Powered by Blogger.

Reţeaua de socializare

...a fost un film de căcat. Justin Timberlake mai are doi paşi şi-l ajunge pe Naomi. Nu poti să ajungi la 500 de milioane de prieteni fără cercuri şi buton de +1. Ar fi frumos un sequel: Reţeaua de socializare doi: gugăl plas. Sau un prequel: Reţeaua: MySpace şi Tom Anderson, apoi, ca la Underword Reţeaua de socializare: Origins of Friendster and Netlog. Poate şi un scurt-maetraj: Facebook simplificat: Twitter. Ar fi hazliu. Sper să facă un film la fiecare patru ani când lumea se plictiseşte şi trece la altă reţea. Dacă ar apărea un film după G+, l-ar face pe Zuckerberg să pară la fel de penibil ca Tom Anderson. Ştiu că m-am mai luat de facebook, dar e culmea cum primesc mesaje, date de oameni care au devenit stereotip.

Gamerul - Invitaţiile şi update-urile nu se opresc niciodată
Costel vrea să ii mulgi vaca.
"Tocmai mi-am upgradat porcii de nivel 12 la nivelul 13 porc-cavaleri! Şi o ţin tot aşa până la level 83 când devin porc-magi!"

*eu n-am jucat de fapt niciodată FarmVille, dar orice joc care valorează două cafele ar trebui să aibă porc-magi


Coordonatorul de evenimente - Invită pe toată lumea peste tot

"Ar trebui să vii la aniversarea pisicii mele. Nu mi-ai cunoscut niciodată pisica şi pe mine abia mă cunoşti. Ne-am cunoscut câteva minute la o petrecere acum câţiva ani. De atunci m-am mutat cu familia în Pula, Croaţia; e la 1800 de kilometri de tine, dar aş fi tare încântat dacă ai veni."

Vânzătorul disperat - Ideea lor de marketing pe facebook este să spameze toţi prietenii cu cereri gen "devino fan al paginii [...mă rog]"
"Vrei să devii fan al paginii mele vase-oale-cratiţe.com? Nu? Dar fanul meu costel-costelescu.com? Tot nu? Măcar pentru bunica-lui-costel.com? Măcar dă like la ceva ce am dat şi eu... la orice..."

Tagger-ul de poze oribile - Vor pune tag pe ORICE, indiferent daca e sau nu ceva ce nu vrei să îţi vadă poza familia sau colegii
Costel a etichetat o poză cu tine. Costel a comentat la o poză de a ta: "am făcut rapid poza asta cu tine aseară când ai borât nachos cu sos şi Jagermeister pe ochii şi între ţâţele prostituatei pe care am agăţat-o"

Urticaria - Omul care te urmăreşte peste tot, ca râia, şi care comentează la tot ce ce faci pe facebook
"HAH! eşti haziu. Cred că eşti cel mai amuzant tip pe care îl cunosc."
"Ai ochi frumoşi, ţi-a mai zis cineva? Arată ca două piersici."
"Unde pleci? De ce ieşi? Dă-mi atenţie, pentru numele lu' Hector!"

Omul cu răspunsul - Are impresia mereu că are răspuns la orice sondaj. Credeai că toată lumea s-a săturat de astea deja...
Costel a răspuns la sondajul ăsta:
Ce fel de carne putredă eşti? Carcasă de vacă violată de bizoni.
Care testicol de la backstreet eşti? Coiul drept a lu' Timberlake.

Agresorul Pasiv - Postează ameninţări bine exersate fără să facă referire directă asupra cuiva
"Nu cred mă! Nu cred că mi-au menţionat curvele alea numele!"
"Sunt un spirit liber, închis in propriul corp!"

Profilul de copil - Gen CRBL, care-şi pune poză de profil cu progenitura băloasă
Costel: "mamă ce merg murăturile astea acum!"
1 comentariu: Gigel: "Ai borât ca un cal, coae!!!!"
*se observa subtilitatea, nu?

Cel-fără-de-filtru - O să posteze update-uri despre chestii pe care vrei sau nu vrei să le ştii, dar nu le mai poţi uita oricum.
"Mamă ce groaznic m-am câcat. M-am câcat aşa de grav încât am crăpat veceul. O să postez o poză fiindcă dintr-un anumit unghi seamănă cu o capră neagră. Like dacă ai păţit şi tu."

Fabulos... Nu? Dă-mi like!

7 comentarii:

  1. Bună asta . În general, toţi cocălarii cred că e super mişto dacă spune cineva că s-a căcat într-o budă din curu găinii lu' Azerbaijan-ul de mâine . Oameni fără cultură , fără 2 neuroni care se fut încercând să facă sinapsa. Ş.a.m.d .


    Keep Going Alki :] .

    ReplyDelete
  2. pentru numele lu' Hector,e genial=)).dar culmea e ca pe facebook am gasit blogul:)pentru numele lu' Hector,e genial=)).dar culmea e ca pe facebook am gasit blogul:)

    ReplyDelete
  3. E uimitor câta trafic curge din prostia aia de reţea...

    ReplyDelete
  4. Past Midnight-CallerAugust 30, 2011 at 11:06 PM

    timberlake n-o fost in backstreet. dar e la fel de gay ca ei, da, inteleg asocierea.

    ReplyDelete
  5. Alki, ştii ce-i cel mai nasol? Că mare parte din gloata sus amintită dă pe aici şi se dă interesantă "împărtăşindu-ţi" părerea...

    ReplyDelete
  6. Felicitari!!! Vad ca devii din ce in mai bun!

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!