea' n pace..si asa e strigator la cer faptul ca au pasapoarte romanesti..nu ai voie sa fii mandru de cea ce esti pt ca o cioara spune ca e fascism?? sa-mi suga pula toata comunitatea de ciori de la noi..atata timp cat ne strica imaginea prin toata europa si mananca lebede de pe lacuri crezand ca sunt gaini..sa nu se mai bage in seama cu pula romanilor...eu unu as fii de acord cu o revolutie impotriva lor..sa-i dam pe toti afara din tzara! ca daca-i bagi la camere de gazare sau ii omori vin americani cu drepturile omului si nu mai stiu ce cacaturi. White And Proud !

    ReplyDelete
  39. Va fac eu tricouri - 40 lei cu tot cu TVA + textila. :))

    ReplyDelete
  40. Nu , scurt si la obiect tiganii sunt niste scursuri ale societatii noastre care trebuiesc eliminate ! S-a ajuns sa nu ai dreptu sa te opui in propria tara pentru ca tiganii fac legea. Cine e de acord cu mine ? Sau macar sa le dam o bucata din antarctica sa se numeasca "Tigania" sau ceva de genu...

    ReplyDelete
  41. Cine nu are vreo problema nu natia asta de cacat si imbacsita, inseamna ca nu are motive. Iar daca nu are motive, inseamna ca nu a vazut macar jumate din ce am vazut eu de-a lungul anilor. Jumatate din caracterul omului e mostenit genetic. Asa ca, orice-ar face, raman o natie de nespalati, cersetori, de cacati si asa mai departe. Iar cine tine cu tiganii, sa-mi suga pula punct

    ReplyDelete
  42. Cum puteti sa spuneti ca il sustineti pe Hitler?
    "Fratilor" stiti si voi un pin de istorie sau vorbiti doar ca sa va aflati in treaba?
    Ganditiva un pic ce a insemna acest om si toata ideologia sa pentru lume: durere,moarte,foamete,etc.
    In privinta cu treaba cu tigani, lasati in pace ca fiecare va avea rasplata sa. Nu toti sunt la fel, de asemenea nu toti romani sunt buni sau civilizati cum tot va insinuati majoritatea pe site.
    Si treaba de a cumpar un tricou cu nu stiu ce mesaj ideologic gen white power e o mare mare prostie, dece nu purtam toti o uniforma de ideologie nationalista radicala si terminam cu balgiu? Hai sa fim sincer, nu va mai prostiti sau nu mai dati cu opinia doar din dragul de a o face, informativa, documentativa,etc si porma puteti sustine un argument.
    PD: traieste in pace si lasa pe altul sa traiasca in pace. ( scuze pentru greseli, am scris repede si nu stau sa le corectez ca nu sunt la ore, sunt pe un site )

    ReplyDelete
  43. Felicitari pentru articol , il respect pe Cheloo pentru munca pe care o depune si pentru ideile radicale pe care le are . Cui nu-i place culoarea pieli mele sa imi suga pula , sunt alb si ma mandresc cu asta . White and proud ! Imi bag pula in Alianta civica a cacatilor aia de tigani , noi suntem Romani nu RRomi si ar fi bine ca lumea sa stie asta . Nu din cauza lor sa arunce cu injurii in noi.

    ReplyDelete
  44. frate, eu nu imi dau cu parerea daca e sau nu Cheloo rasist sau nationalist ,spun doar ca articolul e genial si foarte adevarat ,si Cheloo e mai cult decat un profesor universitar .

    ReplyDelete
  45. White and proud / Alb şi mândru
    http://www.facebook.com/14w0d1k
    (click like if you are proud)

    ReplyDelete
  46. david lane-white and pride 14 words:´´we must secure the existence of our people and the future f white chidren´´/´´because the beauty of the white aryan woman must not perish from the earth´´.acestea sunt scoase din cartea lui Hittler´´mein kampf´´.aceste fraze aduc un mesaj rasist,folosit de neo-nazisti.nu sunt de partea tiganilor dar nici de partea neo-nazistilor.Dumnezeu a facut lumea asa cum e si toti suntem frati chiar daca difera culoarea pielii,limba traditiile sau credinta.toti suntem oameni.toti suntem la fel.asa k,daca voua nu va convine cum sunteti tratati d straini,asa nici voi nu ar trebuii s tratati alte rase.respect Cheloo.dar rasismul ar trebui s dispara dak vreti s traiti intr-o lume mai buna.....(o romanca din Germania)

    ReplyDelete
  47. Ciorile astea infecte sunt nişte paraziti.Nu aduc nici un folos omenirii,ştiu doar să fure si să înşele ASA K MOARTE LOR.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!