Powered by Blogger.

Postare cu câini maidanezi

De la început vreau să menționez că sunt de acord, ba chiar încurajez măcelărirea câinilor vagabonzi. Nu neapărat măcelărirea, că până la Paști mai este, iar șmecherii care vând maidanezi pe post de miei nu s-au apucat încă de treabă. Dar suntem specia alpha, da? N-am urcat 785489375823458924 de ani în vârful piramidei trofice, ca să mănânc morcovi. Desigur, aici părerile sunt împărțite în două. Și avem așa:


Idioții care sunt vegetarieni

Subspecie. Clar. Pentru că dacă n-o să mai fie mâncare pe planetă, pe vegetarieni îi mănânc primii, că ei nu consumă carne, iar eu bag antricot și cotlet cum bagă un Transformer energon. E foarte simplu. Dumnealor protestează, vezi-doamne, că nu e uman ce li se întâmplă la cuțu 1 și cuțu 2, că au drepturi, că nu știu ce, și mai ales că nu trebuie eutanasiați. Nu e nici o problemă. E de înțeles. La adăposturi și chestii de genul, nu mereu sunt tratate animalele cu drag și umanitate, ci doar bătute, înfometate și maltratate. Nici mie nu mi-ar plăcea, în pușcărie să fiu, și să mă ciomăgească niște uriași cu bețe telescopice de aluminiu. Pe de altă parte, nici n-aș fi la pușcărie dacă aș fi cuminte, nu?

Așa e și cu cățeii. I-am lăsat în pace, nu i-am urât și nu i-am eutanasiat. Asta... până zilele trecute, când, stimabile slugi, un grup de căței au eutanasiat un om. Atunci noi ne-am venit în fire, pentru că, hei, noi ne-am bătut în cuie de un par propriul zeu. Deci... nu vă futeți cu rasa umană!

Cât despre propaganda asta pe care o fac veganii, ei bine, eu nu mai pun botu' de mult. Mereu la o fază de asta, apare ceva tratament neadecvat pentru un animal care să stârnească disprețul majorițății. De exemplu, până mai zilele trecute, pe facebook se tot înșira un video în care doi ruși beți ard de viu un câine, dacă nu cumva a fost și pe ceva ziar de minus doi lei, gen Libertatea sau Gândul. Nu știu.
Ei bine, lumea dă click, vede potaia în flăcări, de parcă era câinele lui Ghost Rider, se ofuscă maxim și sare în sus "VAI! NU MAI DAȚI ÎN CUȚU!"
Normal, mințile slabe pun botu'. De acolo, o întreagă paradă de păreri, toți copiii care au picat la bac și scriu cu sh, tz, k, q, jm, se găsesc să dea o părere despre cum cred ei că nu e bine că arde un cuțu. Normal, autoritățile nu pot pune mâna să facă nimic, pentru că sunt niște lași schilozi fără șira spinării. Ridică și ei din umeri, se prefac că fac ceva, nu fac nimic, întreabă o autoritate, acolo se întâmplă la fel. Iar aici, răspunsul meu e promt. Muie. Muie cu jet atomic. Aveți capu' așa de tare îndesat în cur, că vă vedeți dosu' dinților! Muriți mă, odată cu maidanezii vostri, pentru că pe lângă voi mai sunt...


Idioții care se tem să spună ce gândesc

Nu e nimic. Spun eu!
Nu este normal ca în secolul XXI, al mileniului III, oamenii să trăiască într-o țară în care jivine, pe care deja le putem considera sălbatice, să facă legea pe străzi, ca niște golănași cu bile de drog!
Nu este normal să fie mușcați în fața Guvernului, diplomați străini.
Nu este normal să moara un copil, un OM, din debusolarea unor autorități incompetente, care nu știu să pună la respect niște post-hipioți nespălați care se cred una cu natura! Domnilor, când au să vă crească niște coaie? Nu spun ca toți idioții naționaliști, care, în moment de criză îl invocă pe Țepeș. Doar întreb. Când o să încetați cu ascunsul printre hârtii și pe după birouri?

Vă plac câinii? Luați-i acasă, oferiți-le medicamente, alimentatie, iubire și atenție. Nu e destul să îi luați și să le dați înapoi drumul pe străzi din adăposturi. Asta vă face hiene nesimțite, badjocoritoare, sugative pe un sistem bolnav de care profitați. Nu îi puteți întreține? Nu e nimic. Se pot eutanasia. Da. Se omoară. Se ucid cu metode mai umane, să nu sufere. Să nu alerge în flăcări prin ruine de bloc.
Iar asta înseamnă niște adăposturi și niște otrăvuri destul de șmechere. Luați două găleți de apă de la Roșia Montana, că sunt mai multe cianuri acolo, decât am eu fire de păr în cap.

Ironic e că se poate face tăbăcărie, marochinărie, unturi, tot ce vrei din câini. Toate astea aduc locuri de muncă, aduc venituri și implicit, ordine și curățenie pe stradă. Nu vă place nici asa? Nu-i nimic. Doar ucideți pe cei ce refuză să facă ceva. Probabil câinii o să se întâlnească noaptea, la adunările lor ad-hoc de înainte de futai, și o să cadă de acord să nu mai muște pe nimeni. Cine știe? Poate așa protestează ei.


Oricum ar fi, concluzia e simplă: sunt înconjurat de incompetenți cu pula mică.
Oamenii sunt rezultatul perfect de inginerie genetică a milioane de ani de evoluție. Așa că, ce-ar fi să începem să ne comportăm ca atare?

4 comentarii:

Poţi comenta şi cu contul Google+!
Dacă nu ai cont Google, selectează Name/URL, introdu nick-ul şi adresa de mail sau website-ul, scrie comentariul şi apasă cu încredere pe Publish!

Online NOW!