Powered by Blogger.

S-a lansat noul iPhone 5!

Vezi poze în premieră cu noul iPhone 5 doar aici!
Noul iPhone e atat de revoluţionar, încât putem spune cu mana pe inimă că cei de la Apple au introdus ce au avut mai bun de oferit in materie de tehnologie. Fiind nişte pionieri în invenţii şi inovaţii, Apple au reuşit cu succes să îi facă pe fanii lor să îşi dorească acest produs ce încă n-a lovit piaţa. Nişa formată deja de cei ce ar cumpăra orice e lucios şi are sigla cu mărul pe spate a fost impresionată de review-ul lansat de producători, iar listele de precomenzi zbârnâie.

Pe partea de performanţă, Apple au declarat depăşită tehnologia slim, şi au făcut din iPhone 5 o bestie de dimensiuni mari. Altfel, performanţele sunt mărite considerabil, cu noua baterie de 58.000 mA care ţine încărcată, uimitor, chiar şi 8 minute.
Cum cei de la Samsung au furat multă tehnologie Apple, aceştia din urmă au avut grijă ca produsele lor să nu mai fie copiate niciodată de concurenţa neloială. Astfel, iPhone 5 elimină butoanele, touch-screenul, dar, surpriză! Elimină până şi reţeaua de operator! Utilizatorii de iPhone 5 vor putea achiziţiona acest serviciu la doar 6.99$ pe zi, astfel diferenţiindu-se de restul utilizatorilor de mobile, printr-o reţea proprie, exclusivă Apple. Prin urmare, şi piaţa AppStore va vinde şi mai multe aplicaţii exclusive cu doar 9.99$ pentru hipsterii... ăsta... utilizatorii devotaţi mărului lui Steve.
iPhone 5 va fi lansat pe 12 a lunii acesteia, însă în ţară va ajunge mai greu. Nu e problemă, românii nu-şi prea permit să fie AppleFags. Preţul nu a fost încă stabilit, însă bănuiesc că cei de la Apple o să profite de lăchioşi ca de fiecare dată, şi să le vândă un gadget cu peste 899$. Cu toate astea, am prins în exclusivitate, nu concepte, nu zvonuri, nu barfe, ci fotografii reale cu noul telefon.



3 comentarii:

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!