Powered by Blogger.

Cu privire la Tra-LaLa Band, Rămășag cu Viața și adolescenții cretini care imi respiră aerul

Mă, io n-am nimic cu copii ăia, chiar dacă-s niște scremuți storși din ultimu' coș de pe curu' ProTV-ului. Că apar pe teve și-mi strică momentele frumoase în care savurez publicitatea cu show-ul lor imbecil, e altceva.
Opriţi-vă din a vă căca pe voi cu Tra-LaLa-ul şi dansul. Nu a făcut absolut nimic bun. E ceva complet non-valoric şi merită să te uiţi la un serial despre dansat cum merită să te uiţi la mine, cum mă cac o oră. Ambele acţiuni schimbă lumea la fel de mult...

Ce mă deranjează pe mine sunt fanii lor, niște oligofreni care cred că cineva are neapărat ceva cu idolii după care vor ei să-și modeleze viața, ca să ajungă dintr-un cizmar analfabet, mare dansator la America's Best Dance Crew sau alte idioțenii. Bun. Io nu mă uit la Rămășag cu Viața, nu mă duc la concerte Tra-LaLa Band, nu îi caut pe net, nu îi ascult. Dar ideea e simplă. Din câte am înțeles eu, serialul ăla e un fel de Tânăr și Neliniștit pentru copii ratați cu ten acneic, dezorientați complet și dependenți de ecrane. Nu se întâmplă în el chestii tari ca-n Prison Break, nu distribuie un geniu ca House, nu îți schimbă perspectiva analizării lucrurilor ca Sherlock și nu te învață ceva ca Entourage. Nu. Sunt doar niște scremuți care se pupă și dansează și pe care generația Android bălește ca un câine pe friptură.

Dar nu mă deranjează că există o formație pe care n-o să o ascult în viața mea care face un serial la care n-o să mă uit niciodată. Nu-s la fel de idiot ca voi încât să mă oftic pe ceva, doar pentru că există. Mă enervează că există agresiv. Și asta, prin fanii lor. Voi. Niște kinderi cruzi, abia clociți care credeți că aveți păreri.

Totul a început când l-am futut în gură pe Skrillex. Pe merit. O duduie cu Sânni-Mici-nu-știu-cum, mi-a sporit traficul, postându-mi articolul pe un site. TPU. Toți Pentru Un anus nou sau ceva. Și, morții mă-sii, Sânni-mici a devenit, fără să vrea, promotoarea blogului meu "cu o părere inteligentă". Merci fă! Cel puțin, așa scrie acolo. Mă întreb ce pula mea e Tra-LaLa Band, gugălesc, nu-s impresionat. Mă uit pe protv.ro, pe la secțiunile lor, nimic. În afară de copii tâmpiți, nu se excită nimeni că începe un sezon nou din ăia. Și încerc să trec mai departe, dar nu pot. Promovare pe facebook, sar toți în sus, comentarii în articole de la virgini care, de pe 17 septembrie au un nou scop în viață. Să lingă televizorul unde stă Teo Trandafir cu pizda, îmbrăcată în uniformă de polițist. Apare și Dan Bitman pe-acolo, cu Sore Mihalache, pentru care aveam oarecare admirație. Nu că ar cânta ea cine știe ce, doar că în consensul general masculin e futubilă.

Astfel, tragem 3 concluzii:
1. Să vă borăsc parizer în freză la ăia de mă spamați cu Tra-LaLa Band.
2. Am văzut reclama, e cu sifilitici care o ard nebărbierit ca Alex Mica și se cred interesanți când au replici prin care dau de înțeles că vor să li se înjughie câcatu' cu pula.
3. Dacă vreau să văd ceva cu băloșenii, probleme de virgini coșuroși, dar mai ales cântat afon și dansat zbânțuit pe coregrafii de eplieptici, mă uit la Beverly Hills 90210. Măcar mi-e contemporan și pot voma liniștit.

Pula mea... dans? Serios? Un serial despre dans? Nu puteți dansa ca disperații in club sau în intimitatea cocioabelor voastre? Trebuie să mă jenați pe mine la ochi? E doar o țopăială ieftină. Deci... frate... CE CĂCAT! Dacă Tra-LaLa Band moare azi în timp ce fac ceva turneu la grădinițele din satele din provincie, merită să îi dezgrop și să îi calc cu bocancii pe gât doar pentru că strică timp prețios de emisie cu un serial despre dans. Heeei! ProTV! Dădeați documentare într-o vreme!

Și nu mai ascultați Tra-LaLa Band și nu vă mai uitați la Rămășag cu Viața. Pentru c-așa zic eu. Mă piș pe serial, pe formație, pe părerea lu' Adela Popescu, în dinții ăia mari a lu' Sore, în gâtu' proastelor care le-au dat like pe facebook, și-n ochii ălora care se uită la ei pe ProTV. Și io când mă piș, sparg iPhoane. Pardon. Cărămizi.

8 comentarii:

  1. Replies
    1. Jmecher tu că ai dat un aşa comentariu. Pula mea, nu mai vorbesc nici măcar fanii RBD de RBD...

      Delete
  2. Trebuia un serial despre... Alki, the dude!

    ReplyDelete
  3. Altă chestie care mă inverzează şi pe mine la căcatul ăsta: cer 150 lei pentru un loc în faţă la concert, plus câteva poze semnate.

    ReplyDelete

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!